Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω ενα 7θεσιο αλλα απο το λιγο που ειδα τα 2 τελευταια καθισματα ειναι πολυ μικρα.

Ετσι ειναι η κανω λαθος?

Υπαρχει καποιο αξιολογο με κανονικα καθισματα?

Σκεφτομαι για diesel μεταχειρισμενο κατω απο 9000 ευρω.

Ποιο?

Δημοσ.

Το Sharan ίσως σου κάνει αλλά έχει περιορισμένο πορτ παγκαζ.

Αυτό που ζητάς έχει είναι το SsangYong Rodius αλλά εκτός του ότι είναι εκτός budget σου δεν πρέπει να έχουν πωληθεί πολλά Ελλάδα.

Δημοσ.

Σχεδόν σε όλα η τρίτη σειρά καθισμάτων είναι για πυγμαίους και με την ανάπτυξή τους ο χώρος αποσκευών μειώνεται κατά πολύ. 

VW Sharan , Citroen Grand Picasso , Renault Espace , Οπελ zafira , Berlingo, είναι από τις επιλογές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά κανόνα ναι, και δεν είναι και τόσο ευκολη η πρόσβαση σε αυτά (στη τριτη σειρά καθισμάτων). Αν θες θέσεις κανονικές και σχετικά άνετες για ενήλικες κοιτάς για τα λεγόμενα εννιαθέσια  μινιβαν τύπου Fiat Scudo , Opel Vivaro , Nissan Primastar , Renault Traffic κλπ  και αν θέλεις να έχεις και χώρο για αποσκευές κοιτάς τις μακρυές εκδόσεις τους (long) αλλιώς στις standard η τρίτη σειρά καθισμάτων εκμηδενίζει τον όποιο χώρο αποσκευών.

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.

Τα 7θέσια, όπως ανέφεραν κι άλλοι, δεν μπορούν να φιλοξενήσουν μεγαλύτερους επιβάτες από μικρά παιδιά, και πραγματικά χαιρετάς το χώρο αποσκευών, που είναι ακόμα πιο αναγκαίος, λόγω των πολλών παιδιών.

Για πόσα άτομα συνολικά αναφερόμαστε και σε τί ηλικίες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που ψάχνεις είναι το Ford tourneo. Βγαίνει κανονικά σε εφταθεσιο σε στυλ Berlingo και όχι van. 

Υ.Γ. Αυτό είναι που αναφέρομαι φίλε. 

Παντως δε ξέρω πως θα το βρεις καθώς από ότι κοίταξα στο car δεν υπάρχουν πολλές αγγελίες και ένα γνωστός μου που το πήρε το πήρε από leasing. 

***Επίσης ρίξε μια ματιά και στα Ford Galaxy, Citroën C8, Renault Grand Scenic. Αλλα οπως και το παραπάνω είναι μοντέλα που δύσκολα θα βρεις Ελλάδα. 

Επεξ/σία από TikiTaka23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι για καθημερινη χρηση τα mini van...ποσο μαλλον long version για να χουν εξτρα χωρο αποθηκευσης

https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=new&condition=used&offer_type=sale&category=664&price-from=>5000&price-to=<9000&seats-from=>7&seats-to=<9

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Αν θες τις θέσεις μαζί με πορτ-μπαγκάζ πας αναγκαστικά σε van αλλιώς μπορεί να σε βολέψει και κάποιο πολυμορφικό. Τώρα αν θες να πειραματιστείς με μπαγαζιέρες είναι άλλο θέμα!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σ αυτά τα χρήματα έχει ένα σωρό Renault Grand Scenic, βρίσκεις επίσης Peugeot 5008, Opel Zafira κι εσύ τσέκαρες το Dacia και το Doblo που είναι στην ουσία επαγγελματικό αλλά έβγαινε και σαν βανάκι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει του 14 μοντελο με 8500 σε αυτες τις μαρκες που μου λες?

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/31936641-dacia-lodgy

DIESEL και μεχρι 1600 ετσι?

Μαλλον δεν διαβασες απο την αρχη το θεμα...

Το θεμα μου ειναι τα τελευταια πισω καθισματα που σε αλλα αυτοκινητα ειναι ΜΟΝΟ για μικρα παιδια.

Δεν ειμαι ειδικος στα αυτοκινητα γι αυτο και ρωτησα αν αξιζουν....

Επεξ/σία από AGGANIS13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...