Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 2 minutes ago, Black Demis said: μαλλον ο συμοροφουμιτης δεν καταλαβαίνει γιατί υπάρχουν αυτές η διαφορές χρηματικές ειδικά για pro μοντελα Δεν μίλησε για Pro όμως, αλλά για Evo series.
Black Demis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν μίλησε για Pro όμως, αλλά για Evo series. καλα ούτε evo παν πίσω απλα pro για σιγουριά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Just now, Black Demis said: καλα ούτε evo παν πίσω απλα pro για σιγουριά Άρα ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στην τιμή. 😛
Black Demis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, ThReSh είπε Άρα ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στην τιμή. 😛 μπα μην το λες οταν τρέχεις κατι που κοστίζει οσο μερικά αυτοκίνητα δεν σε νοιάζει η τημη του δίσκου αλλα αξιοπιστία ετσι το pro βγαινει πολυ ποιο φτηνό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 2 minutes ago, Black Demis said: μπα μην το λες οταν τρέχεις κατι που κοστίζει οσο μερικά αυτοκίνητα δεν σε νοιάζει η τημη του δίσκου αλλα αξιοπιστία ετσι το pro βγαινει πολυ ποιο φτηνό Προφανώς ο Fulgore μιλάει για οικιακή χρήση και μοντέλα. Επίσης όταν τρέχεις κάτι τέτοιο κι οι Pro "οικιακοί" είναι...
Black Demis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, ThReSh είπε Προφανώς ο Fulgore μιλάει για οικιακή χρήση και μοντέλα. Επίσης όταν τρέχεις κάτι τέτοιο κι οι Pro "οικιακοί" είναι... ε κοίτα συμφωνώ με της ορολογίες 1000% αλλά γενικός είμαι πάντα άποψης δεν είμαι τόσο πλούσιος για να παίρνω φτηνά πράγματα γιατί όσες φορές πήγα να τσιγουνευτο καπου μου βγήκε 2 φορές ποιο ακριβό η και παραπάνω η ακόμη χειρότερα μου έκανε τα νεύρα κουρέλι (λεφτά γυρίζουν τα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα οχι)
ydravlikos77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/13484372/Intel-Optane-900P-280GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα