Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το τελευταίο διάστημα παρατήρησα ότι το touchpad του φορητού μου υπολογιστή (dell xps 12 duo 9Q33)  άρχισε να ανυψώνεται...

Αφού άνοιξα τον υπολογιστή παρατήρησα ότι  4 από τα 6  στοιχεία της μπαταρίας (ανάμεσα τους και αυτά που είναι κάτω από το touchpad) είχαν φουσκώσει!

Έβγαλα την μπαταρία από τον υπολογιστή και επικοινώνησα με την dell ώστε να αγοράσω καινούργια μπαταρία.

Από το service μου είπαν ότι επειδή έχει παρέλθει η εγγύηση του μηχανήματος (και τυχόν επεκτάσεις αφού είναι του 2014) δεν υποχρεούται να έχει μπαταρίες στην αποθήκη της...!!! Οπότε μου πρότειναν να αγοράσω μόνος μου μπαταρία από κάποιο κατάστημα. Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι τα καταστήματα στην Ελλάδα δεν έχουν στοκ τέτοιες μπαταρίες αλλά τις προμηθεύονται και τα ίδια από τις αποθήκες της dell.

Θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει κάποιο κατάστημα που να διαθέτει την παρακάτω μπαταρία:

6CELL BATTERY 55Wh C4K9V 7.4V WV7G0

Διαφορετικά φαντάζομαι θα πρέπει να ψάξω σε ebay, amazon κτλ. ή υπάρχει άλλος τρόπος να την προμηθευτώ?

dell.jpg

WIN_20190920_18_38_44_Pro.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα, με το part number βρήκα μπαταρία στο Δήσιο (batteries gr) αλλά την έχει σαν "σύντομα διαθέσιμη".

Κάνε ένα τηλέφωνο και ρώτησε τους πότε θα έρθει.

Επίσης υπάρχει και στο itsys gr άμεσα διαθέσιμη.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, shodan είπε

Καλησπέρα, με το part number βρήκα μπαταρία στο Δήσιο (batteries gr) αλλά την έχει σαν "σύντομα διαθέσιμη".

Κάνε ένα τηλέφωνο και ρώτησε τους πότε θα έρθει.

Επίσης υπάρχει και στο itsys gr άμεσα διαθέσιμη.

Ψηφισω itsys και εγω ... Αλλα προσεχε μην πας μεσω skroutz βγαζει λαθος κωδικο στα 32€.

Στα 55€ ειναι ...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:

Οι μπαταρίες που μου δείχνετε δεν είναι της dell αλλά κάποιου άλλου κατασκευαστή (συμβατές).

Έχω διαβάσει ότι ειδικά για την dell πολλές φορές το bios βγάζει σφάλμα όταν η μπαταρία αντικατασταθεί με μπαταρία η οποία είναι τρίτου κατασκευαστή (όχι OEM αλλά τρίτου). Ισχύει αυτό για τις μπαταρίες αυτές?

Αν τελικά πάρω συμβατή μπαταρία υπάρχουν κάποιες μάρκες που είναι αξιόπιστες και κάποιες όχι? 

Δημοσ.

Lg εσωτερικά στοιχεία μπαταριών το πιθανότερο(η γνήσια)άλλον κατασκευαστών/universal.. αγνώστου προέλευσης το πιθανότερο!

Δημοσ.

Τελικά έκανα παραγγελία την μπαταρία που μου προτείνατε από το itsys, θα επανέλθω όταν την συνδέσω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...