tempo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 νομίζω φίλοι μου ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσω την κονσόλα για τα παιχνίδια και να σταματήσω να ταλαιπωρώ το laptop. Μετά απο έρευνα κατέληξα στο XBOX. Έψαξα, διάβασα, σύγκρινα κλπ. Εδώ θα ήθελα να μου πείτε τι να προσέξω πριν την αγορά του. Για παράδειγμα διάβασα κάπου ότι το νέο crystal XBOX δεν "τσιπάρεται" ή ότι τα καλύτερα drives είναι τα Samsung γιατί διαβάζουν όλα τα CD-R κλπ. Έχετε κάτι να μου πείτε να προσέξω ? ή να με κάνετε να αλλάξω γνώμη και να πάω στο Playstation2. Δεν θέλω να κάνετε σύγκριση των 2 σε τεχνικά χαρακτηριστικά - αυτά είναι γνωστά. Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 ή ότι τα καλύτερα drives είναι τα Samsung γιατί διαβάζουν όλα τα CD-R κλπ. Αυτο ειναι αληθεια αλλα επειδη εναι σφραγισμενα δεν μπορεις να το ξεριες πριν την αγορα. :oops: :oops: :oops:
tempo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 τελικά να σας κάνω μια απλή ερώτηση (ίσως και ανόητη αλλά έχω άγνοια απο κονσόλες-αιχνιδομηχανές) το XBOX ή το Playstation2 τι παραπάνω θα μου δώσει απο τον υπολογιστή μου που είναι P4 2.8 - ATI Radeon 9000 32MB. Τελικά μήπως τα γραφικά στις κονσόλες είναι χειρότερα? Ο ήχος σίγουρα καλύτερος. Θα ήθελα απόψεις ατόμων που έχουν δει και έχουν συγκρίνει τα γραφικά στις κονσόλες και σεν έναν υπολογιστή πάνω-κάτω σαν αυτόν που περιέγραψα
profitis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 εγω φιλε μου εχω και x-box,και υπολογιστη....... το x-box σε γραφικα ειναι κορυφαιο και σαν παιχνιδομηχανη ......απο τι βλεπω το xbox ειναι πιο δυνατο στα γραφικα απο το δικο σου...εχει 64mb ενω εσυ 32.....επισης υπαρχει ενα αλλο πληθως πλεονεκτηματων.....μπορεις να βλεπεις τα dvd σου στην τηλεοραση(χρειαζεται το καταλληλο εξαρτημα βεβαια)να ακους μουσικη στη τηλεοραση σου και βαζωντας ενα modchip εχεις προσβαση σε φοβερα πραγματα(θελουν λιγο ψαξιμο για να τα υλοποιησεις)να βαλεις Linux στο xbox και να το κανεισ κανονικοτατο υπολογιστη....να αλλαξεις hardware και να βαλεις μεγαλυτερο σκληρο ή αλλο dvd ....ειναι ακομα παρα πολλα πλεονεκτηματα του xbox......παντως παρε xbox ...ειναι ολα τα λεφτα,πολυ καλυτερο σαν υλικο,εχει πλεον παρα πολλους τιτλους,και εχει φοβερες δυνατοτητες.......Καλοριζικο...
tempo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 με την ευκαιρία, μήπως γνωρίζει κανείς πότε πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα επόμενα μοντέλα των 2 εταιρειών (δηλ. ΧΒΟΧ2 και PS3)?
kernel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 An milame gia gousto tote kamia apo tis parapano paixnidomixanes de me sigkinise se 8ema grafikon se sygkrisi me pc. Megalo pleonektima pou vlepo einai oti ekei pou 8a doseis fragka gia na pareis mia kalh karta grafikon dineis ta idia levta k perneis mia konsola. Ena akoma pleonektima gia arketa atoma pistevo einai oti 3eblekeis me patches ktl pou apaitountai sini8os sto pc. Vlepeis vgenei 1 game se pc k amesos peftoun 100 patches pou to 1 prospa8ei na dior8osei to alo k paei etsi h douleia, tinoun ta patches na 3eperasoun se mege8os to idio to game. Pantos 3analeo prosopiki mou apopsi ta grafika ton pc's synolika einai kalytera k pio ka8ara/ba8os.
tempo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 είναι αλήθεια ότι μπορείς ουσιαστικά να "τσιπάρεις" το xbox μόνο μέσω software?. Δηλαδή καμία επέμβαση και καμία προσθήκη πλακέτας κλπ. υγ. δεν ξέρω αν κακώς έκανα αυτό το post. Μάλλον επιτρέπεται νομίζω...απο τον moderator
Bourdoulas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Nai mporeis na to tsipareis meso software....ego etsi to exo kanei.... Pantos min pareis to crystal pack...den tsiparete akoma....mporeis omos an de kano la8os na to kaneis meso software...
dreamcast Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 file rwtas an kapoios mporei na sou allaksei gnwmh gia na pareis ps2! eipa na sou kanw thn xarh kai na se paw sto swsto dromo! alla meta eida oti rwtas gia graphica,auto ypodeiknyei oti den se endiaferoun ta ,GAMES auta ka8auta alla h apeikonhsh tous! ara leipwn, shkwnw ta xeria psila kai sou lew, pare PC!
tempo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Nai mporeis na to tsipareis meso software....ego etsi to exo kanei.... Pantos min pareis to crystal pack...den tsiparete akoma....mporeis omos an de kano la8os na to kaneis meso software... καμιά σελίδα με πληροφορίες - στα Ελληνικά αν υπάρχει θα είναι καλύτερα - για το θέμα αυτό? Δηλ. να εξηγεί την διαδικασία, τι χρειάζεται κλπ :roll:
sargos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Tsekare to site No-Mod gia tsiparisma se Xbox/P$2 xoris tsipaki (me software)! Akoma kalo einai na protimiseis autin tin lysi kathos i poiotita ton DVD-Rom sto Xbox ton teleutaio kairo deixnoun na parousiazoun problimatakia...
tempo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Tsekare to site No-Modgia tsiparisma se Xbox/P$2 xoris tsipaki (me software)! πολύ καλό. Κοίτα τι μαθαίνει ο άνθρωπος. Φαντάζομαι ότι αυτή η διαδικάσία (μέσω software) θα είναι εξαιρετικά απλή. Σκέφτομαι τώρα πολύ σοβαρά το XBOX. Την έχει κάνει κανείς την διαδικασία αυτή. Παρακαλώ όποιον έχει να πει κάτι για το θέμα αυτό ας το γράψει και ας μας διαφωτίσει.
tempo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 τις μάζεψα και τις αρίθμησα τις ερωτήσεις. Έτσι νομίζω ότι θα ξεκαθαρίσω αρκετά πράγματα και θα βγάλω μια άκρη: Λοιπόν, είναι αλήθεια ότι? 1. το XBOX μπορεί να "τσιπαριστεί" μόνο με την χρήση software έτσι ώστε να μην ανοιχτεί και να μην χαθεί η εγγύηση? Αν ναι πόσο εύκολο είναι? Μπορώ να το κάνω μόνος μου δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές γνώσεις γύρω απο υπολογιστές? Υπάρχει καμιά σελίδα (Ελληνική κατά προτίμηση) που να περιγράφει την διαδικάσία? 2. τι μπορώ να κάνω τελικά με ένα τσιπαρισμένο XBOX? 3 το νέο crystal ΧΒΟΧ δέχεται τσιπάρισμα? σε τι τιμή να το περιμένω το chipaki? Όλα τα chipakia θελουν κολήσεις? γιατί σαν να πήρε το μάτι μου ένα που έμπαινε όπως οι κάρτες στις pci θύρες του Η/Υ 3. λέτε να περιμένω τις μέρες του Πάσχα. Μάλλον θα πέσει ακόμη η τιμή του. 4. πότε βγαίνει ο αντικαταστάτης του XBOX? 5. για να βάλω μεγαλύτερο δίσκο πρέπει να είναι τσιπαρισμένο, σωστά? 6. συνδέεται άμμεσα με το PC. Τι μπορώ να κάνω μετά τη σύνδεση, δηλ. τι νέες δυνατότητες έχω? αυτά προς το παρόν, όποιος γνωρίζει απαντήσεις έστω και σε μερικές απο αυτές τις ερωτήσεις ας γράψει να με βοηθήσει. Ακόμη οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή. Ευχαριστώ
Bourdoulas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 1. Nai mporei na tsiparistei mono meso software omos i konsola prepei na anoixtei...ayto giati an den 8es na anoixtei 8a prepei na exeis to paixnidi james bond kai mia karta mnimis epipleon....gia perissoteres plirofories pigaine http://www.xbox-scene.com sto section tutorials...ekei diabase ayta pou lene gia to font exploit... 2. Ta panta...oti ki enas ipologistis....sxedon.... 3.Den dexete akoma tsiparisma.Nomizo pos den 8eloun ola kolliseis alla den eimai sigouros... 3.H timi tou stin ameriki 8a pesei sta 150$...pi8anos na pesei ki edo to pasxa i timi tou. 4.Exoyme poli akoma....ipoti8etai 2005 me 2006 5.Nai prepei na einai tsiparismeno....me software h hardware... 6. mporeis na metafereis arxeia ap to pc sto xbox opos emulators mp3 divx mpeg ktl.
FISHERMAN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 3. Ws twra ta crystal edition pou exoun agorasthei einai me to focus video chip kai einai V1.4 opote yparxoun polla chipakia diathesima Akoma V1.6 me to Excalibur den exoun brethei opws lene polloi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.