Katherine Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Σε ευχαριστώ αλλά είπα μέσα στην εβδομάδα να πάρω ένα καινούριο.
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, Katherine said: Σε ευχαριστώ αλλά είπα μέσα στην εβδομάδα να πάρω ένα καινούριο. οτι θες.εμενα δεν μου χρειαζεται.δεν το θελω πισω δηλαδη.
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 On 20/09/2019 at 18:21, Katherine said: Από τον Απρίλιο έχω μεγάλο θέμα με το ίντερνετ το οποίο κάθε λίγο και λιγάκι κάνει διακοπές. Υπάρχουν μέρες (σπάνια) που δεν έχει πρόβλημα, όμως γενικότερα έχει πρόβλημα. Σβήνουν για λίγο τα λαμπάκια ADSL και ONLINE και τώρα τελευταία το ONLINE γίνεται κόκκινο για λίγα δευτερόλεπτα. Έχουν έρθει (5 φορές) τεχνικοί της Vodafone και κανείς δε μπορεί να μου πει τι πρόβλημα υπάρχει. Μέχρι και από τον ΟΤΕ έχουν έρθει. Βρήκαν διάβρωση σε ένα καλώδιο έξω και το έφτιαξαν. Οι τεχνικοί που ήρθαν μου είπαν ότι μάλλον φταίει το ρούτερ. Από το τεχνικό τμήμα της Vodafone που μιλάω συνεχώς μου λένε πως δεν είναι σίγουρο τι μπορεί να φταίει. Τους είπα ότι ένας τεχνικός δικός τους μου είπε ότι αν ανάψει κόκκινο λαμπάκι σημαίνει ότι έχει πρόβλημα το ρούτερ και μου απαντάει "Έτσι σας είπαν;¨'...... Άλλαξα το σπλίτερ, δεν υπάρχουν άλλες τηλεφωνικές συσκευές στο σπίτι, η γραμμή είναι καθαρή, το τηλέφωνο δεν έχει παράσιτα. Όταν το βγάζω από τη πρίζα (το ρούτερ) και το ξαναβάζω στρώνει για λίγο, αλλά όχι για πολλή ώρα. Επίσης το έβαλα στη πρίζα χωρίς το σπλίτερ αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το ρούτερ μου είναι το παλιό της HOL το οποίο το έχω 10 χρόνια. το κοκκινο λαμπακι σημαινει οτι χανει Ip>δεν σημαινει οτι φταιει το router. On 20/09/2019 at 18:28, bill27 said: Το ρούτερ φταίει ,πες τούς νά σού στείλουν καινούργιο το zte h267n μπορεί νά χάσεις 1-2 Mbps αλλά κραταει σταθερή την γραμμή mporei να φταιει και η γραμμη On 20/09/2019 at 18:37, bill27 said: Όταν είχες κάνει την σύνδεση πλήρωσες για ρούτερ;Αν όχι τότε δικαιουσαι νομιζω.Ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το Νετφαστερ τής χολ και μόλις άλλαξα ρούτερ όλα λύθηκαν.Βεβαια δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι έχω VoIP καί μου δώσανε μπορείς αν θες νά αγοράσεις και απ'αυτούς ρούτερ με ένα 20αρικο αν δεν εχει voip τηλεφωνια τοτε δεν δικαιουται δωρεαν εκτος αν μιλαμε για ote που και ο οτε τους γυρναει σε voip. On 20/09/2019 at 19:01, Katherine said: Αυτό δε το θυμάμαι, όμως μου είπαν ότι από το σύστημα βλέπουν ότι δε δικαιούμαι. Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω ένα. Το θέμα είναι να στρώσει το ίντερνετ. μονο αν εχεις voip.και ο οτε δινει μαζι εξοπλισμο που τον γυρνας πισω. On 24/09/2019 at 19:12, Katherine said: Αλλαγή θύρας; Δηλαδή; Τις τελευταίες μέρες το λαμπάκι online γίνεται όλο και πιο συχνά κόκκινο. port στο dslam εννοει εκτος αν εννοει αλλαγη κεντρικου η απερχομενου ζευγαριου χαλκου On 24/09/2019 at 21:39, dimitrisg55 said: Στο δικό μας συμβόλαιο με την wind γράφει ότι οφείλουν να παρέχουν νέο εξοπλισμό εάν χαλάσει. Δες εάν γράφει κάτι αντίστοιχο στο δικό σου αν εισαι voip ναι στο δινουν υποχρεωτικα
Katherine Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Όσοι τεχνικοί ήρθαν και από vodafone και oτε μου είπαν ότι η γραμμή είναι εντάξει. Μικροπροβλήματα που υπήρχαν τα διόρθωσαν.
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 On 30/09/2019 at 22:26, Katherine said: Όσοι τεχνικοί ήρθαν και από vodafone και oτε μου είπαν ότι η γραμμή είναι εντάξει. Μικροπροβλήματα που υπήρχαν τα διόρθωσαν. o texnικος θα τσεκαρει την γραμμη 5-10 λεπτα και θα μετρησει ηλεκτρικα χαρακτηριστικα οποτε μπορει να μην φανει το θεμα.απο την αλλη modem router 10ετιας ειναι ενα θεματακι.μπορει ανετα να τα εχει παιξει. δεν ειναι οτι εδιναν και τιποτα τρελλα modem/router για να αντεξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα