naimore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 ισχυει athena card 30 ημερων στον προαστιακο; ή πρεπει να βγαλω αλλο εισιτηριο;
spectaculator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, naimore είπε ισχυει athena card 30 ημερων στον προαστιακο; ή πρεπει να βγαλω αλλο εισιτηριο; Ναι, ισχύει στο αστικό τμήμα του, Μαγούλα-Κορωπί και ΣΚΑ-Πειραιάς. 1
naimore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 μεχρι σκα μονο; εγω θελω πειραια - ηρακλειο
spectaculator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, naimore είπε μεχρι σκα μονο; εγω θελω πειραια - ηρακλειο Ναι, ισχύει κανονικά. Απλά αν θελήσεις να πας πέρα από το σταθμό ΣΚΑ, προς Χαλκίδα, ή να βγεις στο Αεροδρόμιο θα πρέπει να πληρώσεις άλλο εισιτήριο. Για Ηράκλειο ισχύει η κάρτα που έχεις. 1 1
naimore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 ωραιος, θα βολεψει την τριτη με την απεργια, καλα που τα καναν χωριστα (τριτη-πεμπτη)
spectaculator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, naimore είπε ωραιος, θα βολεψει την τριτη με την απεργια, καλα που τα καναν χωριστα (τριτη-πεμπτη) Καλά δε λες τίποτα! Εγώ πάω Κορωπί. Φαντάσου μανίκι, ειδικά με το αυτοκίνητο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα