Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ύστερα από άπειρες μέρες αναζήτησης πήρα απόφαση να γράψω εδώ μήπως μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω απελπηστεί. Για να μη σας ζαλίζω, έχω το εξείς πρόβλημα. Έχω μια σελίδα blogspot με ταξιδιωτικά άρθρα (όλα είναι ενυπόγραφα καθώς είναι είτε δικά μου είτε μιας φίλης μου). Αυτό είναι το μπλογκ μου: https://enastrongr.blogspot.com/

Έχω σελίδα και στο facebook όπου ανέβαζα φωτογραφίες από ταξίδια μου και τα άρθρα από το μπλογκ, στις αρχές ανέβαιναν κανονικά τα άρθρα μου στο facebook, ξαφνικά το facebook μου έριξε όλες τις αναρτήσεις που είχα ανεβάσει με τα άρθρα μου και δεν με ξανάφησε να ποστάρω το μπλογκ μου γράφοντας το παρακάτω μήνημα: 

Δεν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτόν το σύνδεσμο

• enastrongr.blogspot.com

Η δημοσίευσή σας δεν κοινοποιήθηκε επειδή αυτός ο σύνδεσμος παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας
  • Αν πιστεύετε ότι αυτό δεν παραβιάζει τους κανόνες της κοινότητάς μας, ενημερώστε μας.

Έστειλα άπειρα μηνήματα και παράπονα στο facebook δεν απάντησαν ποτέ. Έστειλα και στην google να δω αν όντως έχω κάτι κακό στο μπλογκ μου, μου είπαν δεν έχει κάποιο πρόβλημα το μπλογκ μου, αλλά το facebook και να απεφθηνθώ σε αυτό. Κάποια στιγμή στα καλά καθούμενα έφτιαξε το πρόβλημα και για ένα μικρό διάστημα μπορούσα να ξαναποστάρω τα άρθρα μου, όμως σύντομα ξαναείχα το ίδιο πρόβλημα που κρατά εδώ και 3 μήνες περίπου. Σας παρακαλώ βοηθήστε με, δεν έχω καλές γνώσεις pc αλλά αγαπώ το blog μου, το χω κάνει εις μνήμη του θείου μου, έχω ρίξει πολλές ώρες στα άρθρα μου και με στεναχωρεί πολύ που δε μπορώ να τα μοιραστώ. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για τα πολλά που έγραψα.

fb (1).jpg

fb (2).jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω πως θα βρεις ξεκάθαρη απάντηση αλλά ψάχνοντας λίγο αριστερά και δεξιά, διάβασα τα παρακάτω:

https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/

Μπαίνοντας σε αυτό το URL και βάζοντας το δικό σου site, το Facebook αναφέρει πως το blog δεν είναι δυνατό να εμφανιστεί διότι αποτυγχάνει να περάσει κάποια πρότυπα. Ανεξήγητο γιατί, παρ' όλα αυτά υπάρχει εκεί στα δεξιά ένα URL το οποίο μπορείς να αναφέρεις ότι πρόκειται για λάθος.

- Άλλοι λένε στο Reddit πως όταν κάνουν share μέσα από την ίδια τη σελίδα (κάποια κουμπιά Facebook Share που βλέπεις σε άλλες σελίδες χαμηλά μετά το άρθρο) εμφανίζονται τα posts ή όταν χρησιμοποιούν shortened συνδέσμους τύπου bit.ly

https://www.quora.com/Why-is-my-website-URL-blocked-on-Facebook-How-can-I-unblock-it

Τέλος, έπεσα πάνω σε αυτή την απάντηση ο οποίος έχει ακριβή βήματα τι να κάνεις. Αναφέρει πως για κάποιο λανθασμένο λόγο η σελίδα του ήταν "Shadow-Banned". 

Αναφορά σε κείμενο

To cut a long story short, in order to reach the live support for pages take these easy steps:

- visit Facebook for businesses

- click on support on the top right corner

- scroll down a bit until you come across “Find answers or contact support” and click on “Get Started”

- choose business pages

- scroll all the way down to the bottom and click on “Chat with a representative”

- and finally, describe your problem by choosing some predefined fields and hit “Start Chat”.

When I finally got to chat with a representative he told me that there was no obvious problem on his end which was quite relieving. He also told me that he would pass on the issue to the “team” to look into this and that he would contact me by phone or email in case they needed anything.

It turned out that it was a glitch or something because in less than 2–3 hours the problem was gone and everything went back to normal.

Now I know that I was not breaching any terms and that’s why I was assured I could find a solution. If you know that too, and believe me, you know it even though you might have never read the “community standards”, you should reach to the live support. Don’t get caught up with reporting tools as it may take a long time for them to get back to you (if they do).

Επεξ/σία από trib

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...