Προς το περιεχόμενο

Αγορά Εξωτερικού Σκληρού Για το Αμάξι

HawkEyeCommand3RGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.

Ψάχνω για εξωτερικό σκληρό καλής ποιότητας για να αντιγραφούν από παλιό υπολογιστή με σκληρό IDE αρχεία μουσικής βίντεο κλπ.

Μιλάμε για τουλάχιστον 100gb μουσικής κλπ και άλλα τόσα βίντεο τουλάχιστον.

Θέλω κάτι σίγουρα έμπιστο και σε budget γύρω στο 50άρικο.(Αν γίνεται και φτηνότερα ακόμα καλύτερα)Αν γίνεται κάπως να μπορούμε να τον συνδέουμε και στο αμάξι για μουσική? Έχει USB θύρα το ραδιόφωνο λογικά USB2 το ραδιόφωνο παίζει γενικά μουσική από στικάκι αλλά είναι λίγο παλιό αν βοηθάει κάπως αυτό.

Επίσης έναν έμπιστο μικρό SSD στα 20-25€ από E-shop αν γίνεται για γενική χρήση σαν αποθηκευτικό χώρο στον υπολογιστή(έχω ήδη SSD και 2 σκληρούς.)

Thanks in advance

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ααααα ωραίος σωστός δεν το είχα σκεφτεί.
Αυτό που λες με τον SSD υπάρχει τέτοιο εξάρτημα?
Και πόσο κοστίζει περίπου?
Γιατί χρειάζομαι και τον σκληρό για backup επειδή ο σταθερός είναι παλιός και θέλω να σώσω μπόλικο πράμα από κει.

Κανενα προβλημα.Περαν απο κραδασμους κλπ με μηχανικο δισκο η ταχυτητα αναγνωσης ειναι τετοια που μεχρι να φορτωσει μουσικη θα πρεπει να κατεβεις παλι απο το αμαξι συν οτι με τα αναψε-σβησε στο ρευμα θα την ακουσει συντομα.

2 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Κανενα προβλημα.Περαν απο κραδασμους κλπ με μηχανικο δισκο η ταχυτητα αναγνωσης ειναι τετοια που μεχρι να φορτωσει μουσικη θα πρεπει να κατεβεις παλι απο το αμαξι συν οτι με τα αναψε-σβησε στο ρευμα θα την ακουσει συντομα.

Άρα και εσύ αδερφέ προτείνεις SSD με Usb case?

Λέτε να αξίζει καλύτερα να πάρω ένα USB Stick μεγάλης χωρητικότητας αντί για σκληρό για το backup κλπ και μετά το format στον παλιό υπολογιστή να περάσω τα άκυρα αρχεία που θέλω να σώσω και να έχω το στικάκι για το αμάξι?
Έχετε να προτείνετε κάποιο στικάκι?

Κατ'εμε το καλυτερο ειναι το εξης,τραβας τα αρχεια απο τον παλιο δισκο,ξεσκαρταρεις,διαχωριζεις μουσικη σε 2 στικακια αναλογα με τα γουστα και εισαι κυριος.

Λυση 2 τραβας μουσικη,την ταξινομεις σε φακελους,πετας τους φακελους ειτε σε ενα μεγαλο usb stick ειτε σε ssd με usb case/εξωτερικο ssd.

22 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Κατ'εμε το καλυτερο ειναι το εξης,τραβας τα αρχεια απο τον παλιο δισκο,ξεσκαρταρεις,διαχωριζεις μουσικη σε 2 στικακια αναλογα με τα γουστα και εισαι κυριος.

Λυση 2 τραβας μουσικη,την ταξινομεις σε φακελους,πετας τους φακελους ειτε σε ενα μεγαλο usb stick ειτε σε ssd με usb case/εξωτερικο ssd.

Εγώ έλεγα να πάρω ένα stick γύρω στα 256gb 
Και να τα αφήσω εκεί μέσα 
Θα έχω θέμα? Υπάρχει κανένα αξιόπιστΟ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες αρχικα η πηγη σου στο αυτοκίνητο εαν εχει οριο στα gb που διαβαζει. Παρε το μεγαλύτερο δυνατό,οι εταιριες τωρα sandisk,kingston,adata, samsung. Προσωπικά εδω και χρονια προτιμαω τα sandisk και μου εχουν βγει κομπλε. Απλα οργανωσε τα σε φακελους αλλιως θα χάνεσαι μεχρι να βρεις τραγουδι να παιξεις.

Επεξ/σία από Gatilaras

Καλησπέρα. Έχω το στικάκι στο αυτοκίνητο σε μικρότερη χωρητικότητα και είναι κομπλέ. Παίζει 6 μήνες τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στις 22/9/2019 στις 12:09 ΠΜ, HawkEyeCommand3RGR είπε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...