vagelis81 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Καηκε η καρτα γραφικων του υπολογιστη μου και δεν υπαρχει η δυνατοτητα για αμεση αντικατασταση.Αυτο δε μ ενοχλει ιδιαιτερα αφου για gaming εχω ps4 pro ,αλλα στο pc ειχα εγκατεστημενο και το microsoft flight simulator που δε βγαινει για ps4 .Σκεφτομαι λοιπον στο μελλον να αγορασω xbox one για να εχω τον εξομοιωτη αφου το κοστος της κονσολας ειναι γυρω στα 400 ευρω (αν δε κανω λαθος) σκεπτομενος οτι 400 ευρω θα εδινα μονο στη καρτα αν υποθεσουμε οτι βαζω το simulator στο Pc (ο επεξεργαστης μου ειναι παλιος i5 2310 οποτε δε ξερω αν αξιζει η αγορα καρτας).Πως σας φαινεται η ιδεα;Τρεχει το simulator στο xbox one;Ευχαριστω
kostas56784 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 το xbox one s κοστιζει καπου στα 250 ευρω στο σκρουτζ. αμα ενδιαφερεσε για 4k παρε το scorpio. το flight simulator για xbox θα βγει το επομενο καλοκαιρι αμα χρειαζεσε τιποτα αλλο πες μου
vagelis81 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 A δεν εχει βγει ακομα δηλαδη;Και κατι ακομα .Add on μπορω να εγκαταστησω οπως αεροδρομια ,αεροσκαφη;Μιλαμε παντα για το Microsoft flight simulator x ,oxι για το καινουριο που θα βγει το καλοκαιρι
spectaculator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Το Flight Simulator X δεν είναι για Xbox. Στους συμβατούς μπορείς να του βάλεις τα πάντα. Υπάρχουν ολόκληρες κοινότητες γι' αυτό και μάλιστα μια ελληνική, ένα κάρο add-ons και μάλιστα λεπτομερείς προσθήκες για ελληνικές περιοχές και αεροδρόμια, αεροπλάνα και ότι μπορείς να φανταστείς. Δυνατό μηχάνημα να έχεις και οι επιλογές είναι άπειρες.
kostas56784 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, vagelis81 είπε A δεν εχει βγει ακομα δηλαδη;Και κατι ακομα .Add on μπορω να εγκαταστησω οπως αεροδρομια ,αεροσκαφη;Μιλαμε παντα για το Microsoft flight simulator x ,oxι για το καινουριο που θα βγει το καλοκαιρι οχι 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Το Flight Simulator X δεν είναι για Xbox. Στους συμβατούς μπορείς να του βάλεις τα πάντα. Υπάρχουν ολόκληρες κοινότητες γι' αυτό και μάλιστα μια ελληνική, ένα κάρο add-ons και μάλιστα λεπτομερείς προσθήκες για ελληνικές περιοχές και αεροδρόμια, αεροπλάνα και ότι μπορείς να φανταστείς. Δυνατό μηχάνημα να έχεις και οι επιλογές είναι άπειρες. το αλλο καλοκαιρι θα βγει το καινουργιο που θα ειναι και για xbox κοιτατο στο Google
spectaculator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, kostas56784 είπε οχι το αλλο καλοκαιρι θα βγει το καινουργιο που θα ειναι και για xbox κοιτατο στο Google Το Flight Simulator X δεν είναι για Xbox. Το Flight Simulator (σκέτο, χωρίς Χ) Θα είναι. Άσε το Google και πιάσε τη Microsoft! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο: https://www.flightsimulator.com/ Επίσης αυτά που βγήκαν για το Χ δεν θα μπαίνουν στο καινούργιο.
kostas56784 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Το Flight Simulator X δεν είναι για Xbox. Το Flight Simulator (σκέτο, χωρίς Χ) Θα είναι. Άσε το Google και πιάσε τη Microsoft! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο: https://www.flightsimulator.com/ Επίσης αυτά που βγήκαν για το Χ δεν θα μπαίνουν στο καινούργιο.
spectaculator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, kostas56784 είπε Δεν κατάλαβες! Άλλο το Flight Simulator X και άλλο το Flight Simulator! Ο φίλος μίλησε για το Χ και το Χ δεν βγήκε ποτέ για Xbox και ούτε πρόκειται να βγει. Το X είχε βγει το 2006. Αυτό που θα βγει στο Xbox δεν θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και την επεκτασιμότητα του Χ. Στα PCs θα δείξει. Γράψου στο insider για να καταλάβεις τι παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα