darkman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, skiabox είπε Εγώ θεωρώ ότι είναι regular αυτό για τα powerlines. Να χάνουν πακέτα ανά διαστήματα δηλαδή. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω το bash script να το δοκιμάσεις. 2-3 γραμμές είναι. Εγω τα εχω σε ps4 και σε ipcamera μαζι και δεν εχω θεμα ουτε lag ουτε αποσυνδέσεις το θεμα με τα δικα σου δεν ειναι η ταχύτητα τοσο ( οκ μπορει να παρουν αλλο λιγο ) αλλα το να δουλευουν σωστα , αν μου λες οτι εχεις συχνες αποσυνδεσεις και δεν ειναι απο το ρουτερ , τοτε κατι δεν παει καλα εγω στο σπιτι εχω ενα σετ devolo και 2 σετ tp-link ( 6 powerlines ) και πανε ολα μια χαρα.
skiabox Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, darkman είπε Εγω τα εχω σε ps4 και σε ipcamera μαζι και δεν εχω θεμα ουτε lag ουτε αποσυνδέσεις το θεμα με τα δικα σου δεν ειναι η ταχύτητα τοσο ( οκ μπορει να παρουν αλλο λιγο ) αλλα το να δουλευουν σωστα , αν μου λες οτι εχεις συχνες αποσυνδεσεις και δεν ειναι απο το ρουτερ , τοτε κατι δεν παει καλα εγω στο σπιτι εχω ενα σετ devolo και 2 σετ tp-link ( 6 powerlines ) και πανε ολα μια χαρα. Μια χαρά είμαι και εγώ. Απλά επειδή έχω τρέξει το σκριπτάκι έχω δει τα 3-4 πακέτα που χάνονται κάθε μέρα. Εσύ αν δεν τρέξεις σκριπτάκι μόνο υποθέσεις μπορείς να κάνεις. Μιλάμε για σκριπτάκι που κάνει ping ανά δευτερόλεπτο.
darkman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εεεε ναι αν κανεις μια δυο το μηνα καλα εισαι , τα devolo ειναι σε ps4 και δεν μπορω να τρεξω κατι και ειναι και λιγο μπελας να βαλω εκει pc για να κανω τεστ αλλα στην καθημερινή μου χρήση δεν βλεπω κατι,και ετσι δεν εχω και λογο να το σκαλίσω Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από darkman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα