Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

ήρθε λοιπόν να αναβαθμίσω και γω τον i5 2500k που είχα τόσο καιρό. 

Επέλεξα για την αναβάθμιση, ryzen 3700x και tomahawk max μητρική + μνήμες G.Skill TridentZ 32GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-32GTZ).

Σαν έξυπνος που βαριέμαι και δεν έχω πολύ χρόνο, ετοιμάζω το καινούριο σύστημα και κρατάω τον σκληρό, χωρίς format κτλ. Αν και δεν το πολυπερίμενα, το pc έπαιξε μια χαρά, και όλα καλά. Γενικά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο και δεν κάθομαι συνέχεια στο pc,το έχω να πέφτει σε sleep mode μετά από λίγο. O Η/Υ έμπαινε λοιπόν σε αναμονή, αλλά δεν ξυπνούσε. Έδειχνε να ανοίγει, ανεμιστήρες, λαμπάκι σκληρού κτλ, αλλά είχα μαύρη οθόνη και δεν άναβε το πληκτρολόγιο. Λέω θα φταίει που δεν έκανα format. κάνω format και δουλεύει μια χαρά, ζωντανεύει από αναμονή κανονικά. Κάνει λοιπόν αναβαθμίσεις το pc και μετά πάλι δεν ξυπνάει από την αναμονή. Με τα πολλά βρήκα κάπου να απενεργοποιήσω το fastboot από το windows. Το απενεργοποιώ και όλα οκ. Είχα κάνει πριν mirror τον δίσκο σε έναν άλλο, οπότε λέω να βάλω το παλιό setup του δίσκου που ήταν πριν το format. Βάζω τον άλλο δίσκο απενεργοποιώ το fastboot και όλα ok. μετά από κάτι άνοιξε κλείσε ξανά τα ίδια, δεν ξυπνάει από αναμονή. Βάζω λοιπόν ξανά τον φορμαρισμένο δίσκο και μου κάνει και κει τα ίδια. Έχω δοκιμάσει να κλείσω pbo, reset bios και πολλά άλλα αλλά δεν ξυπνάει .

καμιά ιδέα τι θα μπορούσε να φταίει ;

sorry αν κούρασα με το μήνυμα 

Δημοσ.

Έκανα και φορματ, έβαλα drivers, updates και μετά πάλι τα ίδια μου έκανε. ssd είναι και οι δύο οι δίσκοι, χρόνο δεν έχω, αν και χθές δοκίμασα πολλά 

Δημοσ.

bios έχω παραπάνω έκδοση από αυτές. 

Το λοιπόν. Χθες δεν άγγιξα τον υπολογιστή, τον είχα αφήσει προχθές με το κλασικό του θέμα. Πάνω είχα τον δίσκο που είναι από το παλιό σύστημα με τα dirty windows. Βλέπω το pc σε αναμονή, λέω κάποιος τον άνοιξε από την οικογένεια και δεν το έκλεισε και μπήκε σε αναμονή. Πατάω λοιπόν για να κολλήσει και ως εκ θαύματος, ανοίγει κανονικότατα. 4-5  φορές sleep και άνοιγμα και όλα καλά. Βλέπω πως έχω βγάλει του τελευταίους driver της amd για την rx580 και το σύστημα και έχει τους Driver από τα windows για την gpu και από το Live update της msi μου βγάζει πως δεν έχω amd chipset drivers. 

Θα το αφήσω 1-2 μέρες χωρίς να δω πως θα πάει και μετά θα βάλω και ότι λείπει για να δω αν θα σκαλώσει κάπου. 

Μετά από επανεκκίνηση πάλι τα ίδια

Τρέλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Το sleep δεν δουλεύει εδώ και τρεις εκδόσεις bios.

Ότι και να κάνεις δεν δουλεύει καντο disable και περίμενε bios από msi.

Επεξ/σία από boombastik
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, boombastik είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Το sleep δεν δουλεύει εδώ και τρεις εκδόσεις bios.

Ότι και να κάνεις δεν δουλεύει καντο disable και περίμενε bios από msi.

Τέλειος 

Sorry δεν το διάβασα το link γιατί σήμερα μου δούλεψε το pc κανονικά μέχρι κάποια φάση και είπα όλα καλά.

ευχαριστώ πολύ θα έχω το νου μου για αναβάθμιση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...