TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 ΟΥΦ..!! Προφανως και δεν ανακαλυπτουμε την Αμερικη εδω, καθως ειναι ηδη απολυτως εγνωσμενο: οτι dual channel rulez! Ελα καλε, μας ειπαν οτι dual channel 4 + 4 > 4 + 8? Μα υπηρχε ποτε, η υπονοια καν για το αντιθετο?? Ξαναλεω δεν μας αφορα η...ονοματοδοσια, αλλα η αποδοση - ΩΦΕΛΕΙΑ χρηστη! ⚡ Μπορουμε να εχουμε 4 + 8 > 16 single? Αν οχι τοτε και...Τιραμολα(!!) ακομη να τα "βαφτισουνε", στον χρηστη, αν δεν διαφερει απο single channel => τοτε βρασε ρυζι! Και οχι, δεν ειμαι διολου "αρνητικος" εχοντας δει, υλοποιηση dual channel, ακομη και απο...3 (!) ram sticks: ηδη επι εποχης AMD Athlon XP 🔫 1
ForeignOffice Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε ΟΥΦ..!! Προφανως και δεν ανακαλυπτουμε την Αμερικη εδω, καθως ειναι ηδη απολυτως εγνωσμενο: οτι dual channel rulez! Ελα καλε, μας ειπαν οτι dual channel 4 + 4 > 4 + 8? Μα υπηρχε ποτε, η υπονοια καν για το αντιθετο?? Ξαναλεω δεν μας αφορα η...ονοματοδοσια, αλλα η αποδοση - ΩΦΕΛΕΙΑ χρηστη! ⚡ Μπορουμε να εχουμε 4 + 8 > 16 single? Αν οχι τοτε και...Τιραμολα(!!) ακομη να τα "βαφτισουνε", στον χρηστη, αν δεν διαφερει απο single channel => τοτε βρασε ρυζι! Και οχι, δεν ειμαι διολου "αρνητικος" εχοντας δει, υλοποιηση dual channel, ακομη και απο...3 (!) ram sticks: ηδη επι εποχης AMD Athlon XP 🔫 4 + 8 με την προϋπόθεση ότι δουλεύει ως flex και όχι single; Εκεί πως γίνεται να μην έχει παραπάνω αποδόσεις; Δηλαδή το flex είναι κάτι σαν dual και όχι ακριβώς dual; Είναι mindfuck η φάση. Τεσπα πριζω μπάλες, απλα δε θέλω να προχωρήσω σε μια αγορά που ίσως στην πορεία μετανιώσω. Και εγώ το αφής θέλω να πάρω πιο πολύ γιατί θα το χρησιμοποιήσω στη σχολή σαν feature, αλλά άμα είναι να κολλάω με τα 8 ram καλύτερα να πήγαινα στα 12, εκεί κωλυομαι.
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Ειπα και απο πριν: πως θα επαιρνα το 4+4 αντι 4+8, θα το σκεφτομουν μονο αν ηταν 4+16 χαχα! 😋 Ναι: 4+8 αν δινει παραπανω απο 1Χ16, τοτε σημαινει οτι ο πρωτος συνδυασμος δεν ειναι single! Βεβαιως δεν ειναι dual channel, αλλα εχει οφελος ο χρηστης του: σε σχεση με το single channel 😀 Ολα αυτα υπο την προυποθεση, οτι ειναι υπαρκτα(?) πλεον απο AMD -και οχι placebo χρηστων...
ForeignOffice Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Ειπα και απο πριν: πως θα επαιρνα το 4+4 αντι 4+8, θα το σκεφτομουν μονο αν ηταν 4+16 χαχα! 😋 Ναι: 4+8 αν δινει παραπανω απο 1Χ16, τοτε σημαινει οτι ο πρωτος συνδυασμος δεν ειναι single! Βεβαιως δεν ειναι dual channel, αλλα εχει οφελος ο χρηστης του: σε σχεση με το single channel 😀 Ολα αυτα υπο την προυποθεση, οτι ειναι υπαρκτα(?) πλεον απο AMD -και οχι placebo χρηστων... Τότε είναι πλήρως αδιάφορο. Εγώ νόμιζα θα δουλεύει 4 + 4 σε dual channel και η άλλη 4 σε single. Τεσπα αγοράζω το αφής και θα σε πριξω ξανά σε λίγες μέρες να με πεις ποια ram να πάρω αφού τη βρω με το hwinfo.
Aurumnus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ForeignOffice είπε Ένα κανάλι, το hardware unboxed αναφέρει ότι τα 12 gb σε διάταξη 4 + 8 ακόμα και σε flex προσφέρουν χαμηλότερη απόδοση από ότι τα 4 + 4. Τώρα όσον αφορά το γιατί δεν το αναφέρουν, μια αρκετά λογική εξήγηση είναι γιατί ίσως αποτελεί πατέντα της intel και δεν μπορούν να το παρουσιάσουν επίσημα. Στο 11:20. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Aurumnus
ForeignOffice Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Στο 11:20. Το αναφέρω παραπάνω αδερφέ
Aurumnus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ForeignOffice είπε Το αναφέρω παραπάνω αδερφέ Ε γι'αυτό το έβαλα και έκανα το post σου παράθεση. Για να καταλάβουμε όλοι το βίντεο στο οποίο αναφέρεσαι. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Οπου μιλαει κυριως για...Intel ετσι? Ενω το ερωτημα ειναι: τι γινεται με AMD Apus?! Υποψιν πως: ολες τις προηγουμενης γενιας μεχρι Godavari δεν ειχαν (κατι σαν) flex! ❌ Πολυ καλη δουλεια σε benchmarks για τα dual channel # single channel # flex και ποσο επηρρεαζουν στην ενσωματωμενη 620 (μα και αλλες) της Intel εδω: https://mattgadient.com/faster-gaming-on-intel-uhd-620-kaby-lake-r-by-upgrading-ram/ 🤓
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα