ForeignOffice Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Χαίρεται. Σκέφτομαι να αγοράσω λάπτοπ και βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο με ίδια χαρακτηριστικά. Οι μόνες διάφορες που έχουν είναι ότι το ένα έχει οθόνη αφής και 8 gigs of RAM max και το άλλο non touchscreen αλλά με 12 RAM max. Και τα δύο έχουν 4gigs κολλημένα στη motherboard. Και ρωτώ τα 4 + 8 θα έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα 4 + 4; Θα δουλεύουν τα sticks των 4 και 8 σε dual ή όχι; Γιατί διαβάζω σε άλλα sites ότι μόνο τα 4 από τα 8gigs θα παίζουν σε dual. Έχει κανείς εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα;
ForeignOffice Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 21/9/2019 στις 11:55 ΠΜ, TheDevilMayCare είπε Και καταλήγουμε σε ποιο συμπέρασμα;
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν μπεις στη διαδικασια να διαβασεις τα τοπικ εχουν συμπερασματα ξεκαθαρα! Ενω ταυτοχρονως δεν μας εχεις πει καν, για αρχη specs: αν προκειται για Intel η Amd -μολονοτι και σ' αυτο υπαρχει η απαντηση- οπως κι αν εχει αλλη /2η καρτα γραφικων? Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από TheDevilMayCare λινκ
ForeignOffice Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Αν μπεις στη διαδικασια να διαβασεις τα τοπικ εχουν συμπερασματα ξεκαθαρα! Ενω ταυτοχρονως δεν μας εχεις πει καν, για αρχη specs: αν προκειται για Intel η Amd -μολονοτι και σ' αυτο υπαρχει η απαντηση- οπως κι αν εχει αλλη /2η καρτα γραφικων? Είναι το s340 14api με τον 3200u. Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως, εάν η απόδοση θα διαφέρει αρκετά μεταξύ του μοντέλου με τα 8 και αυτού με τα 12
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Προσωπικα θα επαιρνα το dual channel! Μονο αν ηταν, πιο μεγαλη πχ. 8 με 20(!) GB η διαφορα: θα διαλεγα το single!🤓
ForeignOffice Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δηλαδή με λίγα λόγια και χωρίς να χρειάζεται να διαβάζω άλλα κείμενα, η απάντηση είναι ότι μόνο παρόμοιας χωριτικοτητας μνήμες παίζουν σε διπλό κανάλι.
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι, μολονοτι τα εχω γραψει νομιζω ικανοποιητικα. Και ειδικα για AMD δεν εχεις καν την οποια βοηθεια εκει θα σου εδινε το "FLEX" της INTEL.. 😎 Dual channel 8GB θα ειναι συνολικα πολυ καλυτερα, απο 12GB σε single
ForeignOffice Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Ναι, μολονοτι τα εχω γραψει νομιζω ικανοποιητικα. Και ειδικα για AMD δεν εχεις καν την οποια βοηθεια εκει θα σου εδινε το "FLEX" της INTEL.. 😎 Dual channel 8GB θα ειναι συνολικα πολυ καλυτερα, απο 12GB σε single Δεν ξέρω αδερφέ, ένας Κορεάτης μου αναφέρει ότι του δουλεύει σε flex mode. Τεσπα, μάλλον θέλει περαιτέρω ψάξιμο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Τοτε -και μιλωντας παντα για AMD- θα ειναι ο πρωτος που...τo ανακαλυψε αυτο!😱
ForeignOffice Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 22/9/2019 στις 2:47 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε Τοτε -και μιλωντας παντα για AMD- θα ειναι ο πρωτος που...τo ανακαλυψε αυτο!😱 Επίσημη απάντηση από Lenovo
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Επειδη δεν μπορω να διαβασω την εικονα (-> πολυ μικρη..), λεει μηπως καπου εκει επισημως η Lenovo: οτι σε AMD λειτουργει επισης και Flex (Asymmetric) Dual Channel? Γιατι η AMD μεχρι τωρα το..."κρυβει"! 🙄 Και οταν λεμε να λειτουργει, εννοειται με ΟΦΕΛΟΣ! Γιατι αν τη λειτουργια αυτη τη <βαφτισουν> ετσι μεν, αλλα δεν εχει κανενα αποτελεσμα, χαιρω πολυ! (ασε που θα φλερταρει με εξαπατηση..)
ForeignOffice Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Επειδη δεν μπορω να διαβασω την εικονα (-> πολυ μικρη..), λεει μηπως καπου εκει επισημως η Lenovo: οτι σε AMD λειτουργει επισης και Flex (Asymmetric) Dual Channel? Γιατι η AMD μεχρι τωρα το..."κρυβει"! 🙄 Και οταν λεμε να λειτουργει, εννοειται με ΟΦΕΛΟΣ! Γιατι αν τη λειτουργια αυτη τη <βαφτισουν> ετσι μεν, αλλα δεν εχει κανενα αποτελεσμα, χαιρω πολυ! (ασε που θα φλερταρει με εξαπατηση..) Δηλαδή μου λες ότι με κοροϊδεύει το επίσημο site.
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Λεω ο,τι εχω ηδη γραψει! Πως δεν μου φαινεται, καθολου "λογικο"(..!), απο την/στην AMD, να το εχουν, πλεον, κανει -γιατι κατι τετοιο, δεν υπηρχε, μεχρι πριν- πραγματικα, και ομως, να...μην το παρουσιαζουν? Αν οχι, με τυμπανοκρουσιες, εστω ως 'feature'? Γιατι δηλαδη, να το κρατανε κρυφο? Αφου θα ειναι λοιπον, για καλο -> αν υπαρχει, βοηθαει! Οποτε, γιατι δεν το διαφημιζουν: οτι υπαρχει τωρα η option! Ειναι, οι εκπροσωποι τυπου τους, για τα μπαζα? 😋 Ας δουμε για παραδειγμα 4 + 8 GB, να υπερτερουν -οπως θα επρεπε αν λειτουργει flex- ακομη και απο 1 Χ 16GB! (δηλαδη single channel) 😎
ForeignOffice Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Ένα κανάλι, το hardware unboxed αναφέρει ότι τα 12 gb σε διάταξη 4 + 8 ακόμα και σε flex προσφέρουν χαμηλότερη απόδοση από ότι τα 4 + 4. Τώρα όσον αφορά το γιατί δεν το αναφέρουν, μια αρκετά λογική εξήγηση είναι γιατί ίσως αποτελεί πατέντα της intel και δεν μπορούν να το παρουσιάσουν επίσημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα