Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες το απόγευμα κατά τις 7 παρά είδα στο Μαρούσι στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου ένα όχημα (δεν θα το πω μοτό) που παρόμοιο δεν είχα ξαναδεί.
Φανταστείτε ένα σκούτερ τρίτροχο, με δύο τροχούς μπροστά (όπως τα Piaggio MP3) αλλά:
- Το μετατρόχιο μπροστά ήταν τεράστιο, σαν αυτοκινήτου.

- Το μεταξόνιο πολύ μεγάλο.

- Οι τροχοί μεγάλοι (αν είδα καλά) σαν αυτοκινήτου.

Ήταν μαύρο και ο οδηγός καθόταν σε λίγο πιο ξαπλωτή θέση από σκούτερ, με τα πόδια μπροστά, όπως θα καθόταν σε τσόπερ, καβάλα στο μεσαίο τμήμα.
Ελπίζω να καταλάβατε με τι έμοιαζε. Το είδα ελάχιστα, από το αντίθετο ρεύμα, και ίσως η περιγραφή μου δεν είναι ακριβής.

Τι πράγμα είναι αυτό; Τι εξυπηρετεί; Στα μάτια μου είχε όλα τα μειονεκτήματα του αυτοκινήτου και μιας μοτό: κολλούσε στην κίνηση, ήθελε θέση αυτοκινήτου για παρκάρισμα, δεν μου φάνηκε καθόλου ευέλικτο, ο οδηγός ήταν απροστάτευτος στις καιρικές συνθήκες και καθόλου προστατευμένος σε καιρικές συνθήκες.

Δημοσ.

Ήταν πιο λεπτό στην κατασκευή και δεν είχε κάτι να περισσεύει ανάμεσα στους δύο άξονες (όπως στο συκεκριμένο ο χώρος αποθήκευσης με το ψυγείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοκινήτου λογικά, όπως όλα τις τρίτροχες/ τετράτροχες μοτοσυκλέτες αν δεν κάνω λάθος ή μάλλον πιο σωστά και με αυτοκινήτου, μιας και νομίζω ότι και με μοτοσυκλέτας δίπλωμα απεριόριστων κυβικών δεν θα θα έχεις πρόβλημα.

Επεξ/σία από jimzak
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μοιάζει πολύ με αυτό. 
Τι στην οργή σκεφτόταν αυτός που το κυκλοφορούσε;

1 ώρα πριν, NickTG είπε

Έχουν και άλλα μοντέλα. Can-Am είναι η μάρκα. 

Παράδειγμα:

maxresdefault.jpg

Μοιάζει πολύ με αυτό. 
Τι στην οργή σκεφτόταν αυτός που το κυκλοφορούσε;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, eMike είπε

Μήπως ήταν το Niken της Yamaha?..Απλά είναι αρκετά ψηλότερο για να μπερδεύτηκες τόσο..

11669487_m_z.jpg

Όχι, δεν έμοιαζε καν με μοτοσυκλέτα. Πιο πολύ φέρνει στο Can-Am.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, unforgiven είπε

Χθες το απόγευμα κατά τις 7 παρά είδα στο Μαρούσι στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου ένα όχημα (δεν θα το πω μοτό) που παρόμοιο δεν είχα ξαναδεί.
Φανταστείτε ένα σκούτερ τρίτροχο, με δύο τροχούς μπροστά (όπως τα Piaggio MP3) αλλά:
- Το μετατρόχιο μπροστά ήταν τεράστιο, σαν αυτοκινήτου.

- Το μεταξόνιο πολύ μεγάλο.

- Οι τροχοί μεγάλοι (αν είδα καλά) σαν αυτοκινήτου.

Ήταν μαύρο και ο οδηγός καθόταν σε λίγο πιο ξαπλωτή θέση από σκούτερ, με τα πόδια μπροστά, όπως θα καθόταν σε τσόπερ, καβάλα στο μεσαίο τμήμα.
Ελπίζω να καταλάβατε με τι έμοιαζε. Το είδα ελάχιστα, από το αντίθετο ρεύμα, και ίσως η περιγραφή μου δεν είναι ακριβής.

Τι πράγμα είναι αυτό; Τι εξυπηρετεί; Στα μάτια μου είχε όλα τα μειονεκτήματα του αυτοκινήτου και μιας μοτό: κολλούσε στην κίνηση, ήθελε θέση αυτοκινήτου για παρκάρισμα, δεν μου φάνηκε καθόλου ευέλικτο, ο οδηγός ήταν απροστάτευτος στις καιρικές συνθήκες και καθόλου προστατευμένος σε καιρικές συνθήκες.

Το είδα και εγώ χθες.Καπου στα Βρηλισσια αν δεν κάνω λάθος ,η κάπου στη διαδρομή από Μελισσια προς Βρηλισσια,που είχα πάει τα παιδιά σε κάτι κούνιες.Αν και νιώθω από μηχανές κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί και μου έκανε εντύπωση.Ηθελα να το φωτογραφίσω να το στείλω στον αδερφό μου που σκαμπαζει περισσότερο αλλά δεν μπορούσα να το τραβήξω λόγω του ότι οδηγούσα.Ηταν παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο. Παίζει να ήταν το Can Am που έχει βάλει ο Nick.

Επεξ/σία από kajwbtfe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχετο, αλλά είδα ένα σκούτερ λίγο διαφορετικό απο τα υπόλοιπα με πολύ χοντρές ρόδες. Εχετε ιδέα ποιο μπορεί να είναι;

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Δημοσ.

Αν κάποιοι φοβάστε τις μηχανές και νομίζετε ότι τέτοιες κατασκευές τις κάνουν ασφαλείς ξεχάστε το χθες. Οι "γουρούνες"(τετράτροχα) είναι στην κορυφή των ατυχημάτων, ειδικά από τουρίστες.

Αν δεν κάνω λάθος το τυπικό σφάλμα που κάνουν είναι να έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι αυτοκίνητα στο κράτημα και π.χ. μπορεί να φρενάρουν απότομα και να τουμπάρουν σε γκρεμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...