kp1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, telis είπε Λες βλακείες με το κιλό. Σταμάτησε να τρομάζεις κόσμο είτε γιατί είσαι άσχετος είτε γιατί τρολαρεις και θέλεις να περάσει η ώρα σου. Το κινητό σου χάλασε (αν ισχύουν αυτές οι παπατζες που λες για λευκές οθόνες) και να το πας στο σέρβις. Όλα τα υπάρχοντα huawei θα συνεχίσουν να έχουν υποστήριξη και να πάρουν αναβάθμιση μέχρι την διετία που δίνει η εταιρεία Ευχαριστούμε φίλε εγώ εννοώ αν μετά τα 2 χρόνια αν θα παίρνουν ενημερώσεις οι εφαρμογές από playstore και να κατεβάσεις και άλλες και αν θα μπορείς να δουλέψεις email και Google maps ;ευχαριστώ
telis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, kp1 είπε Ευχαριστούμε φίλε εγώ εννοώ αν μετά τα 2 χρόνια αν θα παίρνουν ενημερώσεις οι εφαρμογές από playstore και να κατεβάσεις και άλλες και αν θα μπορείς να δουλέψεις email και Google maps ;ευχαριστώ Στα 2 χρόνια σταματάει σε όλα τα κινητά ή αναβάθμιση στις επόμενες γενιές Android. Όχι στις ενημερώσεις από playstore, maps κλπ 1
ergidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτο που λες για τις"παλιες" ισως να ισχυει εαν και εφοσον δεν γινεται η εκαστοτε αναβαθμησηEMUI και οσο αντεξει.. Α και κατι αλλο γιαυτη τη μαρκα..Δεν σε επιτεπει να κανεις reset εαν δεν τους υποβαλεις πρωτα τα στοιχεια σου, (υποχρεωτικα)γιατι δηθεν κοπτονται (οι κινεζοι) μην τυχει και δεν σωθουν τα αρχεια σου... 2
Alejandro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ergidis είπε Αυτο που λες για τις"παλιες" ισως να ισχυει εαν και εφοσον δεν γινεται η εκαστοτε αναβαθμησηEMUI και οσο αντεξει.. Α και κατι αλλο γιαυτη τη μαρκα..Δεν σε επιτεπει να κανεις reset εαν δεν τους υποβαλεις πρωτα τα στοιχεια σου, (υποχρεωτικα)γιατι δηθεν κοπτονται (οι κινεζοι) μην τυχει και δεν σωθουν τα αρχεια σου... Ο,τι έχεις γράψει μέχρι τώρα είναι βλακεία. Σταμάτα να παραπληροφορείς τον κόσμο. Το γεγονός ότι είσαι άσχετος φαίνεται από χιλιόμετρα μακρυά. 1
leolipop Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Σημερα μου ηρθε πελατισσα στο καταστημα που εργαζομαι γιατι λεει η κορη της εξαφανισε το Playstore (απορω πως το εκανε αφου ειναι εφαρμογη συστηματος) σε huawei mediapad 7" T3 . Την εφαρμογη δεν την βρηκα πουθενα μεσα απο τις ρυθμισεις και απορησα ... λιγο μετα με σοκ παρατηρησα οτι ΚΑΜΙΑ εφαρμογη απο τον φακελο της google δεν ετρεχε.Με το ανοιγμα πεταγε μηνυμα οτι για να λειτουργησει χρειαζεται τις υπηρεσιες google και χωρις να θυμαμαι καλα πως το εγραφε ακριβως , τελειωνε οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται απο την google. Επειδη ηταν για κοριτσακι τους περασα το youtube vanced και εδειξα το app gallery για καταστημα εφαρμογων , αλλα η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα με αυτο που αντικρισα.Ρωτησα αν ελαβαν προσφατα καποια ενημερωση λογισμικου αλλα δεν πηρα απαντηση.
ad276 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Εχω τεσσερις συσκευες huawei/honor και ολα τρεχουν ρολοι.......
saruman123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, leolipop είπε Σημερα μου ηρθε πελατισσα στο καταστημα που εργαζομαι γιατι λεει η κορη της εξαφανισε το Playstore (απορω πως το εκανε αφου ειναι εφαρμογη συστηματος) σε huawei mediapad 7" T3 . Την εφαρμογη δεν την βρηκα πουθενα μεσα απο τις ρυθμισεις και απορησα ... λιγο μετα με σοκ παρατηρησα οτι ΚΑΜΙΑ εφαρμογη απο τον φακελο της google δεν ετρεχε.Με το ανοιγμα πεταγε μηνυμα οτι για να λειτουργησει χρειαζεται τις υπηρεσιες google και χωρις να θυμαμαι καλα πως το εγραφε ακριβως , τελειωνε οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται απο την google. Επειδη ηταν για κοριτσακι τους περασα το youtube vanced και εδειξα το app gallery για καταστημα εφαρμογων , αλλα η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα με αυτο που αντικρισα.Ρωτησα αν ελαβαν προσφατα καποια ενημερωση λογισμικου αλλα δεν πηρα απαντηση. Καλά και γιατί δεν έκανες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όλα έρχονται στην αρχική θέση. Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει πρώτα να κάνεις ένα backup γιατί θα χαθούν όλα όσα έχει αποθηκεύσει κάποιος. Αλλιώς αν δεν τον ενδιαφέρει τότε προχωράς σε επαναφορά.
leolipop Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Εφόσον αφορούσε παιδάκι δεν ήθελαν να μπουν στη διαδικασία.Επισης φοβάμαι ότι αν πράγματι έγινε κάποια ενημέρωση στο λογισμικό , δε θα είχαμε αποτέλεσμα .
kataramenos32 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Τι παίζει τελικά ρε παιδιά με τα Google play services; Ενδιαφέρεται γνωστός για αγορά P30 pro και δεν ξέρω τι να του πω
saruman123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, kataramenos32 είπε Τι παίζει τελικά ρε παιδιά με τα Google play services; Ενδιαφέρεται γνωστός για αγορά P30 pro και δεν ξέρω τι να του πω Οι περισσότεροι λένε ότι ισχύει μόνο για Mate 30/pro στα υπόλοιπα προχωράς άφοβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα