Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά η ερώτηση μου είναι η εξής.. Φτάνει ένα συστημενο δέμα αύριο στο ταχυδρομείο της πόλης μου..Έχω το tracking number και θέλω να το πάρω χωρίς να περιμένω το ειδοποιητηριο

Μπορώ μόνο με το tracking να το πάρω?

Δημοσ.

Στο κατάστημα εννοώ..!Δεν νομίζω πως έχουμε κέντρο διαλογης..Στην πορεία της παραγγελίας μου γράφει αποστολή στο κεντρικό κατάστημα της Χαλκίδας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannisag17 είπε

Εντάξει οπότε ας μην το επιχειρήσω.

Να το επιχειρηεις, τα παιδια στα ΕΛΤΑ Χαλκιδας με εχουν εξυπηρετησει πριν ερθει η ειδοποιηση. Πηγαινε θα σου το δωσουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ξέρεις οτι έφτασε στα ΕΛΤΑ, Θα ανέβεις στον πάνω όροφο και θα βρεις τον ταχυδρόμο της περιοχής σου και θα του το ζητήσεις.

Για μένα περίμενε να πάρεις πρώτα την ειδοποίηση και μετά να πας να παραλαβεις γιατί είναι πολύ πιθανό την στιγμή που θα πας εσύ στα ΕΛΤΑ ο ταχυδρόμος να έχει βγει για την παράδοση, αν μιλαμε για μικρο δεμα.

Επεξ/σία από thant
Δημοσ.

Στο κέντρο διαλογής (ΚΔ) είναι κάπως χλωμό να το πάρεις. Στη μονάδα διανομής (ΜΔ) όμως θα σ' το δώσουν λογικά. Πήγαινε με την ταυτότητά σου και το tracking number.

Έχω πάει δυο φορές στη ΜΔ της Πάτρας και δεν μου έχουν πει κάτι (την πρώτα φορά, μου είπαν οι ίδιοι να πάω από εκεί).

Δημοσ.

Εγώ ουκ ολίγες φορές έχω πάρει συστημένα από το κέντρο διαλογής Αγίας Παρασκευής πάντως. Όποτε είναι όντως που θα πέσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...