Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 21/9/2019 στις 11:57 ΜΜ, Sheogorath είπε

Ποτέ δεν ξέρεις.

Στις 21/9/2019 στις 11:58 ΜΜ, ilos είπε

Κάποια στιγμή το 9 χρονών παιδάκι θα σου ζητήσει και εγώ δε ξέρω τι. Ο ανηψιός μου πχ από τα 7 παίζει pubg και mortal kombat.😂 Γιατί να κάνεις partly handicap τη κάρτα για 20-30 ευρώ γιατί τόσο είναι η διαφορά με μεταχειρισμένο 1600/2600.

Δεν ξέρω για εσάς εγώ την κόρη μου που είναι 7 χρονών δεν θα την αφάνα να παίξει παιχνίδια με μαχαίρια, σκοτωμούς ανθρώπων , όπλα, αποκεφαλισμούς, αίματα κλπ κλπ. Και το BF5 αλλά και το ACO είναι PG 18.  Υπάρχουν αμέτρητα παιχνίδια που μπορούν να παίξουν παιδιά των 9-12 αιτών στα οποία ο Ryzen 1200 είναι υπεραρκετός

Τα παιδιά μπορεί να ζητάνε ότι νάνε , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι γονείς πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους να παίζουν τέτοια βίαια παιχνίδια σε τόσο μικρές ηλικίες.

7 ώρες πριν, Stamer είπε

Προσωπικά δεν θα προτείνω κάποιον επεξεργαστή ή setup αλλά επειδή διάβασα διάφορα "παράξενα" εδώ, θα ήθελα να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους... Ναι, μιλάμε για 9 χρονών παιδάκι, όπου το παιδάκι έχει κι αυτό μάτια, που σημαίνει οτι ΔΕΝ είναι καλό να τα βγάζει παίζοντας σε 20 ή 30 frames (εμείς μεγαλώσαμε με crt και τραγικές εικόνες αλλά τι να κάνουμε) εάν μπορεί και καλύτερα. Επίσης δεν πρέπει να υποθέτουμε τι είδους παιχνίδια θα παίζει αφού δεν ξέρουμε. Ακόμα και συγκεκριμένα παιχνίδια να σου πει οτι θα παίξει, σε 1 βδομάδα μπορεί να είναι κάτι άλλο.Τέλος, τα έξοδα των γονιών είναι πολλά και συνεχόμενα, επομένως ας είναι κάτι που θα κρατήσει όσο περισσότερο καιρό γίνεται.

...just saying

Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που στα 1080p θα βγάζει 20-30fps με τον Ryzen 1200 και την GTX1070 λόγο Bottleneck από τον Ryzen 1200, μην λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Δεν ξέρω για εσάς εγώ την κόρη μου που είναι 7 χρονών δεν θα την αφάνα να παίξει παιχνίδια με μαχαίρια, σκοτωμούς ανθρώπων , όπλα, αποκεφαλισμούς, αίματα κλπ κλπ. Και το BF5 αλλά και το ACO είναι PG 18.  Υπάρχουν αμέτρητα παιχνίδια που μπορούν να παίξουν παιδιά των 9-12 αιτών στα οποία ο Ryzen 1200 είναι υπεραρκετός

Τα παιδιά μπορεί να ζητάνε ότι νάνε , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι γονείς πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους να παίζουν τέτοια βίαια παιχνίδια σε τόσο μικρές ηλικίες.

Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που στα 1080p θα βγάζει 20-30fps με τον Ryzen 1200 και την GTX1070 λόγο Bottleneck από τον Ryzen 1200, μην λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

Δεκτόν, συμφωνώ και ο μόνος λόγος που δεν το έγραψα νωρίτερα είναι οτι δεν θέλω να φανεί ότι κάνω κουμάντο σε σπίτι/οικογένεια αλλουνού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Υπάρχουν "παιδικά" παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις

2) Εγώ θυμάμαι 7 χρονών έπαιζα πετροπόλεμο , ανοίγαμε τα κεφάλια μας και βλέπαμε πραγματικό αίμα. Το 99% των γονέων νομίζει ότι μεγαλώνει βουτυρομπεμπέδες και πίσω από την πλάτη τους το παιδί βλέπει/κάνει/λέει πράγματα και θαύματα.

3) Εχω παιδιά , τα έχω σε κάποιο βαθμό περιορισμένα αλλά ΔΕΝ είμαι αιθεροβάμων. Τα περιορισμένα παιδιά συνήθως έχουν προβλήματα κοινωνικότητας.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Εξαρτάται και από το παιδί πόσο ώριμο είναι. Σημασία δεν έχει τι "παίζει", αλλά τι κάνει IRL.Δε μπορείς να έχεις τα παιδιά σου στην "γυάλα", αργά η γρήγορα θα δουν αυτά που τους απαγορεύεις από αλλού και με πολύ χειρότερες συνθήκες/εξηγήσεις. 1000 φορές να σκάσει το πρώτο του μπάφο παρείτσα με τον μπαμπά, παρά να τρέχει 12 η ώρα την νύχτα στον Ασπρόπυργο για να τον βρει φτηνά επειδή του έκοψες το χαρτζιλίκι. Κατά τα άλλα πχ και εγώ δε γουστάρω που θέλει να παίζει pubg και mortal kombat και σπίτι μου δε του βάζω τέτοια, αλλά αν είναι ok ο πατέρας του και είναι κύριος και υπογραμμός στο σχολείο και στη πλατεία με τους άλλους εμένα δε μου πέφτει λόγος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Πως ταιριάζει η απάντησή σου σε αυτό που είπα όμως?

Δημοσ.
Στις 23/9/2019 στις 6:23 ΜΜ, Aten-Ra είπε

Εγω έπαιζα παιχνίδια με αίματα και σκοτωμούς 3 ετών. Θυμάμαι τότε το πρώτο contra το είχα λιώσει..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Εγω έπαιζα παιχνίδια με αίματα και σκοτωμούς 3 ετών. Θυμάμαι τότε το πρώτο contra το είχα λιώσει..

Μου συγκρίνεις το Contra του 1988 με το BF 5 ??  🙄

spacer.png

Και εγώ αφήνω την κόρη μου να σκοτώνει τερατάκια (Dungeon Defenders και Neverwinter) αλλά όχι να παίζει BF, CSGO, GTO κλπ κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Μου συγκρίνεις το Contra του 1988 με το BF 5 ??  🙄

spacer.png

Και εγώ αφήνω την κόρη μου να σκοτώνει τερατάκια (Dungeon Defenders και Neverwinter) αλλά όχι να παίζει BF, CSGO, GTO κλπ κλπ.

Kαι gta επαιζα το 95, η οποτε βγηκε δεν θυμαμαι. Τα PG και λοιπες αηδιες ειναι για βλαμερικανακια. Δεν υπαρχει τιποτα μη φυσιολογικο στη θεα πτωματων αιματος κλπα κλπα. Να σου θυμισω οτι ο ανθρωπος εξελιχθηκε στη Σαχαρα κυνηγωντας για να επιβιωση με τον κινδυνο να τον φαν λιονταρια live μπροστα στα ματια της οικογενειας του, και οχι παραγγελνοντας burger σε gourmet εστιατορια στο Κολωνακι. 

Δηλαδη τι ακριβως θα παθεις με το CSgo? Επαιζα καπου το 98-99 οντας 8-9 ετων, πολυ φανατικα. Δεν λεω, μου περναει καμια φορα απτο μυαλο η ιδεα οτι μερικοι ειναι για σφαιρες, αλλα δεν νομιζω να οφειλεται στο csgo που επαιζα ως νεανιας. 

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Δηλαδη τι ακριβως θα παθεις με το CSgo? Επαιζα καπου το 98-99 οντας 8-9 ετων, πολυ φανατικα. Δεν λεω, μου περναει καμια φορα απτο μυαλο η ιδεα οτι μερικοι ειναι για σφαιρες, αλλα δεν νομιζω να οφειλεται στο csgo που επαιζα ως νεανιας. 

Και η αδερφή μου όταν ήταν στην ηλικία σου επίσης μπορεί να μην έπαιζε videogames, αλλά έβαζε γουρούνες σε μυρμηγκοφωλιές.😂 Δεν εξελίχτηκε στον βομβιστή της οκλαχόμα σίτυ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...