Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε Το ποιος φταίει είναι άλλο θέμα, το νόημα είναι τι ορίζει ο νόμος και τι κάνουμε. Ίδια περίπτωση και η προτεραιότητα στους πεζούς. Ποτέ κανένας Η προτεραιοτητα στους πεζους ειναι πικρη ιστορια.. Προσωπικα αν και θελω να σεβομαι τις διαβασεις στη πλειοψηφια δε το κανω διοτι ειτε δεν εχω συνηθίσει να προσεχω τις διαβασεις, λες και ειναι αορατες ενα πραμα, ειτε φοβαμαι οτι θα με "φιλησει" ο πισω που χει κολλησει σε αποσταση αναπνοης. Εννοειται δε δικαιολογω τον εαυτο μου, σφαλμα μου που δε τηρω τη διαβαση, αλλα παρολο που το αναγνωριζω και θελω να το βελτιωσω, δε το κανω.. τι να πω
tilted54 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Όπως μου είχε πει κάποτε ο δάσκαλος οδήγησης, "Σύμφωνα με τον κοκ όταν θες να παρκάρεις βγάζεις φλας, όχι αλάρμ, αλλά αν πας να παρκάρεις στην Ελλάδα με φλας την γάμησες"
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Η προτεραιοτητα στους πεζους ειναι πικρη ιστορια.. Προσωπικα αν και θελω να σεβομαι τις διαβασεις στη πλειοψηφια δε το κανω διοτι ειτε δεν εχω συνηθίσει να προσεχω τις διαβασεις, λες και ειναι αορατες ενα πραμα, ειτε φοβαμαι οτι θα με "φιλησει" ο πισω που χει κολλησει σε αποσταση αναπνοης. Εννοειται δε δικαιολογω τον εαυτο μου, σφαλμα μου που δε τηρω τη διαβαση, αλλα παρολο που το αναγνωριζω και θελω να το βελτιωσω, δε το κανω.. τι να πω Κι εγώ φοβάμαι να σταματήσω σε διάβαση πολλές φορές αν είναι σε δρόμο με δύο λωρίδες ή αν με ακολουθεί άλλος από πίσω από πολύ κοντά...αν υπάρχει άνεση χώρου σταματάω συνήθως αλλά εξαρτάται και από τι πρόθεση θα δω από τον πεζό. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από zio10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα