Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σε laptop lenovo g550 20023 που ηταν παροπλισμενο για χρόνια, υπαρχει εντονο τρεμοπαιγμα σε win 7 και 10. Αν συνδεσω εξωτερικη οθονη,τοτε η δικια του στρωνει και τρεμοπαιζει η εξωτερικη,  αν οταν κανω format δεν ειμαι στο internet, τοτε λειτουργει κανονικα μεχρι να συνδεθεί, σε ανάλυση 600x800 δεΝ τρεμεικαι σε lubuntu λειτουργεί τέλεια . Δοκιμασα driver του 2009 για την οθονη και το αλοτελεσμα ηταν το ιδιο... Να βαλω lubuntu η να το σπασω;;

Δημοσ.
  Στις 19/9/2019 στις 6:16 ΜΜ, Kara samoth είπε

Καλησπερα, σε laptop lenovo g550 20023 που ηταν παροπλισμενο για χρόνια, υπαρχει εντονο τρεμοπαιγμα σε win 7 και 10. Αν συνδεσω εξωτερικη οθονη,τοτε η δικια του στρωνει και τρεμοπαιζει η εξωτερικη,  αν οταν κανω format δεν ειμαι στο internet, τοτε λειτουργει κανονικα μεχρι να συνδεθεί, σε ανάλυση 600x800 δεΝ τρεμεικαι σε lubuntu λειτουργεί τέλεια . Δοκιμασα driver του 2009 για την οθονη και το αλοτελεσμα ηταν το ιδιο... Να βαλω lubuntu η να το σπασω;;

Νομιζω οτι εχω βρει το προβλημα..  Το συγκεκριμένο εργοστασιακα εχει 3gb ram ddr3 επειδή δυστυχώς εχω μονο το 1gb έβαλα 2x2gb ddr3l. σημερα το δοκιμασα με το δικο του 1gb και λειτουργεί καλύτερα απο οτι θα περιμενα με τοση λιγη μνημη

Γιατί ομως στα linux δεν υπαρχει το ιδιο προβλημα και για ποιο λόγο το τρέμουλο εμφανίζεται αφου εγκατασταθει ο driver της καρτας γραφικων;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...