Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να ρωτήσω, άμα δεν έχει ούτε Google Play ούτε services τότε πως θα κατεβάσεις εφαρμογές;;

Δημοσ.

Και 400mp κάμερα να βγάλει δύσκολα θα την εκμεταλλευτεί κάποιος στο 100%. Σκεφτείτε πως για να αξιοποιηθούν όλα αυτά τα megapixels θα πρέπει η εκτύπωση να γίνει σε μέγεθος δωματίου.

• Like 3
Δημοσ.

Καλη συσκευουλα με τον αθλιο notch-μπανιερα η οποια χαντακωθηκε ακομα περισσοτερο απο την μην υποστηριξη google services. To εχω γραψει οτι για να εχουμε σωστα google services χρειαζεται φλασαρισμα gapps σε zip μεσω custom recovery. Οποτε μιας και μιλαμε για κλειδωμενο bootloader μην περιμενετε να δειτε σωστα gapps σε αυτο το κινητο. Εκτος και αν το ξεκλειδωσουν και αφησουν τον κοσμο να περασει twrp και γινει η δουλεια.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καλη συσκευουλα με τον αθλιο notch-μπανιερα η οποια χαντακωθηκε ακομα περισσοτερο απο την μην υποστηριξη google services. To εχω γραψει οτι για να εχουμε σωστα google services χρειαζεται φλασαρισμα gapps σε zip μεσω custom recovery. Οποτε μιας και μιλαμε για κλειδωμενο bootloader μην περιμενετε να δειτε σωστα gapps σε αυτο το κινητο. Εκτος και αν το ξεκλειδωσουν και αφησουν τον κοσμο να περασει twrp και γινει η δουλεια.

Λέγεται ότι επιτρέπει πλέον το ξεκλείδωμα. Δεν ξέρω εάν αναφερθηκε τι γίνεται με την εγγύηση όμως.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, baiosss είπε

Λέγεται ότι επιτρέπει πλέον το ξεκλείδωμα. Δεν ξέρω εάν αναφερθηκε τι γίνεται με την εγγύηση όμως.

Κατα 99% το επιτρεπει ωστε να το πιασει το xda να βγαλουν twrp μπας και πουλησει τιποτα και εκτος Κινας. Μεχρι περσι ηταν κλειδωμενα ολα. Εγγυηση απο που? Εφοσον απο Ευρωπη δεν γινεται να αγορα μονο απο Κινα. Γενικα ο trump τους εκανε τεραστια ζημια και δεν την βλεπω καλα τη huawei. Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα λενε. Δεν θα κατσουν με σταυρωμενα χερια στην Huawei.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κατα 99% το επιτρεπει ωστε να το πιασει το xda να βγαλουν twrp μπας και πουλησει τιποτα και εκτος Κινας. Μεχρι περσι ηταν κλειδωμενα ολα. Εγγυηση απο που? Εφοσον απο Ευρωπη δεν γινεται να αγορα μονο απο Κινα. Γενικα ο trump τους εκανε τεραστια ζημια και δεν την βλεπω καλα τη huawei. Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα λενε. Δεν θα κατσουν με σταυρωμενα χερια στην Huawei.

Με σταυρωμένα χέρια σίγουρα δεν πρέπει να κάτσει. Γιατί εάν φάει μεγαλύτερη ήττα η Huawei, θα φάει μεγάλη ήττα και η Κίνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...