nikcrf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε βάλε άρθρο να δούμε για τα κινητά που περιμένουμε τόσες ώρες και ακόμα τίποτα. 3
cambo99 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Πράγματι το Bluetooth 5.1 έχει μεγάλη εμβέλεια! Τρεις ορόφους μακριά και είμαι συνδεδεμένος με 5.1 ! Χωρίς οπτική επαφή! Το ρολόι είναι ωραίο στην εμφάνιση. Τώρα από λογισμικό στη δοκιμή θα φανεί.
cocotsak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Υποψηφιο για αγορα. Ημουν ετοιμος για το 1 αλλα θα περιμενω το 2.Τι πονος σας εχει πιασει με τη google δε μπορω να καταλαβω? Το ρολοι δεν εχει καμια σχεση με google services. Ο αλλος λεει για τα κινητα, απατο θα παει που πας χωρις gmail? Σωπα και τι εγινε, σωπα και τι κανω χωρις gmail. Ξεκολλάτε λιγο ρε, αμα δε γουσταρετε μη ψωνιζεται
patentas11 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποια νέα εμφάνιση? Το Watch GT έχω και (το νέο) φαίνεται ίδιο με το Active! Εκτός και αν τα τα νέα watchfaces σημαίνουν νέο ρολόι! Απαράδεκτοι! 4 μήνες τώρα δεν έχουν βάλει τίποτα νέο και δεν μπορείς να εισάγεις ή να δημιουργήσεις έστω μόνος σου κάτι.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από patentas11 2
stafaf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Στα -150€ κάτι θα λέει. Αλλά και πάλι... οικοσύστημα 0, watchfaces 0, βαλανε δυνατότητα κλήσης μόνο στο μεγάλο. Τεσπα. 1
Zorbinio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Φοβερό τηλέφωνο το Mate 30 Pro όπως και το watch gt 2. Αλλά τι να το κάνεις αν δεν έχει Google services και να ψάχνεις τρόπους ώστε να τα βάλεις YouTube. Gmail κτλ. Εγώ ξενέρωσα απίστευτα με την όλη ιστορία και είχα στην κατοχή μου P10, Mate 10 Pro και Mate 20 Pro. Θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια το Mate 30 Pro αλλά όπως είπα ξενέρωσα. Και έτσι πήγα στην δεύτερη επιλογή μου το Oneplus 7 Pro πολύ καλό αλλά δεν συγκρίνεται με την κάμερα που για μένα είναι ευαίσθητο σημείο που το Huawei τα πατούσε. Μακάρι να αλλάξει κάτι στο μέλλον και να ξαναγυρίσω στην Huawei που την έχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλιώς Oneplus.
Feregorn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Άμα Sony, HTC δεν μπορούν να βγάλουν καλά κινητά σε ανταγωνιστικές τιμές, αυτοί φταίνε άμα δεν τα παίρνει κανένας... 1
teovag Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Έχω το 1ο και το συνδέω με το iPhone 6s και το SAMSUNG A40 χωρίς θέμα. Πολυ ανθεκτικό και όμορφο (καταλαβαίνεις ότι είναι smart επειδή σβήνει η οθόνη). Τρομερη αυτονομία! Αλλα.... μιλαμε μόνο για ένα activity tracker στην πραγματικότητα με ειδοποιήσεις από ορισμένες μόνο επιλεγμένες εφαρμογές (mail, μνμ, κλήσεις, viber λόγου χάρη, αλλά όχι ας πούμε maps η κάτι άλλο). Πολλα προγράμματα για sports, όχι πολλά watchfaces και ελάχιστη παραμετροποίηση (πχ φωτεινότητα, επιλογή ειδοποιήσεων, always on display κα). Ωραια προσθήκη η δυνατοτητα να απαντάς σε κλήσεις... αλλά προσωπικά δεν μου φαίνεται χρήσιμη όπως και αυτή του να στέλνεις μνμ ... πολύ μικρή οθόνη + σε ακούει όλος ο κόσμος... Πάρτε το 1ο αν πέσει στα 100€ ...για activity tracker όμως
leonproniknidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, JcD είπε 150 μέτρα bluetooth range είπε αυτός ή μου φάνηκε? Λίγο κουφό δεν είναι? Καθόλου 13 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε Μετα απο HTC και LG Πάει και η huawei. Δεν θα Ξανακυκλοφορήσει τίποτα δικο της ελλαδα.... Και sony δε βλέπω πια καθόλου τα τελευταία δυο χρονια στη χώρα μας ! Κριμα για το μονοπώλιο apple, samsung που θα χουμε πλεον! Στις ακριβές πατάτες. Στις τιμιες ποιοτικές συσκευές ευτυχώς έχουμε Xiaomi. 13 ώρες πριν, dinos234 είπε Το διάβασα κι εγώ αλλά κάτι θα γίνει σε αυτό το κομμάτι έστω στο skroutz ακόμη διάβασα για αποκλεισμό σχεδόν παντού με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλο σκάνδαλο η αγορά της Κίνας μπορεί να είναι μεγάλη απλά δεν αρκεί έχει και η Αμερική συμφέροντα από εκεί αν η Κίνα της τα κόψει όλα μιλάμε για τεράστια απώλεια και της Αμερικής. Το να κυκλοφορήσει Κίνα μόνο που και αυτό το διάβασα με όλα όσα ακούγονται γιατί κάποιοι το λένε μιλάμε για σχεδόν καταστροφή της εταιρίας και ειδικά με τέτοιες τιμές το mate 30 pro το βλέπω να πέφτει σε τιμή χώμα. Αν την πατήσει κάποιος και το κάνει εισαγωγή τόσο ακριβή συσκευή είμαι σίγουρος ότι καν δεν θα το ανοίξει να το δουλέψει. Οπότε το πειραματόζωο θα 3ιναι ο αγοραστής. 13 ώρες πριν, JcD είπε Θα φας εξινος μέχρι να λιώσουν οι πάγοι της Ανταρκτικής!😂 Μπα. Snap 855/855+ + xiaomi = πλήρη κάλυψη Επί του θέματος Το ρολογακι κουκλί. Βελτιωμένος αισθητήρας ακόμη και κάτω από νερό, ίδια αυτονομία, και το σημαντικότερο bt 5.1... τα διέλυσε όλα. Αυτοί που θέλουν προσόψεις και να σερφαρουν στο ρολόι υπάρχουν ρολογακια άψογα με 20-30 ευρώ που κάνουν παπάδες. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από leonproniknidis 1
gdriver Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 ξέρει κανείς αν είναι πραγματικά αδιάβροχο και όχι το ip68 ;
dinos234 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, leonproniknidis είπε Καθόλου Στις ακριβές πατάτες. Στις τιμιες ποιοτικές συσκευές ευτυχώς έχουμε Xiaomi. Αν την πατήσει κάποιος και το κάνει εισαγωγή τόσο ακριβή συσκευή είμαι σίγουρος ότι καν δεν θα το ανοίξει να το δουλέψει. Οπότε το πειραματόζωο θα 3ιναι ο αγοραστής. Μπα. Snap 855/855+ + xiaomi = πλήρη κάλυψη Επί του θέματος Το ρολογακι κουκλί. Βελτιωμένος αισθητήρας ακόμη και κάτω από νερό, ίδια αυτονομία, και το σημαντικότερο bt 5.1... τα διέλυσε όλα. Αυτοί που θέλουν προσόψεις και να σερφαρουν στο ρολόι υπάρχουν ρολογακια άψογα με 20-30 ευρώ που κάνουν παπάδες. Σίγουρα με όλα όσα ακούγονται υπάρχουν ρίσκα ακόμη και να κυκλοφορήσει κανονικά Ευρώπη. Δύσκολα κάποιος να επενδύσει 1100 με 1200€ συσκευή δίχως android εφαρμογές κτλ και ας υπάρχει και τρόπος άλλος θα πει γιατί να μπω στην διαδικασία και να βγει η Huawei και να πει υποστήριξη κτλ κάποιος πλέον με όλα αυτά δεν θα την πιστέψει και είναι κρίμα μπορώ να πω πως την περίμενα να δω λόγο ότι ψαχνομαι για αλλαγή συσκευής αλλά προς το παρών η καλύτερη λύση είναι note 10 plus που βλέπω να μην πέφτει εύκολα η τιμή αν φύγει η huawei από το παιχνίδι καλή και η Xiaomi εξαιρετικές τιμές αλλά θέλει ακόμη να φτάσει ναυαρχίδες όπως note mate κτλ.
leonproniknidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, dinos234 είπε Σίγουρα με όλα όσα ακούγονται υπάρχουν ρίσκα ακόμη και να κυκλοφορήσει κανονικά Ευρώπη. Δύσκολα κάποιος να επενδύσει 1100 με 1200€ συσκευή δίχως android εφαρμογές κτλ και ας υπάρχει και τρόπος άλλος θα πει γιατί να μπω στην διαδικασία και να βγει η Huawei και να πει υποστήριξη κτλ κάποιος πλέον με όλα αυτά δεν θα την πιστέψει και είναι κρίμα μπορώ να πω πως την περίμενα να δω λόγο ότι ψαχνομαι για αλλαγή συσκευής αλλά προς το παρών η καλύτερη λύση είναι note 10 plus που βλέπω να μην πέφτει εύκολα η τιμή αν φύγει η huawei από το παιχνίδι καλή και η Xiaomi εξαιρετικές τιμές αλλά θέλει ακόμη να φτάσει ναυαρχίδες όπως note mate κτλ. από οθόνη το note 10 plus είναι για κλάματα δίπλα στο mi9 Μου ... εκτός το πενάκι του ρίχνω σε ΟΛΑ. Τι θέλει για να φτάσει εννοείς? Τι να φτάσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα