stefanos186 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα: Αγόρασα το Samsung Galaxy A40, έβαλα μια καινούργια sim της Q (Wind) και δεν πιάνει πουθενά 4g, μόνο 3G (Συνέχεια δείχνει H ή H+) Στις ρυθμίσεις δικτύου έχω επιλέξει 4G/3G/2G και έκανα και επανεκκίνηση Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ? Να αλλάξω sim μήπως?
banned_acc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εταιρεία άλλαξε για αρχή Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από guzel 4
stefanos186 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, chios είπε Στην προηγούμενη συσκευή είχες 4G; Στην προηγούμενη είχα κανονικά 4G
chios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μίλα με Q, και δες αν είναι σωστά οι ρυθμίσεις στο APN με βάση αυτά που λέει στο σαιτ Μπορείς να ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα το κινητό σου, εισάγοντας τις παρακάτω παραμέτρους για άμεση πρόσβαση στο Internet: Όνομα Προφίλ: Q Internet Σημείο πρόσβασης: myq Διακομιστής μεσολάβησης: (κενό) Πόρτα: (κενό) Αρχική σελίδα: (κενό) Όνομα χρήστη: (κενό) Κωδικός πρόσβασης: (κενό) Επιλογή Roaming: Ενεργοποιημένη Για να λειτουργήσει το internet στο κινητό σου πρέπει να έχεις πάντα ενεργοποιημένα τα Δεδομένα Περιαγωγής (DATA roaming).
tsakonass Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στέφανε δοκίμασες να αλλαξεις sim slot ; Στις ρυθμισεις, πληροφορίες για το τηλέφωνο, τι μοντέλο γράφει; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από tsakonass
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, stefanos186 είπε Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα: Αγόρασα το Samsung Galaxy A40, έβαλα μια καινούργια sim της Q (Wind) και δεν πιάνει πουθενά 4g, μόνο 3G (Συνέχεια δείχνει H ή H+) Στις ρυθμίσεις δικτύου έχω επιλέξει 4G/3G/2G και έκανα και επανεκκίνηση Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ? Να αλλάξω sim μήπως? Με το δίκτυο HSPA (High Speed Packet Access), που φέρει το σήμα "H" όταν το σήμα μας και η κάλυψή μας το επιτρέπουν. Το HSPA αποτελεί μέρος δύο άλλων πρωτοκόλλων, των HSDPA και HSUPA, και στην ουσία επέκτεινε την απόδοση των υπαρκτών δικτύων 3G. Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε ταχύτητες των 14.4 Mbps, που αποτελεί τεράστιο άλμα απ' τις ταχύτητες του 3G. Με ταχύτητες HSPA, όχι μόνο σερφάρουμε με άνεση στο ίντερνετ, αλλά μπορούμε επιτέλους να δούμε streaming video χωρίς προβλήματα Το σύμβολο H+ σημαίνει ότι είμαστε συνδεδεμένοι στην μετεξέλιξη του HSPA, το λεγόμενο HSPA+ ή Evolved High Speed Packet Access. Αυτό το πρωτόκολλο κυκλοφόρησε το 2008, αλλά έγινε ευρέως διαδεδομένο το 2010. Αν αναρωτιέστε για τις ταχύτητες του HSPA+, αρκεί να αναφέρουμε ότι στην τελευταία του έκδοση (Release 10) φτάνουν έως τα 168 Mbps για κατέβασμα, και 22 Mbps για ανέβασμα δεδομένων. Φυσικά, αυτές είναι οι μέγιστες δυνατές ταχύτητες κάτω από ιδανικές συνθήκες, που δεν είναι ποτέ εφικτές σε πραγματικές συνθήκες. Ακόμα κι έτσι όμως, αν δούμε το H+ στο κινητό μας, σημαίνει ότι έχουμε από τις πιο γρήγορες ταχύτητες, καθώς η κάλυψη για το δίκτυο 4G θα λέγαμε ότι είναι ακόμα για κλάματα στη χώρα μας. 1
stefanos186 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 19/9/2019 στις 8:44 ΜΜ, tsakonass είπε Στέφανε δοκίμασες να αλλαξεις sim slot ; Στις ρυθμισεις, πληροφορίες για το τηλέφωνο, τι μοντέλο γράφει; Ναι, το δοκίμασα. Στις ρυθμίσεις γράφει SM-A405FN
Miracle Worker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Πηγες εκει που λεει "Παροχος Δικτυου" και σου εμφανιζει ολα τα υπαρκτα δικτυα(διαθεσιμα της Wind/Q, απαγορευμενα των αλλων λογικα);
AntiCambeR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 19/9/2019 στις 5:41 ΜΜ, stefanos186 είπε Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα: Αγόρασα το Samsung Galaxy A40, έβαλα μια καινούργια sim της Q (Wind) και δεν πιάνει πουθενά 4g, μόνο 3G (Συνέχεια δείχνει H ή H+) Στις ρυθμίσεις δικτύου έχω επιλέξει 4G/3G/2G και έκανα και επανεκκίνηση Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ? Να αλλάξω sim μήπως? Μήπως υπάρχει περίπτωση να πρέπει να στείλεις sms για να ενεργοποιηθεί το 4G;Ρώτα στην Wind.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα