haris13g Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα, αν κανω ρυθμιση σε 12 δοσεις τις οφειλες μου στην εφορια, μπορω να δωσω μεγαλυτερο ποσο και να εξοφλησω το ποσο ταχυτερα; πχ αν ειναι 12 δοσεις των 50 ευρω και εγω σε 1 μηνα δωσω 200 ευρω υπσρζει καποιο θεμα ; επιμεριζεται το παρσπανω ποσο στις αλλες δοσεις ; Ευχαριστω
haris13g Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν χανω τα χρηματα μου αν σε μια δοση αντι για 50 ευρω βαλω 200 πχ ετσι; ρωτσω γιστι με το ελληνικο δημοσιο ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος , ευχαριστω
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, haris13g είπε Δεν χανω τα χρηματα μου αν σε μια δοση αντι για 50 ευρω βαλω 200 πχ ετσι; ρωτσω γιστι με το ελληνικο δημοσιο ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος , ευχαριστω Καλύτερα κάνε 4 κινήσεις στα πόσα τον δόσεων Όταν για να εξόφλησω κάτι δόσεις έκανα 3 μαζί το σύστημα κράτησε την τρέχουσα δόση και τα άλλα "δεν ήξερε" τι να τα κάνει και έπρεπε να πάω στην εφορία για να του βάλουμε ότι θα πληρώσει της 2 τελευταίες δόσεις 1
logistoulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν το καταλαβαίνω αυτό.. αν κάνεις 12 δόσεις γιατί να μην πληρώσεις 12 δόσεις; αλλιώς κάνε λιγότερες από την αρχή Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, logistoulis είπε δεν το καταλαβαίνω αυτό.. αν κάνεις 12 δόσεις γιατί να μην πληρώσεις 12 δόσεις; αλλιώς κάνε λιγότερες από την αρχή Μπορεί να περιμένει τίποτα μαζεμένα λεφτά οπότε ρωτάει αν μπορεί να κάνει πρόωρη αποπληρωμή αν πάρει μαζεμένα λεφτά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα