Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αν κανω ρυθμιση σε 12 δοσεις τις οφειλες μου στην εφορια, μπορω να δωσω μεγαλυτερο ποσο και να εξοφλησω το ποσο ταχυτερα; πχ αν ειναι 12 δοσεις των 50 ευρω και εγω σε 1 μηνα δωσω 200 ευρω υπσρζει καποιο θεμα ; επιμεριζεται το παρσπανω ποσο στις αλλες δοσεις ;

Ευχαριστω 

Δημοσ.

Δεν χανω τα χρηματα μου αν σε μια δοση αντι για 50 ευρω βαλω 200 πχ ετσι; ρωτσω γιστι με το ελληνικο δημοσιο ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος , ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, haris13g είπε

Δεν χανω τα χρηματα μου αν σε μια δοση αντι για 50 ευρω βαλω 200 πχ ετσι; ρωτσω γιστι με το ελληνικο δημοσιο ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος , ευχαριστω

Καλύτερα κάνε 4 κινήσεις στα πόσα τον δόσεων

Όταν για να εξόφλησω κάτι δόσεις έκανα 3 μαζί το σύστημα κράτησε την τρέχουσα δόση και τα άλλα "δεν ήξερε" τι να τα κάνει και έπρεπε να πάω στην εφορία για να του βάλουμε ότι θα πληρώσει της 2 τελευταίες δόσεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το καταλαβαίνω αυτό.. αν κάνεις 12 δόσεις γιατί να μην πληρώσεις 12 δόσεις; 

αλλιώς κάνε λιγότερες από την αρχή 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Moderators
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, logistoulis είπε

δεν το καταλαβαίνω αυτό.. αν κάνεις 12 δόσεις γιατί να μην πληρώσεις 12 δόσεις; 

αλλιώς κάνε λιγότερες από την αρχή 

Μπορεί να περιμένει τίποτα μαζεμένα λεφτά οπότε ρωτάει αν μπορεί να κάνει πρόωρη αποπληρωμή αν πάρει μαζεμένα λεφτά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...