Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μισοι εδω ουτε 3 λεπτα gameplay στο youtube δεν εχετε δει και εχετε και αποψη.

Αναφορά σε κείμενο

Ποτέ δεν κατάλαβα τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το παιχνίδι.

Αναφορά σε κείμενο

Καλό είναι για παιδάκια του δημοτικού. Μην τι συγκρίνεται με παιχνίδια που παίζατε προεφηβία-εφηβία.

Αναφορά σε κείμενο

Τοσα μυαλα αντι να κανουν κατι δημιουργικο, να σκεφτουν το μελλον τους, να κυνηγησουν τα ονειρα τους, να αναρωτηθουν για το σκοπο τους σε αυτο το συμπαν, να-να-να, αμετρητα να. Καθονται και βαζουν τουβλα το ενα πανω στο αλλο. Και οι εξυπνοι τριβουν τα χερια τους και οι τσεπες τους ειναι γεματες

Αναφορά σε κείμενο

Σαν παιδι που μεγαλωσα με Tomb Raider, Sly 2,  Need for Speed Underground, Gta San Andreas και γενικα με αριστουργηματα του gaming νομιζω πως κατι δε μου κολλαει στο minecraft. Δεν λεω οτι ειμαι pc gamer απο κουνια, απλα οσο σκεφτομαι οτι το Crysis ειναι 4 χρονια μεγαλυτερο του Minecraft κατι με πιανει.  

Επεξ/σία από Shadows
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, cocotsak είπε

Τοσα μυαλα αντι να κανουν κατι δημιουργικο, να σκεφτουν το μελλον τους, να κυνηγησουν τα ονειρα τους, να αναρωτηθουν για το σκοπο τους σε αυτο το συμπαν, να-να-να, αμετρητα να. Καθονται και βαζουν τουβλα το ενα πανω στο αλλο. Και οι εξυπνοι τριβουν τα χερια τους και οι τσεπες τους ειναι γεματες

δυστυχώς τελικά η παροιμία  -  όμοιος ομοίω πελάζει -- είναι "όλα τα λεφτά" τα τούβλα με τα τούβλα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, cocotsak είπε

Τόσο μυαλό και αντί να καλλιεργείς τις γνώσεις σου σπαταλάς χρόνο στο να διαβάζεις και σχολιάζεις άρθρα σχετικά με το minecraft στο ινσομνια ... Τι όχι ;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, cocotsak είπε

ισχύει

• Confused 1
Δημοσ.

πάντως κοινος τοπος και του mc και του fortnite ειναι η ικανότητα τους να παιζουν σε μπακατέλες. Πιθανολογω οτι το επόμενο big hit θα ειναι κατι παρόμοιο. ειναι πολύς κοσμος που εχει παλιο pc, laptop δουλειας κτλ και θελέι να παιξει κατι νεο αλλα δεν μπορει. 

ειμαι και εγω σε αυτους που απλα εχουν δει το παιχνιδι απο βιντεο και δεν εχω ιδεα γιατι αρεσει αλλα οκ, γουστα ειναι αυτα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

Πως καταλαβαινεις οτι κανεις σε αυτο το Thread δεν εχει παιξει μια φορα στην ζωη του MC σοβαρα... Εικονικα Lego ο ενας, παιχνιδι για παιδια δημοτικου ο αλλος, το συγκινει με το NFS ο τριτος... Το τι δουλεια παιζει απο πισω και το ποσο διασκεδαστικο ειναι να φτιαχνεις ενα mod/server ή να δοκιμαζεις νεα mod/servers δεν το ξερει κανεις απο οσους εχουν σχολιασει εδω και φαινεται. Πραγματικα ατελειωτο παιχιδι με απειρες δυνατοτητες και τρομερα διασκεδαστικο με παρεα, αλλα ξερεις μωρε... ο μπαμπης και ο κωστας που εχουν δει 3 δευτερολεπτα gameplay στο pocket edition για κινητα ξερουν τι εστι Minecraft...

Δηλώνω οτι έχω μείνει λίγο :P καθώς επέλεξες να την πείς σε κάποιον που (οχι δεν το σύγκρινε - αλλα παρέθεσε αυτός με τι μεγάλωσε) έβαλε το NFS στην ίδια πρόταση με το MC, αλλα εσύ μας λες πως "δε θα μπορούσες να καταλάβεις πόσο διασκεδαστικό είναι να φτιάχνεις mod/server, που μεταξύ μας δεν έχει να κάνει τίποτα με το παιχνίδι αυτό καθ'αυτό. Γενικά ας δεχτούμε πως ο καθένας κρατάει αυτά που του έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση, για εσένα είναι κάτι άλλο που άλλοι δε μπόρεσαν/θέλησαν να εκτιμήσουν με το ίδιο βάρος. Γιατι σκάς; :P Πρέπει να έχεις δίκιο/κάποιος άλλος άδικο σε αυτή την ξεκάθαρα υποκειμενική συζήτηση;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Shadows είπε

Οι μισοι εδω ουτε 3 λεπτα gameplay στο youtube δεν εχετε δει και εχετε και αποψη.

Κι εσύ έχεις άποψη για εμάς, χωρίς να ξέρεις τι έχουμε δει ή τι έχουμε κάνει με το παιχνίδι.....

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

Πως καταλαβαινεις οτι κανεις σε αυτο το Thread δεν εχει παιξει μια φορα στην ζωη του MC σοβαρα... Εικονικα Lego ο ενας, παιχνιδι για παιδια δημοτικου ο αλλος, το συγκινει με το NFS ο τριτος... Το τι δουλεια παιζει απο πισω και το ποσο διασκεδαστικο ειναι να φτιαχνεις ενα mod/server ή να δοκιμαζεις νεα mod/servers δεν το ξερει κανεις απο οσους εχουν σχολιασει εδω και φαινεται. Πραγματικα ατελειωτο παιχιδι με απειρες δυνατοτητες και τρομερα διασκεδαστικο με παρεα, αλλα ξερεις μωρε... ο μπαμπης και ο κωστας που εχουν δει 3 δευτερολεπτα gameplay στο pocket edition για κινητα ξερουν τι εστι Minecraft...

Αμέτρητες ώρες έχω παίξει παρέα με τον γιο μου.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Sorath είπε

Ποτέ δεν κατάλαβα τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το παιχνίδι.

Θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως εκπαιδευτική εφαρμογή στο σχολείο (ιδιαίτερα στο κομμάτι των κατασκευών).

Το Minecraft είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το Fortnite και PUBG. Εννοείται ότι είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι family friendly, αλλά και ακατάλληλο ανάλογα με την παραμετροποίησή του.

52 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

πάντως κοινος τοπος και του mc και του fortnite ειναι η ικανότητα τους να παιζουν σε μπακατέλες. Πιθανολογω οτι το επόμενο big hit θα ειναι κατι παρόμοιο. ειναι πολύς κοσμος που εχει παλιο pc, laptop δουλειας κτλ και θελέι να παιξει κατι νεο αλλα δεν μπορει. 

ειμαι και εγω σε αυτους που απλα εχουν δει το παιχνιδι απο βιντεο και δεν εχω ιδεα γιατι αρεσει αλλα οκ, γουστα ειναι αυτα.

Στους παλιούς αρέσουν και τα ρετρο-πιξελιασμένα γραφικά. Στους νέους λειτουργεί ως υποκατάστατο ή αντικαταστάτης των Lego.

Επεξ/σία από svartevarg
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν παιδι μεγάλωσα με κρυφτο κυνηγητό αμπάριζα μήλα.... Και οχι δεν τα παιζεις σε καποια κονσόλα.

DLC not included...

Επεξ/σία από Agony
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν απλός αναγνώστης από την μια βλέπω 112 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες να παίζουν με τουβλάκια και μια εταιρεία αυτοκρατορία που δίνει 2.2$ δις δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα του minecraft  και από την άλλη 10 χρήστες του insomnia.gr που δεν βρίσκουν κανένα απολύτως νόημα σε όλο αυτό το πανηγύρι αποκαλώντας τους "ανάπηρους". 

Παιδιά εγώ μαζί σας αλλά γιατί κάτι δεν μου κάθεται καλά? φυσικά σαν λαός το έχουμε να λέμε ότι εμείς είμαστε οι έξυπνοι και οι άλλοι οι ηλίθιοι, αλλά με βάση τα νούμερα κάτι δεν μου αρέσει, μήπως να το ξανασκεφτούμε λίγο?  Μήπως απλά να δεχθούμε ότι δεν αρέσει σε εμάς αντί να λέμε βλάκες και ανάπηρους τους 112 εκατομμύρια ανθρώπους? Ε? Λέω εγώ τώρα. 

Επεξ/σία από Saloufas
Διόρθωση
Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι το minecraft σαν παιχνίδι έχει φάει hate από μεριάς κοινού,έχει point σαν παιχνίδι και τερματίζεται ,απλά οι περισσότεροι το ξέρουν σαν παιχνίδι lego που σπάζεις τουβλάκια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...