Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάμεσα σε mate 20 pro, p30 τι προτείνετε; Αν υπάρχει και κάτι άλλο ας προταθεί. Τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο, λάτρεψα το mate πιο πολύ ειναι η αληθεια, αλλα δεν ξέρω. Βέβαια σε μαγαζί τα δοκίμασα δεν μπόρεσα να δω πολλά. Δοκίμασα και μι9τ προ και μι9 δεν με εντυπωσίασαν όσο τα huawei.

Δημοσ.

Η οθόνη κατ'εμε (που δεν έχω αλλάξει και πολλά κινητά μεγάλης κατηγορίας) στα μάτια μου ήταν αρκετά καλύτερη. Η μπαταρία που είναι ένας σοβαρός παράγοντας για μένα μάλλον είναι καλύτερη. Θα μου πεις sensors,ανάλυση μπορεί εν τέλη να μην έχει μεγάλη διαφορα αλλά έτσι και αλλιώς σε αυτό το σημείο ψάχνουμε ψείρες. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mpeliaris είπε

Αν η παρτίδα που θα πάρεις είναι του 2019 λένε δεν έχεις πρόβλημα. Εμένα τξυ 19 είναι και δεν έχει παρουσιάσει τπτ. 

Πόσο καιρό το έχεις;

Δημοσ.

Το παρήγγειλα απο το Supermobile (Σκρουτζομαγαζο) με Αντικαταβολή λέτε να έκανα βλακεία που δεν πήγα σε κάποιο άλλο μαγαζί; Να ακυρώσω την παραγγελία μήπως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, M4tR1x είπε

Το παρήγγειλα απο το Supermobile (Σκρουτζομαγαζο) με Αντικαταβολή λέτε να έκανα βλακεία που δεν πήγα σε κάποιο άλλο μαγαζί; Να ακυρώσω την παραγγελία μήπως;

BestPrice iconHuawei Mate 20 Pro 128GB Dual Sim Black (416,00€ στο e-Mobile24)

Δωρεάν μεταφορικά σε 4-10 μέρες εργάσιμες

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, M4tR1x είπε

Προτιμώ να έχει αντικαταβολή , το είχα δει σαν κατάστημα αλλά λόγο αντικαταβολής δεν θα το προτιμήσω.

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=1460&ref=bestprice.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...