aypnia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, spectaculator είπε Εσύ το βρίσκεις ηθικό να βγάζεις χρήματα από τις δημιουργίες άλλων και μάλιστα χωρίς να πληρώνεις φράγκο σε πνευματικά δικαιώματα κλπ; Και βέβαια είμαστε Έλληνες αλλά δεν είμαστε όλοι άβουλα πρόβατα όπως εσύ. Να κι ένας που φτάσαμε, στο σημείο να αποκαλούμε την ελεύθερη βούληση ανωμαλία... Καλά κάνεις και βάζεις adblock και ότι άλλο θες. Δικαίωμα σου και δικαίωμα του όποιου το κάνει. Αν η κάθε Google δεν ήθελε να συμβαίνει ας βρει τρόπο να το σταματήσει. Άλλο αυτό κι άλλο αυτό που έγραψες κυρίως προηγουμένως ότι είναι η ανήθικη της υπόθεσης κι εσύ ο ηθικός. Ανήθικος είσαι κι εσύ γιατί αυτοί που λες ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από τις διαφημίσεις αν φυσικά έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των videos που ανεβάζουν. Πρόσεξε, δεν είμαι εναντίον σου ούτε θέλω να σου τη πω, συγνώμη εκ των προτέρων. Αλλά αυτά τα περί ηθικής με κούρδισαν λιγάκι 🙂 4 λεπτά πριν, abracs είπε Οι διαφημίσεις, στην αρχή της λειτουργίας του ραδιοφώνου στην Αμερική το 1900 περίπου, θεωρούνταν προσβολή για τον ακροατή. Οι ακροατές του 2020 θεωρούν ανήθικους αυτούς που δεν θέλουν να βλέπουν διαφημίσεις . Σε καλό δρόμο είμαστε!! YouTube και YouTube Music χωρίς διαφημίσεις https://www.youtube.com/premium Σου έχει και δοκιμαστική περίοδο να το δοκιμάσεις. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από aypnia
panoskatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, kotronas είπε Πόσο ακόμη,μοδα είναι θα περάσει.Πλέον στα πεντάλεπτα βίντεο βλέπεις και 2 λεπτά διαφημίσεις άμα πιά δα μπλειώ. Μου έρχεται πολλές φορές να σπάσω την οθόνη, δεν παλεύεται άλλο. Από τότε που εξαγόρασε η google το YouTube το έχει κάνει σκατα και πάτο δεν έχει η κατρακύλα. 1 1
alet Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, panoskatos είπε Από τότε που εξαγόρασε η google το YouTube το έχει κάνει σκατα και πάτο δεν έχει η κατρακύλα. Όντως, η χρυση εποχή του 2005-06 ηταν σημείο αναφοράς για το ΥΤ.Όλοι για αυτή την χρονιά μιλάνε... Ρε τι σχόλια διαβάζουμε σε τεχνολογικό σαιτ.
Tsene Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 20 minutes ago, RellikEht said: Το Pi-hole δυστυχώς δεν μπλοκάρει τις διαφημίσεις/βίντεο στο YouTube καθώς αυτές σερβίρονται από τους ίδιους server με τα βίντεο.
KostasKri Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, RellikEht είπε Το έχω κάνει εδώ και κανένα 3μηνο... Γενικά ΠΑΡΑ πολύ βολικό και είναι ενδιαφέρον ότι blockάρει ένα 30-50% των dns requests χωρίς να χάνεις κάτι εσύ... Φαντάσου τι σκουπίδια πηγαινοέρχονται... Για το youtube βέβαια δεν δουλεύει... Από ότι διάβασα, η Google δίνει τις διαφημίσεις στο youtube μέσω του ίδιου server που σου δίνει και το ίδιο το βίντεο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να blockάρεις... Έχω διαβάσει για κάτι workarounds αλλά δεν έχω προλάβει να πειραματιστώ ακόμα... Έχεις κάτι δοκιμασμένο να δουλεύει για youtube;
basilis5 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καταλαβαινω και σεβομαι πως καπως πρεπει να βγαζει λεφτα και η πλατφορμα και οι δημιουργoi. Αλλα παρολα αυτα το εχουν ξεφτιλισει εκει στη google Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από basilis5 1
spectaculator Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, aypnia είπε Καλά κάνεις και βάζεις adblock και ότι άλλο θες. Δικαίωμα σου και δικαίωμα του όποιου το κάνει. Αν η κάθε Google δεν ήθελε να συμβαίνει ας βρει τρόπο να το σταματήσει. Άλλο αυτό κι άλλο αυτό που έγραψες κυρίως προηγουμένως ότι είναι η ανήθικη της υπόθεσης κι εσύ ο ηθικός. Ανήθικος είσαι κι εσύ γιατί αυτοί που λες ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από τις διαφημίσεις αν φυσικά έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των videos που ανεβάζουν. Πρόσεξε, δεν είμαι εναντίον σου ούτε θέλω να σου τη πω, συγνώμη εκ των προτέρων. Αλλά αυτά τα περί ηθικής με κούρδισαν λιγάκι 🙂 YouTube και YouTube Music χωρίς διαφημίσεις https://www.youtube.com/premium Σου έχει και δοκιμαστική περίοδο να το δοκιμάσεις. Το youtube είναι community driven και για να βγάλεις χρήματα από αυτό πρέπει βγάλει πρώτα η google μπόλικα από εσένα. Με άλλα λόγια νταβατζιλίκι! Και μάλιστα ανήθικο είναι να βγάζεις χρήματα από ξένα κόλλυβα! Εσύ είσαι άβουλος και δεν ξέρεις τι λες. Αν θέλει κάποιος να βγάλει χρήματα από τη δημιουργία του, ας τις βάλει κάπου όπου θα μπορεί να τα δει κανείς επι συνδρομή. Όταν σου λέει δες το δωρεάν, το αν θα κόψεις τις διαφημίσεις είναι δικό σου θέμα και καθόλα ηθικό και νόμιμο. Το youtube έγινε αυτό που είναι χάρη στο ελεύθερο περιεχόμενο, άσχετο που ο κάθε φιλόδοξος αεριτζής πάει να βγάλει χρήμα από το πουθενά και μάλιστα με χαζομάρες ως επι το πλείστον. 1
aypnia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, spectaculator είπε Το youtube είναι community driven και για να βγάλεις χρήματα από αυτό πρέπει βγάλει πρώτα η google μπόλικα από εσένα. Με άλλα λόγια νταβατζιλίκι! Και μάλιστα ανήθικο είναι να βγάζεις χρήματα από ξένα κόλλυβα! Εσύ είσαι άβουλος και δεν ξέρεις τι λες. Αν θέλει κάποιος να βγάλει χρήματα από τη δημιουργία του, ας τις βάλει κάπου όπου θα μπορεί να τα δει κανείς επι συνδρομή. Όταν σου λέει δες το δωρεάν, το αν θα κόψεις τις διαφημίσεις είναι δικό σου θέμα και καθόλα ηθικό και νόμιμο. Το youtube έγινε αυτό που είναι χάρη στο ελεύθερο περιεχόμενο, άσχετο που ο κάθε φιλόδοξος αεριτζής πάει να βγάλει χρήμα από το πουθενά και μάλιστα με χαζομάρες ως επι το πλείστον. Μη λες βλακείες το YouTube έχει διαφημίσεις από το 2009, 4 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Όταν ήταν community driven έμπαιναν σε αυτό 10 νοματαίοι όλοι κι όλοι, τώρα μπαίνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι. Δεν ξέρεις τι λες, το YouTube έχει συνδρομή και ο δημιουργός επιλέγει να βάλει το video του εκεί. Οι δημιουργοί πληρώνονται ανάλογα με τις διαφημίσεις αν ο χρήστης είναι free, ή από το ίδιο το YouΤube αν η θέαση έχει γίνει από premium χρήστη. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από aypnia 1
vagosd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, leonproniknidis είπε Όχι καλέ μου! Είμαστε Έλληνες! Ενώ αν ήσουν εσύ στη θέση της θα τα έδινες όλα δωρεάν. Αχ θεέ μου... Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι που λένε όλες αυτές τις αηδιες πριν λίγο καιρό έτρωγαν αδιαμαρτύρητα στη μάπα τις διαφημίσεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα ...η σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό πρόγραμμα....χαχαχχαχαχα Πόση ανωμαλία υπάρχει... Κινούνται στη λογική ότι η κακιά Google θέλει να βγάλει λεφτά (αλλά εμείς οι "έξυπνοι" το αποφύγαμε). Δηλαδή τι ? Δε ξέραμε ότι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και κάπως κερδοσκοπεί ? Αλλά αυτός που σου παρέχει δωρεάν VPN το κάνει για την ψυχή της μάνας του. Ή ο κάθε addblocker free .... Δείτε τις διαφημίσεις , τουλάχιστον να ξέρετε πως πληρώνεται αυτός που σας παρέχει υπηρεσία. Γιατί με addblocker ποιός ξέρει τι παίρνει και που το πουλάει... Τροφή για σκέψη. 2
spectaculator Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, aypnia είπε Μη λες βλακείες το YouTube έχει διαφημίσεις από το 2009, 4 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Όταν ήταν community driven έμπαιναν σε αυτό 10 νοματαίοι όλοι κι όλοι, τώρα μπαίνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι. Δεν ξέρεις τι λες, το YouTube έχει συνδρομή και ο δημιουργός επιλέγει να βάλει το video του εκεί. Οι δημιουργοί πληρώνονται ανάλογα με τις διαφημίσεις αν ο χρήστης είναι free, ή από το ίδιο το YouΤube αν η θέαση έχει γίνει από premium χρήστη. Ο.κ. Τσαμπουνάς μπούρδες τώρα. Είδες πουθενά να λέω πως δεν είχε διαφημίσεις; Δικαίωμά μου είναι να τις κόβω ή όχι από τη στιγμή που μου δίνει η ίδια η google το ελεύθερο αφήνοντάς τα σε κοινή θέα και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται καν λογαριασμός. Διαφορετικά το συνδρομητικό της μοντέλο θα ήταν στα πρότυπα του Netflix ή του Spotify.
argi73 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 έχω και OPEN WRT router με adblock plugin και Pi-hole σε raspberry για την TV
JimGer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 2 hours ago, Hetfield said: Proxy σε raspberry pi με ενσωματωμενο blocker, και σε οποια συσκευη θελετε να μπλοκαρετε τις διαφημισεις απλα ρυθμιζετε τον proxy. Εγω γενικα αφηνω τις διαφημισεις λογω συνειδησης, αλλα το να βλεπεις 2 λεπτα διαφημιση σε 5 λεπτα βιντεο ειναι τραγικο. Εγώ επιλέγω sites Που τις αφήνω. Το insomnia είναι ένα από αυτά. Σε γονείς κλπ έχω βάλει adguard στο router. Γενικά ανάλογα το site κατ εμέ αν μπορείς να επιλέξεις...
aypnia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, spectaculator είπε Ο.κ. Τσαμπουνάς μπούρδες τώρα. Είδες πουθενά να λέω πως δεν είχε διαφημίσεις; Δικαίωμά μου είναι να τις κόβω ή όχι από τη στιγμή που μου δίνει η ίδια η google το ελεύθερο αφήνοντάς τα σε κοινή θέα και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται καν λογαριασμός. Διαφορετικά το συνδρομητικό της μοντέλο θα ήταν στα πρότυπα του Netflix ή του Spotify. To μοντέλο του πλέον και στην Ελλάδα είναι το ίδιο με το Spotify. Ακριβώς το ίδιο. Δεν έχει ελεύθερο πλάνο εδώ και 10 χρόνια, έχει free+ads plan. Έχει και premium plan αν δεν θες διαφημίσεις. https://www.youtube.com/premium Φυσικά και είναι δικαίωμα σου να παραβιάζεις τους όρους χρήσης μιας υπηρεσίας και καλά κάνεις. Άλλο αυτό κι άλλο να μας λες ότι το κάνεις γιατί αυτοί είναι ανήθικοι κι εσύ ο ηθικός.
spectaculator Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, aypnia είπε To μοντέλο του πλέον και στην Ελλάδα είναι το ίδιο με το Spotify. Ακριβώς το ίδιο. Δεν έχει ελεύθερο πλάνο εδώ και 10 χρόνια, έχει free+ads plan. Έχει και premium plan αν δεν θες διαφημίσεις. https://www.youtube.com/premium Φυσικά και είναι δικαίωμα σου να παραβιάζεις τους όρους χρήσης μιας υπηρεσίας και καλά κάνεις. Άλλο αυτό κι άλλο να μας λες ότι το κάνεις γιατί αυτοί είναι ανήθικοι κι εσύ ο ηθικός. Γράψε εδω και τώρα που στους όρους χρήσης απαγορεύει το ad blocking! (χώρια που το ίδιο το youtube παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα εξ' ού και το πρόσφατο "χέρι" από την ΕΕ). Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από spectaculator
aypnia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, spectaculator είπε Γράψε εδω και τώρα που στους όρους χρήσης απαγορεύει το ad blocking! https://www.youtube.com/static?template=terms πρόσβαση, αναπαραγωγή, λήψη, διανομή, μετάδοση, προβολή, πώληση, παροχή άδειας, αλλαγή, τροποποίηση ή με άλλον τρόπο χρήση οποιουδήποτε μέρους της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε Περιεχομένου εκτός: (α) αν επιτρέπεται ρητά από την Υπηρεσία (β) αν υπάρχει προηγούμενη γραπτή άδεια από το YouTube και (όπου ισχύει) τους αντίστοιχους κατόχους των δικαιωμάτων, ή (γ) όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία To site είναι μέρος της υπηρεσίας κι εσύ το τροποποιείς με τη βοήθεια ad blocker. Οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση της υπηρεσίας απαγορεύεται από το ToS γιατί δεν τη συγκεκριμενοποιεί. Βασικά και οποιαδήποτε θέαση πέρα από το επίσημο απαγορεύεται από το ToS. πρόσβαση στην Υπηρεσία χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε αυτοματοποιημένο μέσο (π.χ. ρομπότ, botnet ή scraper) εκτός από την περίπτωση (α) δημόσιων μηχανών αναζήτησης, σύμφωνα με το αρχείο robots.txt του YouTube, (β) προηγούμενης γραπτής άδειας του YouTube και, εάν ισχύει, τους εκάστοτε κατόχους των πνευματικών δικαιωμάτων, ή (γ) όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα