Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κοσμος χωρις adblock... Ζουν αναμεσα μας. 

Στις tv αλλωστε δεν μπορεις να κανεις τιποτα αν δεν εισαι tech freak με ad block στο ρουτερ η dns κτλ. 

Η απορια μου είναι αν θα παιζει με ηχο. Γενικως η αυτόματη αναπαραγωγή ηχου σε σελιδες επρεπε να ειναι κακουργημα. 

• Like 8
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Canedra είπε

Ακριβως, ειναι απλα τα πραγματα. Yandex + Adguard στο PC, YT Vanced στο κινητο και εχω να δω διαφημιση στο YT κατι χρονια.

Ναι αλλά τις διαφημίσεις για τις υπηρεσίες του YouTube (Premium, tv κλπ) τις βλέπεις κανονικότατα.

Ακριβως, ειναι απλα τα πραγματα. Yandex + Adguard στο PC, YT Vanced στο κινητο και εχω να δω διαφημιση στο YT κατι χρονια.

Ναι αλλά τις διαφημίσεις για τις υπηρεσίες του YouTube (Premium, tv κλπ) τις βλέπεις κανονικότατα.

Δημοσ.

Πω πω τι παθατε ολοι οι κακομοιροι που εχετε παρακολουθησει ενα τρισεκατομμυριο ΔΩΡΕΑΝ βιντεο στο youtube. Θα βαλουν διαφημιση πω πω τι τρομερο. Οτι το χαιρεστε κιολας που βαζετε adblock... ''Χαχαχα δε θα παρουν τα 5 λεπτα της διαφημισης που θα παρακολουθουσα (που δεν τα δινω εγω) οι τυποι που μου προσφερουν ΔΩΡΕΑΝ ψυχαγωγια μουαχαχα τους την εφερα''. Μπραβο ρε ειστε ωραιοι

• Like 4
  • Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ.

μερικοί μπορεί να κάτσετε να ψάχνετε γ

μερικές ώρες πως θα αποφύγετε τις διαφημίσεις στο youtube (που κάνει skip μετα απο 5 δευτ) και εγκαθιστατε Ότι σκουπίδι υπάρχει στο ίντερνετ με πιθανότητα να έχει ιό ή να κλέβει δεδομένα.  Αλλά εντάξει τουλάχιστον δε θα βλέπετε διαφημίσεις.  

• Like 3
  • Confused 4
Δημοσ.

Η απληστία της θα την φάει στο τέλος. Κάτι τέτοια αναγκάζουν τον κόσμο να καταφεύγει σε απατεωνιές και εφαρμογές τρίτων αμφιβόλου ασφάλειας.

Μπορεί να φταίει τ' ότι την τάραξαν στα πρόστιμα και από κάπου πρέπει να τα καλύψει.

1 ώρα πριν, AliasAndrew είπε

Πω πω τι παθατε ολοι οι κακομοιροι που εχετε παρακολουθησει ενα τρισεκατομμυριο ΔΩΡΕΑΝ βιντεο στο youtube. Θα βαλουν διαφημιση πω πω τι τρομερο. Οτι το χαιρεστε κιολας που βαζετε adblock... ''Χαχαχα δε θα παρουν τα 5 λεπτα της διαφημισης που θα παρακολουθουσα (που δεν τα δινω εγω) οι τυποι που μου προσφερουν ΔΩΡΕΑΝ ψυχαγωγια μουαχαχα τους την εφερα''. Μπραβο ρε ειστε ωραιοι

Πες μας τι πίνεις να δοκιμάσουμε κι εμείς!

Ποιος σου είπε πως είναι δωρεάν; Η google κάνει πάρτι με ξένα κόλλυβα, τις δημιουργίες των χρηστών της στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δίνει κάτι ψίχουλα μόνο όταν η δική σου δημιουργία της βγάλει ένα καλό ποσό (μετά από πολυάριθμες θεάσεις).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AliasAndrew είπε

Όχι καλέ μου! Είμαστε Έλληνες! 

26 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Η απληστία της θα την φάει στο τέλος. Κάτι τέτοια αναγκάζουν τον κόσμο να καταφεύγει σε απατεωνιές και εφαρμογές τρίτων αμφιβόλου ασφάλειας.

Μπορεί να φταίει τ' ότι την τάραξαν στα πρόστιμα και από κάπου πρέπει να τα καλύψει.

Πες μας τι πίνεις να δοκιμάσουμε κι εμείς!

Ποιος σου είπε πως είναι δωρεάν; Η google κάνει πάρτι με ξένα κόλλυβα, τις δημιουργίες των χρηστών της στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δίνει κάτι ψίχουλα μόνο όταν η δική σου δημιουργία της βγάλει ένα καλό ποσό (μετά από πολυάριθμες θεάσεις).

Ενώ αν ήσουν εσύ στη θέση της θα τα έδινες όλα δωρεάν. 

Αχ θεέ μου...

34 λεπτά πριν, vagosd είπε

μερικοί μπορεί να κάτσετε να ψάχνετε γ

μερικές ώρες πως θα αποφύγετε τις διαφημίσεις στο youtube (που κάνει skip μετα απο 5 δευτ) και εγκαθιστατε Ότι σκουπίδι υπάρχει στο ίντερνετ με πιθανότητα να έχει ιό ή να κλέβει δεδομένα.  Αλλά εντάξει τουλάχιστον δε θα βλέπετε διαφημίσεις.  

Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι που λένε όλες αυτές τις αηδιες πριν λίγο καιρό έτρωγαν αδιαμαρτύρητα στη μάπα τις διαφημίσεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα ...η σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό πρόγραμμα....χαχαχχαχαχα

Πόση ανωμαλία υπάρχει...

• Like 1
Δημοσ.

Proxy σε raspberry pi με ενσωματωμενο blocker, και σε οποια συσκευη θελετε να μπλοκαρετε τις διαφημισεις απλα ρυθμιζετε τον proxy.

Εγω γενικα αφηνω τις διαφημισεις λογω συνειδησης, αλλα το να βλεπεις 2 λεπτα διαφημιση σε 5 λεπτα βιντεο ειναι τραγικο.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Proxy σε raspberry pi με ενσωματωμενο blocker, και σε οποια συσκευη θελετε να μπλοκαρετε τις διαφημισεις απλα ρυθμιζετε τον proxy.

Εγω γενικα αφηνω τις διαφημισεις λογω συνειδησης, αλλα το να βλεπεις 2 λεπτα διαφημιση σε 5 λεπτα βιντεο ειναι τραγικο.

θα με ενδιεφερε.

μπορεις να δωσεις κανενα λινκ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leonproniknidis είπε

Όχι καλέ μου! Είμαστε Έλληνες! 

Ενώ αν ήσουν εσύ στη θέση της θα τα έδινες όλα δωρεάν. 

Αχ θεέ μου...

Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι που λένε όλες αυτές τις αηδιες πριν λίγο καιρό έτρωγαν αδιαμαρτύρητα στη μάπα τις διαφημίσεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα ...η σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό πρόγραμμα....χαχαχχαχαχα

Πόση ανωμαλία υπάρχει...

Εσύ το βρίσκεις ηθικό να βγάζεις χρήματα από τις δημιουργίες άλλων και μάλιστα χωρίς να πληρώνεις φράγκο σε πνευματικά δικαιώματα κλπ; Και βέβαια είμαστε Έλληνες αλλά δεν είμαστε όλοι άβουλα πρόβατα όπως εσύ.

Να που φτάσαμε, στο σημείο να αποκαλούμε την ελεύθερη βούληση ανωμαλία...

Επεξ/σία από spectaculator
  • Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Εσύ το βρίσκεις ηθικό να βγάζεις χρήματα από τις δημιουργίες άλλων και μάλιστα χωρίς να πληρώνεις φράγκο σε πνευματικά δικαιώματα κλπ; Και βέβαια είμαστε Έλληνες αλλά δεν είμαστε όλοι άβουλα πρόβατα όπως εσύ.

Να κι ένας που φτάσαμε, στο σημείο να αποκαλούμε την ελεύθερη βούληση ανωμαλία...

Μα η ελεύθερη βούληση υπάρχει. Μπορεί ελευθερόβουλα να μην βλέπεις YouTube. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Μα η ελεύθερη βούληση υπάρχει. Μπορεί ελευθερόβουλα να μην βλέπεις YouTube. 

Το να μην βλέπεις κάτι είναι επιλογή σίγουρα. Το πως θα το δεις είναι δικό σου θέμα, δική σου επιλογή, ελεύθερη σκέψη, όχι ανωμαλία ή κλοπή! Το ξέρει η google και γι' αυτό στους Chrome επιτρέπει τα extensions που κόβουν τις διαφημίσεις στο youtube. Διαφορετικά θα τα είχε ξαποστείλει (όχι πως σύντομα δεν θα γίνει κι αυτό).

Δημοσ.

Οι διαφημίσεις, στην αρχή της λειτουργίας του ραδιοφώνου στην Αμερική το 1900 περίπου, θεωρούνταν προσβολή για τον ακροατή.  Οι ακροατές του 2020 θεωρούν ανήθικους αυτούς που δεν θέλουν να βλέπουν διαφημίσεις .

Σε καλό δρόμο είμαστε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...