spectaculator Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε Δεν υπαρχει ροφημα να προτεινω να βοηθησει την δικη σου περιπτωση δυστυχως. Θα σαι ετσι για παντα. Η google παιρνει το 45% των εσοδων των διαφημισεων. Ο δημιουργος παιρνει το 55%. Αυτο ειναι γεγονος. Αλλα και ετσι να μην ηταν οπως πολυ εσφαλμενα πιστευεις. Και ψιχουλα να παιρναν οι δημιουργοι, οταν εσυ ο ΕΞΥΠΝΟΣ βαζεις adblock ποσα νομιζεις παιρνουν? Τιποτα, ειναι η απαντηση. 0 ευρω. Επισης οι δημιουργοι κανουν συμφωνιες/συνεργασιες για να προωθουν προϊοντα οπου κρατουν το 100% των χρηματων, πουλανε merchandise και ενα σωρο αλλα. Εισαι τελειως λαθος. Για να μην μιλησω και για τις αλλες σελιδες εκτος απο youtube που δεν τις κατεχουν κολοσσοι και εξαρτωνται αποκλειστικα απο τις διαφημισεις που ολοι οι εξυπνοι μπλοκαρετε. Οπως, α ναι, το insomnia Μα αυτό είναι η ουσία, πως είναι δικαίωμά μου κι 100% νόμιμο και ηθικό να το κάνω. Και μάλιστα σε κανέναν και ειδικά σε σένα δεν πέφτει κανένας λόγος. Στα παλιά των υποδημάτων μου αν και πόσο θα βγάλει ο καθένας. Και το δράμα σε αυτό είναι πως δεν μπορεί (προς το παρόν) να μου κάνει τίποτα κανείς γι' αυτό. Εσύ κάτσε και κάνε τον φιλάνθρωπο παρακολουθώντας συνέχως διαφημίσεις. Δικό σου θέμα (ΕΞΥΠΝΕ).
svartevarg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Ο μεγαλύτερος διαφημιστής είναι η Google και βγάζει δισεκατομμύρια από αυτό. Αλίμονο αν δεν έχει διαφημίσεις το Youtube TV App. Θα ήταν αμαρτία....
AliasAndrew Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, spectaculator είπε Μα αυτό είναι η ουσία, πως είναι δικαίωμά μου κι 100% νόμιμο και ηθικό να το κάνω. Και μάλιστα σε κανέναν και ειδικά σε σένα δεν πέφτει κανένας λόγος. Στα παλιά των υποδημάτων μου αν και πόσο θα βγάλει ο καθένας. Και το δράμα σε αυτό είναι πως δεν μπορεί (προς το παρόν) να μου κάνει τίποτα κανείς γι' αυτό. Εσύ κάτσε και κάνε τον φιλάνθρωπο παρακολουθώντας συνέχως διαφημίσεις. Δικό σου θέμα (ΕΞΥΠΝΕ). Μπραβοοο. Οτι ακριβως ειχα καταλαβει για εσενα. Συγχαρητηρια για τις αξιες σου
spectaculator Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, AliasAndrew είπε Μπραβοοο. Οτι ακριβως ειχα καταλαβει για εσενα. Συγχαρητηρια για τις αξιες σου Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και το τι πιστεύεις για μένα μέγα φιλάνθρωπε και ουμανιστή! (Πρέπει να είσαι ο πρώτος που κατάφερε να κάνει ανάλυση ούρων μέσα από φόρουμ. Ομολογώ εντυπωσιάστηκα!)
karaLRS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Έχει διαφημίσεις το youtube? 😮 Ublock origin και root για το κινητό... Και στην τηλεόραση πάντα μέσω του υπολογιστή. Adblock στο router και ξενοιάζεις παντού
AliasAndrew Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, spectaculator είπε Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και το τι πιστεύεις για μένα μέγα φιλάνθρωπε και ουμανιστή! (Πρέπει να είσαι ο πρώτος που κατάφερε να κάνει ανάλυση ούρων μέσα από φόρουμ. Ομολογώ εντυπωσιάστηκα!) Ουαου τι κοφτερος λογος! Εχω μεινει αναυδος! Ευγε και παλι
RellikEht Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Tsene είπε Το Pi-hole δυστυχώς δεν μπλοκάρει τις διαφημίσεις/βίντεο στο YouTube καθώς αυτές σερβίρονται από τους ίδιους server με τα βίντεο. Ότι είπε ο κάτω 5 ώρες πριν, KostasKri είπε Το έχω κάνει εδώ και κανένα 3μηνο... Γενικά ΠΑΡΑ πολύ βολικό και είναι ενδιαφέρον ότι blockάρει ένα 30-50% των dns requests χωρίς να χάνεις κάτι εσύ... Φαντάσου τι σκουπίδια πηγαινοέρχονται... Για το youtube βέβαια δεν δουλεύει... Από ότι διάβασα, η Google δίνει τις διαφημίσεις στο youtube μέσω του ίδιου server που σου δίνει και το ίδιο το βίντεο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να blockάρεις... Έχω διαβάσει για κάτι workarounds αλλά δεν έχω προλάβει να πειραματιστώ ακόμα... Έχεις κάτι δοκιμασμένο να δουλεύει για youtube; Δεν το έχω, όπως και εσύ έχω ακούσει ότι υπάρχουν workaround.
Canedra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απο απορια και μονο και χωρις να θελω να προσβαλω καποιον απ τους παραπανω που ισχυριζονται οτι τα adblockers βλαπτουν τους δημιουργους των video και επειδη δε νομιζω πως γνωριζουν πολλοι πως δουλευει το Y/T monetization, μονο στο ενα ειδος απο τα 5 διαφορετικα ad types οι youtubers πληρωνονται χωρις να χρειαζεται να δει ο viewer ολοκληρο το ad (δλδ χωρις να κανει skip/page refresh) η να κανει ad click. Αρα εσεις με τη λογικη του youtuber supporter που δε χρησιμοποιειτε adblockers παρακολουθητε ολοκληρα τα ad video η κανετε ad clicks για να ενισχυετε τους youtubers ετσι? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από Canedra 2
jmirko15 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Canedra είπε Απο απορια και μονο και χωρις να θελω να προσβαλω καποιον απ τους παραπανω που ισχυριζονται οτι τα adblockers βλαπτουν τους δημιουργους των video και επειδη δε νομιζω πως γνωριζουν πολλοι πως δουλευει το Y/T monetization, μονο στο ενα ειδος απο τα 5 διαφορετικα ad types οι youtubers πληρωνονται χωρις να χρειαζεται να δει ο viewer ολοκληρο το ad (δλδ χωρις να κανει skip/page refresh) η να κανει ad click. Αρα εσεις με τη λογικη του youtuber supporter που δε χρησιμοποιειτε adblockers παρακολουθητε ολοκληρα τα ad video η κανετε ad clicks για να ενισχυετε τους youtubers ετσι? Σσσσσς μην τους χαλάς το όνειρο 1
aypnia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Canedra είπε Απο απορια και μονο και χωρις να θελω να προσβαλω καποιον απ τους παραπανω που ισχυριζονται οτι τα adblockers βλαπτουν τους δημιουργους των video και επειδη δε νομιζω πως γνωριζουν πολλοι πως δουλευει το Y/T monetization, μονο στο ενα ειδος απο τα 5 διαφορετικα ad types οι youtubers πληρωνονται χωρις να χρειαζεται να δει ο viewer ολοκληρο το ad (δλδ χωρις να κανει skip/page refresh) η να κανει ad click. Αρα εσεις με τη λογικη του youtuber supporter που δε χρησιμοποιειτε adblockers παρακολουθητε ολοκληρα τα ad video η κανετε ad clicks για να ενισχυετε τους youtubers ετσι? Προσωπικά έχω premium, αν ρωτάς εμένα. Έχω όμως και το Vanced που το χρησιμοποιώ μόνο σε "ειδικές" περιπτώσεις όπου δεν θέλω ένα συγκεκριμένο video να αλλοιώσει τα προτεινόμενα του λογαριασμού μου. Πιστεύω ότι πάνω κάτω όλοι έχουν χρησιμοποιήσει σε διάφορες φάσεις. Αυτό όμως δεν το κάνει αυτόματα σωστό και ηθικό. Μπορεί ξέρεις συνειδητά κάποιος να γνωρίζει ότι κάνει κάτι λάθος και να το κάνει χωρίς να προσπαθεί να βρίσκει δικαιολογίες για τον εαυτό του, με κλέβουν οι πολυεθνικές, το monetization είναι προβληματικό, έχω τη θεία μου στο Τζάνειο κλπ κλπ. Η ψευδαίσθηση του ότι κάνω εγώ είναι σωστό επειδή το κάνω εγώ είναι δείγμα ανωριμότητας. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από aypnia
pedrojay Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, aypnia είπε Έχω όμως και το Vanced που το χρησιμοποιώ μόνο σε "ειδικές" περιπτώσεις όπου δεν θέλω ένα συγκεκριμένο video να αλλοιώσει τα προτεινόμενα του λογαριασμού μου. Απλά πληροφοριακά,αυτό γίνεται και μέσα στο youtube. Είτε στα settings-history and privacy-pause watch history,είτε πιο απλά ενεργοποιώντας το incognito mode πατώντας πάνω στο προφίλ σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν εχω αποψη για το κοψιμο διαφημισεων. Αλλα αυτο που γραφετε ενα νταξ, εγω εχω αυτο πανω σε εκεινο που πατα στο αλλο και κανει δουλιτσα, μου θυμιζει λιγο απο δοκτορα Χαουζ, Πιασε μια διβελοξιζελαμινοτρεμπουλιθροψινη πατα του και μια αξονικη για ιοσιρινοφιλοσηψορετροπεζολεμια και μετα δωστου ασπιρινη και εξιτηριο.
duraijiiva Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 You can also try these methods to Block youtube ads at no extra cost.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα