dalain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Προχώρα , προχώρα, μη χάσεις την όρεξή σου! Πόσο βαρύ βγαίνει, μέχρι τώρα? Οι σωλήνες φαίνονται πάνβαρες, πάντως. Ορεξη εχω μπολικη....χρονο δεν εχω.... Λοιπον το ζυγισα.....τωρα ειμαστε στα 9,100...Να το αφησω; 22 λεπτά πριν, exir11 είπε εγω το φανταζομαι με μια asrock taichi που εχει κατι σαν γρανάζια κ με μια αεροψυξη bequiet η οποιαδήποτε άλλη μαυρη,νομιζω θα ηταν καλο οπτικο αποτελεσμα Προς το παρον θα μπει η υπαρχουσα Asus Prime Z270-A....Η σκεψη ειναι κατα τα χριστουγεννα να μπει η B450 Aorus Pro Για αεροψυξη ειναι αναμεσα σε δυο με πρωτη επιλογη την AquaFusion και δευτερη την LiqFusion και επειδη θα μπουνε sleeves στα καλωδια (ολα αν ειναι δυνατον) θα παιξω σε γκρι-καφε-πορτοκαλι αποχρωσεις 1
dalain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Ας κανουμε λιγη δουλιτσα σήμερα... 7
dalain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικά το τροφοδοτικό θα πάει πίσω....Μονταριστηκαν οι βάσεις... 8
tsofras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Τις βάσεις του τροφοδοτικού θα τις βάψεις?
dalain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Τις βάσεις του τροφοδοτικού θα τις βάψεις? Ναι θα βαφτουν κ θα περασω κ sleeves ... Ακόμα κανω τα μονταρισματα και μολις ολοκληρωθουν θα γίνουν τα βαψιματα 1
Skrez1982 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Άψογο προβλέπω το αποτέλεσμα. Μερακλιδικη δουλειά. Καλή συνέχεια 1
Trelloneritis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μήπως να έκανες ενα άνοιγμα στην διάτρητη λαμαρίνα στο σημείο που είναι το socket; Θα σε εξυπηρετούσε αν χρειαζόσουν να αλλάξεις ψύκτρα. Επίσης, να έκανες ανοίγματα για να περάσεις τα καλώδια απο το τροφοδοτικό στην μητρική. 4
dalain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Τρυπα πισψ απο το socket δεν ξερω αν θα κανω...Για τα υπολοιπα καλωδια ομως θα γινουν τρυπες....απλα περιμενω μηπως πουλησω την υπαρχουσα μητρικη και βαλω επανω απευθεια την καινουρια.
Stamer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Καλό θα ήταν να κάνεις τρύπα πίσω από το socket, δεν ξέρω πόσο καλά (και κυρίως σωστά) θα μπορέσεις να βιδώσεις οποιαδήποτε ψύξη. Επίσης μην ξεχάσεις οπωσδήποτε να βάλεις standoffs για το motherboard για να μην ακουμπάει στο σίδερο. 2
dalain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Stamer είπε Καλό θα ήταν να κάνεις τρύπα πίσω από το socket, δεν ξέρω πόσο καλά (και κυρίως σωστά) θα μπορέσεις να βιδώσεις οποιαδήποτε ψύξη. Επίσης μην ξεχάσεις οπωσδήποτε να βάλεις standoffs για το motherboard για να μην ακουμπάει στο σίδερο. Πανω απο το σιδερο εχει μπει κομματι πλεξιγκλας (δεν φαινεται στις φωτο γιατι το εχω καλυψει με χαρτοταινια για προστασια).Πανω στο πλεξι θα βιδωθει μια βαση απο παλιο κουτι στο οποιο θα πατησει η μητρικη,οποτε θα εχει και τα απαραιτητα standoffs.Το να βαλεις και να βγαλει το πλεξι και να εχεις προσβαση στην μητρικη θα ειναι πολυ ευκολο,παρολαυτα θα σας ακουσω και θα κανω το κοψιμο απο πισω που προτεινετε. 2
dalain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Σημερα εγινε ενα σχεδιασμος...Προχωραμε αργα αλλα σταθερα! Επαναφορα στο "φυσικο" του χρωμα και τοποθετηση μητρικης!!!Αρχιζει και μοιαζει με pc...Περιμενω με αγωνια την καινουρια μου υδροψυξη για να προχωρησω! 12
dalain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μέχρι να έρθει η παραγγελία με τα sleeves ας κάνουμε δοκιμές με τα δείγματα που υπάρχουν!!! Και μια πιο "καλλιτεχνική".... 8
Γιώργος Κάππα Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Φοβερή ιδέα για scratch build! Keep it up 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα