Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...Εχω την εξης απορια...Ειχα ενα λαπτοπ hp 255 g1 tpn 1084gb RAM γινανε 2 φιλικα φορματ στην δευτερη εγκαταστησαμε εναν ssd 280gb με windows 7 εσπασε ομως η οθονη και εμεινα με το πλι στο χερι...Επειτα τον συνδεσα σε ενα Hp desktop με 1gb ram εκανα διαφορες προσπαθειες πχ αλλαξα την θεση boot στην πρωτη θεση τελικα τον αναγνωρισε τον ssd με εβγαλε μετα στα options που αναφερει για back up και μερικες αλλες ρυθμισεις βοηθητικες μπας και μπω τελικα...Με τα πολλα θελω να ρωτησω τι αρχεια μπορει να εχουν καταστραφει στον ssd ωστε να μην με αφηνει να μπω χωρις να κανω φορματ..Ενω στο λαπτοπ δουλευε κανονικα στον hp compaq dx 2300 microtower για ποιον λογο δεν μπορει να κανει επιλυση αυτοματη?Επισης εκανα επαναφορα σε παλαιοτερο χρονο τιποτα ομως...Μετα μπηκα σε safe mode μου φορτωσε μερικα στοιχεια και κολησε δεν συνεχισε δλδ το Install...Παιζει να φταιει επειδη εχει λιγη μνημη το pc? Αλλαξα επισης την μπαταρια CMOS και εβαλα αυτην του λαπτοπ ομως τπτ...Μπορει κανεις να βοηθησει μπας και λειτουργησει? 

Δημοσ.

Αν βγάλεις έναν δίσκο απο ένα υπολογιστή και τον συνδέσεις σε έναν άλλο θέλει ολόκληρη διαδικασία. Συνήθως γίνεται με το εργαλείο sysprep.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zx1234r είπε

Αν βγάλεις έναν δίσκο απο ένα υπολογιστή και τον συνδέσεις σε έναν άλλο θέλει ολόκληρη διαδικασία. Συνήθως γίνεται με το εργαλείο sysprep.

Οκ θενξ θα το κοιταξω

Δημοσ.

Μα γιατί απλά δεν τον βάζεις σαν δεύτερο δίσκο, να πάρεις τα δεδομένα σου;

Αν δεν έχεις άλλο δίσκο, μπορείς και με ένα linux live usb stick που θα φτιάξεις, π.χ. linux mint xfce.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα που περιγράφεις θυμίζει μεταφορά δίσκου από AHCI controller σε απλό. Χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις ρυθμίσεων στο μητρώο, ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το Paragon Hard Disk Manager Premium bootable cd, και την επιλογή "προσαρμογή λειτουργικού δίσκου, στο νέο hardware".

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/9/2019 στις 8:41 ΜΜ, mounopaniakos είπε

.Επειτα τον συνδεσα σε ενα Hp desktop με 1gb ram εκανα διαφορες προσπαθειες πχ αλλαξα την θεση boot στην πρωτη θεση τελικα τον αναγνωρισε τον ssd με εβγαλε μετα στα options που αναφερει για back up και μερικες αλλες ρυθμισεις βοηθητικες μπας και μπω τελικα

Για ποιο λογο πρεπει να εκκινησει το λαπτοπ απο τον ssd?

Εαν εχεις αρχεια μπορεις να τα παρεις εκκινωντας απο τον κανονικο δισκο.

Εαν θες ντε και καλα αυτον,τοτε μπορεις να κανεις ενα φορματ.

Εαν δεν εχεις συγκεκριμενο λογο,πχ καποιο προγραμμα που μονο απο εκει μπορεις να "δεις" καποια αρχεια,τοτε μη χανεις το χρονο σου,δοκιμασε μια απο τις 2 λυσεις ( η και τις 2  ).

Δημοσ.

Olo αυτο συμβαινει διοτι δυσκολευομαι απο το deskptop που εχει windows xp να δημιουργησω bootable φλασακι ωστε μετα να τρεξω τα windows που θα κανω ληψη...Αυτο που ηθελα να κανω ειναι τον ssd με τα windows 7 που εχει μεσα εγκατεστημενα και λειτουργουσα στο λαπτοπ να τον εμφανισω χωρις φορματ στο dekstop...Alla αποτι βλεπω πρεπει να γινει ολικο φορματ πρεπει να παω σε ενα pc η σε καποιον που γνωριζει να μου κανει φορματ γτ τα εχω μπερδεψει

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, mounopaniakos είπε

Olo αυτο συμβαινει διοτι δυσκολευομαι απο το deskptop που εχει windows xp να δημιουργησω bootable φλασακι ωστε μετα να τρεξω τα windows που θα κανω ληψη...Αυτο που ηθελα να κανω ειναι τον ssd με τα windows 7 που εχει μεσα εγκατεστημενα και λειτουργουσα στο λαπτοπ να τον εμφανισω χωρις φορματ στο dekstop...Alla αποτι βλεπω πρεπει να γινει ολικο φορματ πρεπει να παω σε ενα pc η σε καποιον που γνωριζει να μου κανει φορματ γτ τα εχω μπερδεψει

Θες να κάνεις boot disk to desktop απο τον δίσκο που έβγαλες απο το λαπτοπ;Διαφορετικές συσκευες κλπ στο registry που δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει.ΙΣως και αν να ανοίξει αν το ξεκινησεις σε ασφαλή λειτουργία για να φορτωσει τις βασικές λειτουργίες.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θες να κάνεις boot disk to desktop απο τον δίσκο που έβγαλες απο το λαπτοπ;Διαφορετικές συσκευες κλπ στο registry που δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει.ΙΣως και αν να ανοίξει αν το ξεκινησεις σε ασφαλή λειτουργία για να φορτωσει τις βασικές λειτουργίες.

Το πηγα με safe mode φορτωσε για 2 δευτερα , σταματησε και εκανε επανεκκινηση ....Ειναι παλια και τα συστηματα ρε γαμωτο βαλε και το οτι δεν ξερω γιατι και με βιντεακια να το παλεψεις υπαρχουν μονο απο windows 7 και μετα ...δεν εχουν πολυασχοληθει με xp και πολλα μπορει να προκυψουν τα οποια δεν γνωριζω...Αν ειχα τα εφταρια εξαρχης ισως ηταν ποιο ευκολο 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mounopaniakos είπε

Ποια διαδικασια ακολουθεις για να φτιαξεις bootable ?

Απο dvd δε μπορεις να το κανεις?

Το nick σου με αποτρεπει απο το να σε βοηθησω,αλλα εχε χαρη που ειμαι φιλοτιμος.

Δημοσ.
Στις 21/9/2019 στις 2:45 ΠΜ, talibanakos είπε

Ποια διαδικασια ακολουθεις για να φτιαξεις bootable ?

Απο dvd δε μπορεις να το κανεις?

Το nick σου με αποτρεπει απο το να σε βοηθησω,αλλα εχε χαρη που ειμαι φιλοτιμος.

Το καταλαβαινω εδω στην Ελλαδα οτι δηλωνεις εισε λενε χαχα ...Λιγο ηλιθιο χιουμορ δεν βλαπτει καμια φορα..Εψαχνα να το αλλαξω εδω που τα λεμε αλλα μαλλον δεν γινεται πρεπει να αλλαξω λογαριασμο ισως...

Τωρα , οσον αφορα τον ssd  ,  O Desktop που εχω δεν εχει dvd-rom . Παλευω μεσα απο windows xp pack3 να κανω bootable το στικακι αλλα δεν υποστηριζει τα προγραμματα...Το εδωσα σε εναν φιλο που εχει συγχρονο λογισμικο να μου το κανει και να δουμε πως θα εξελιχθει . Αυτα προς το παρων

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mounopaniakos είπε

Το καταλαβαινω εδω στην Ελλαδα οτι δηλωνεις εισε λενε χαχα ...Λιγο ηλιθιο χιουμορ δεν βλαπτει καμια φορα..Εψαχνα να το αλλαξω εδω που τα λεμε αλλα μαλλον δεν γινεται πρεπει να αλλαξω λογαριασμο ισως...

Τωρα , οσον αφορα τον ssd  ,  O Desktop που εχω δεν εχει dvd-rom . Παλευω μεσα απο windows xp pack3 να κανω bootable το στικακι αλλα δεν υποστηριζει τα προγραμματα...Το εδωσα σε εναν φιλο που εχει συγχρονο λογισμικο να μου το κανει και να δουμε πως θα εξελιχθει . Αυτα προς το παρων

φιλε κοιτα με αυτο που ειναι και για XP μηπως το φτιαξεις

http://www.winsetupfromusb.com/files/download-info/winsetupfromusb-1-9-exe/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...