SPQR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Επειδή τα ανεμιστηράκια της κάρτας μου τα έπαιξαν τελείως. Έχω την VTX3D HD 7970 X-Edition : https://www.techpowerup.com/review/vtx3d-radeon-hd-7970-x-edition/ Και το HAF 932 για κουτί. Θα ταιριάξουν (από άποψη και διαστάσεων και συμβατότητας) με την κάτωθεν ψήκτρα; https://www.mgmanager.gr/accessories/55640-arctic-accelero-xtreme-iv-rev2-high-end-vga-cooler.html Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από SPQR
SPQR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Σας παρακαλώ παιδιά, μήπως ξέρει κανείς αν θα χωρέσει αυτό το μαρκούτσι στο κουτί μου και αν θα κουμπώσει στην κάρτα μου;
Sheogorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, SPQR είπε Σας παρακαλώ παιδιά, μήπως ξέρει κανείς αν θα χωρέσει αυτό το μαρκούτσι στο κουτί μου και αν θα κουμπώσει στην κάρτα μου; Λέει μέγιστο μήκος κάρτας γραφικών 32 πόντους. Ποσο μήκος έχει η ψυκτρα; Λογικά χωραει ανετα.
mixalis95320 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Αξιζει να δωσει 60ε για αυτη την καρτα? Καλυτερα ας την δωσει 40 και ας βαλει τα 60 που θα εδινε να παρει μια rx570. 1
SPQR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Λέει μέγιστο μήκος κάρτας γραφικών 32 πόντους. Ποσο μήκος έχει η ψυκτρα; Λογικά χωραει ανετα. Sheogorath καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εκεί στα 32 εκατοστά περίπου το κόβω και εγώ να είναι η απόσταση από το πίσω μέρος του κουτιού μέχρι την συρταροθήκη των σκληρών δίσκων. Οπότε αν χωρέσει θα χωρέσει οριακά. Στην κάρτα πιστεύεις θα ταιριάξει; Να το ρισκάρω να την πάρω; Έχει και backplate ψήκτρα στο πίσω μέρος της accelero xtreme IV από ότι είδα σε βιντεάκια στο youtube. Θα κουμπώσει πιστεύεις; 5 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Αξιζει να δωσει 60ε για αυτη την καρτα? Καλυτερα ας την δωσει 40 και ας βαλει τα 60 που θα εδινε να παρει μια rx570. mixalis95320 σε ευχαριστώ αλλά δεν παίζω παιχνίδια και με έχει βολέψει μια χαρά μέχρι στιγμής.
Sheogorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, SPQR είπε Sheogorath καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εκεί στα 32 εκατοστά περίπου το κόβω και εγώ να είναι η απόσταση από το πίσω μέρος του κουτιού μέχρι την συρταροθήκη των σκληρών δίσκων. Οπότε αν χωρέσει θα χωρέσει οριακά. Στην κάρτα πιστεύεις θα ταιριάξει; Να το ρισκάρω να την πάρω; Έχει και backplate ψήκτρα στο πίσω μέρος της accelero xtreme IV από ότι είδα σε βιντεάκια στο youtube. Θα κουμπώσει πιστεύεις; mixalis95320 σε ευχαριστώ αλλά δεν παίζω παιχνίδια και με έχει βολέψει μια χαρά μέχρι στιγμής. Λογικά θα κάνει, είναι συνηθισμένη κάρτα, αλλά και ψυκτρα. Μπορεις να κανεις πατέντα να βγάλεις το πλαστικο της δίκης του ψύκτρας, και να βαλεις με πατέντα άλλα ανεμιστηράκια. Πιστεύω και εγώ δεν αξίζει να δώσεις 60 ευρώ για την ψυκτρα, είναι παλιά η κάρτα και δεν ξέρεις ποτε θα πεθανει. Για μένα ή την πουλάς ή την κανεις πατέντα που προτεινα. 1
Πέτρος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξήλωσε τα ανεμιστήρια της κάρτας σου (βγαίνουν πανεύκολα, λογικά) και βάλε με δεματικά δύο ανεμιστήρες 120mm του εμπορίου με ρύθμιση είτε από τη μητρική είτε ακόμα και από το Pinάκι της κάρτας γραφικών (μια χαρά τα σηκώνει, απλά θέλει προσοχή στη σύνδεση). Για την κάρτα που έχεις και από τη στιγμή που δεν παίζεις παιγνίδια, θα έχεις άριστο αποτέλεσμα με 10-15€. Αν δεν την χρησιμοποιείς για οτιδήποτε 3d accel πάντως, πάρε την πιο φτηνή gpu που θα βρεις, απλά για να έχεις εικόνα (ξεκινάνε από 40-50€) Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από Πέτρος 1
mixalis95320 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, SPQR είπε Sheogorath καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εκεί στα 32 εκατοστά περίπου το κόβω και εγώ να είναι η απόσταση από το πίσω μέρος του κουτιού μέχρι την συρταροθήκη των σκληρών δίσκων. Οπότε αν χωρέσει θα χωρέσει οριακά. Στην κάρτα πιστεύεις θα ταιριάξει; Να το ρισκάρω να την πάρω; Έχει και backplate ψήκτρα στο πίσω μέρος της accelero xtreme IV από ότι είδα σε βιντεάκια στο youtube. Θα κουμπώσει πιστεύεις; mixalis95320 σε ευχαριστώ αλλά δεν παίζω παιχνίδια και με έχει βολέψει μια χαρά μέχρι στιγμής. Δεν εχει να κανει με το αν παιζεις παιχνιδια η οχι, με τα ιδια χρηματα θα εχεις μια καρτα καλυτερη, και απο θεμα καταναλωσης και απο θεμα αποδοσης και απο θεμα αξιοπιστιας. Αυτη ειναι η λογικη. Οπως ειπαν και οι απο πανω, μπορεις να κανεις και πατεντα, αν εχεις λιγο χρονο και πιανουν τα χερια σου. Τωρα δικα σου λεφτα ειναι δικη σου ειναι και η αποφαση Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από mixalis95320 4
SPQR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Καλώς παίδες, θα τα σκεφτώ όλα αυτά που μου προτείνατε και θα δω τι τελικά θα κάνω.
toyo73 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Κοιτα για μεταχειρισμενο accelero στις αγγελιες.Ισως το βρεις στην μιση τιμη.Τοτε συμφερει.
DsLmAnIaC Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 19/9/2019 στις 4:20 ΜΜ, mixalis95320 είπε Δεν εχει να κανει με το αν παιζεις παιχνιδια η οχι, με τα ιδια χρηματα θα εχεις μια καρτα καλυτερη, και απο θεμα καταναλωσης και απο θεμα αποδοσης και απο θεμα αξιοπιστιας. Αυτη ειναι η λογικη. Οπως ειπαν και οι απο πανω, μπορεις να κανεις και πατεντα, αν εχεις λιγο χρονο και πιανουν τα χερια σου. Τωρα δικα σου λεφτα ειναι δικη σου ειναι και η αποφαση Αυτό. Νέα κάρτα και μην παλεύεις με ακριβά εξαρτήματα για μια παλιά κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα