Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τι παγια εχουν τα 2 προγράμματα και τι χρονικης δέσμευσης είναι?

Το πάγιο για χωρίς ΟΤΣ είναι 1,25 ευρώ / μήνα, 12 μήνη δέσμευση και -15% έκπτωση συνέπειας στα 0.089/KWh

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, guzel είπε

Το πάγιο για χωρίς ΟΤΣ είναι 1,25 ευρώ / μήνα, 12 μήνη δέσμευση και -15% έκπτωση συνέπειας στα 0.089/KWh

ααα με την εκπτωση κατι γινεται! Είναι και χαμηλο το παγιο...Με ΟΤΣ ποσο παει?4-5 ευρο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

ααα με την εκπτωση κατι γινεται! Είναι και χαμηλο το παγιο...Με ΟΤΣ ποσο παει?4-5 ευρο?

4,5 ευρώ για 0,065KW/h με 24 μήνη δέσμευση + ΟΤΣ, χωρίς έκπτωση συνέπειας 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, guzel είπε

4,5 ευρώ για 0,065KW/h με 24 μήνη δέσμευση + ΟΤΣ, χωρίς έκπτωση συνέπειας 

μονο από τα παγια χανεις 40ευρο...συν κίνδυνος ΟΤΣ...Πηγαινε σε αυτό με την 0,089 και να εχεις μονίμως εκπτωση συνεπειας (αρα υποθετω να πληρωνεις εμπρόθεσμα)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος είναι ο πιο οικονομικός - αξιόπιστος πάροχος για double energy ;

και αν τρέχει και καμία επιπλέον προσφορά αυτή τη περίοδο ακόμα καλύτερα .

πληρωμη με πάγια εντολής δε με ενοχλεί 

Επεξ/σία από kostakiss
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tounion είπε

Το γράφει στο συμβολαιο ??

To συμβόλαιο μου έρχεται με Courier μίλησα μαζί τους πριν μου το στείλουν και το αποσαφήνισα..

Δημοσ.

Εγω εχει 10 μερες που εστειλα με mail τα δικαιολογητικα στην electricon και σημερα που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι λογω φορτου εργασιας απο τις πολλες αιτησεις θα μου στειλουν το συμβολαιο την αλλη εβδομαδα.Θα παμε δηλαδη  στις 20 μερες.Αργουν τοσο πολυ και στις αλλες εταιρειες η η εξυπηρετηση τους ειναι χαλια?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Εγω εχει 10 μερες που εστειλα με mail τα δικαιολογητικα στην electricon και σημερα που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι λογω φορτου εργασιας απο τις πολλες αιτησεις θα μου στειλουν το συμβολαιο την αλλη εβδομαδα.Θα παμε δηλαδη  στις 20 μερες.Αργουν τοσο πολυ και στις αλλες εταιρειες η η εξυπηρετηση τους ειναι χαλια?

Στον Ήρων μου στείλανε την ίδια ημέρα την αίτηση ηλεκτρονικά, την συμπλήρωσα, την σκαναρα και την έτρεξαν ταχύτατα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, guzel είπε

Στον Ήρων μου στείλανε την ίδια ημέρα την αίτηση ηλεκτρονικά, την συμπλήρωσα, την σκαναρα και την έτρεξαν ταχύτατα.

Κατάλαβα... αρα πάσχουν σοβαρά στην οργάνωση και εξυπηρέτηση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 02/10/2019 at 16:25, kostakiss said:

Ποιος είναι ο πιο οικονομικός - αξιόπιστος πάροχος για double energy ;

και αν τρέχει και καμία επιπλέον προσφορά αυτή τη περίοδο ακόμα καλύτερα .

πληρωμη με πάγια εντολής δε με ενοχλεί 

κανεις φρεσκο-ψαγμενος να βοηθησει??

Δημοσ.

Οι γονείς μου έχουν κοινωνικό τιμολόγιο αλλά ξεπερνούν κατά πολύ το όριο στο 4 μηνο και ειδικά τον χειμώνα γιατί ζεστενονται με κλιματιστικά. Υπάρχει κανείς που να είναι σε άλλο πάροχο με ΚΟΤ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekparot είπε

Οι γονείς μου έχουν κοινωνικό τιμολόγιο αλλά ξεπερνούν κατά πολύ το όριο στο 4 μηνο και ειδικά τον χειμώνα γιατί ζεστενονται με κλιματιστικά. Υπάρχει κανείς που να είναι σε άλλο πάροχο με ΚΟΤ;

Ή ΚΟΤ θα έχεις ή έκπτωση από κάποιο πρόγραμμα παρόχου. Δεν γίνεται και τα 2.

Δημοσ.

Σήμερα έμαθα σε μια συζήτηση περί εναλλακτικών προμηθευτών ότι η Ελιν αγοράζει ρεύμα από τον Ήρων. Παίζει;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...