takoulou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, guzel είπε Αξιότιμε κύριε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, Παρακαλώ, λάβετε υπόψη ότι το αίτημα σας « ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ/ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ» καταχωρήθηκε επιτυχώς στα αρχεία του ΔΕΔΔΗΕ στις 26/9/2019. αυτό σημαίνει ότι έγινε η αλλαγή; Μου κάνει εντύπωση ότι ο αριθμός παροχής που έχει στο μήνυμα που μου έστειλαν είναι διαφορετικός από τον αριθμό παροχής που έχω στη ΔΕΗ. Τα τρία τελευταία ψηφια είναι διαφορετικά, το 01 6 έγινε 02 6.... Να ανησυχώ ;;;;; Καλησπερα... Αυτο σημαινει οτι θα περασει καποιος τεχνικος απο την Δεδδηε να παρει τηνενδειξη και να κανει εναν ελεγχο στην παροχη... Ισως μετα απο αυτην την αλλαγη μαλλον θα χρειαστεις και το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν εχει ληξει.. 1
banned_acc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Αυτο σημαινει οτι θα περασει καποιος τεχνικος απο την Δεδδηε να παρει τηνενδειξη και να κανει εναν ελεγχο στην παροχη... Ισως μετα απο αυτην την αλλαγη μαλλον θα χρειαστεις και το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν εχει ληξει.. Δε μου ζήτησαν πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου και ούτε καν θυμάμαι αν έχω ή που το έχω.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, guzel είπε Δε μου ζήτησαν πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου και ούτε καν θυμάμαι αν έχω ή που το έχω. Αν έχει λήξει, θα στο ζητήσουν εντός 6μηνου. Επίσης, υπάρχει εφαρμογή που βλέπεις ΠΟΤΕ λήγει !! 1
banned_acc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Λογικά αύριο ή μέχρι τρίτη το αργότερο θα έχω μεταφερθεί στον Ήρων. Έμαθα επίσης ότι ο Ήρων στα ήδη υπάρχοντα πακέτα όπως πχ το 24/7 νυχτερινό με επιπλέον 2 ευρώ πέραν του παγίου των 4.5 ευρώ δεν έχει ΟΤΣ. Θα ξέρω αύριο περισσότερα
liakjim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, guzel είπε Λογικά αύριο ή μέχρι τρίτη το αργότερο θα έχω μεταφερθεί στον Ήρων. Έμαθα επίσης ότι ο Ήρων στα ήδη υπάρχοντα πακέτα όπως πχ το 24/7 νυχτερινό με επιπλέον 2 ευρώ πέραν του παγίου των 4.5 ευρώ δεν έχει ΟΤΣ. Θα ξέρω αύριο περισσότερα Φίλος με Ήρων δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος. Μια φορά δεν είχαν στείλει λογαριασμό για 2 μήνες και το έκοψαν... Επίσης για support έχουν έναν 5ψηφιο και χρεώνουν στο τηλέφωνο. Εδώ να πω ότι έγραψα αφιλτράριστα αυτά που μου είπε. Δεν ξέρω αν ισχύουν ή όχι. 1
banned_acc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, liakjim είπε Φίλος με Ήρων δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος. Μια φορά δεν είχαν στείλει λογαριασμό για 2 μήνες και το έκοψαν... Επίσης για support έχουν έναν 5ψηφιο και χρεώνουν στο τηλέφωνο. Εδώ να πω ότι έγραψα αφιλτράριστα αυτά που μου είπε. Δεν ξέρω αν ισχύουν ή όχι. αυτό με το τηλ δεν ισχύει, τους καλώ στο 2130333000 1
banned_acc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ισχύει τελικά ότι υπάρχει πακέτο χωρίς ΟΤΣ στον Ήρων. Μάλιστα μου ανέφεραν ότι βάση πρόσφατης απόφασης υποχρεούνται όλοι οι πάροχοι να χρεώνουν και να αναγράφουν χωριστά την ένδειξη ΟΤΣ στους λογαριασμούς διαφορετικά θα έχουν κυρώσεις. Έχουν εν μερη δίκιο στο ότι αν η τιμή της οριακής τιμής πάει στα ύψη ο πάροχος πως θα απορροφήσει την χρέωση αυτη? Θα μπει μέσα ?
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα αγόρια, ετοιμάζομαι και εγώ για την electricon ΟΙΚΙΑΚΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ και πριν το στειλω θα ήθελα και την δική σας άποψη. Ήταν η πιο συμφέρουσα σύμφωνα με τις κιλοβατώρες που καταναλώνω. και φυσικά δεν ήθελα παροχο με ΟΤΣ γι'αυτο και καθυστέρησα την αλλαγή. Τι λέτε ? Ευχαριστώ.
tounion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Καλησπερα αγόρια, ετοιμάζομαι και εγώ για την electricon ΟΙΚΙΑΚΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ και πριν το στειλω θα ήθελα και την δική σας άποψη. Ήταν η πιο συμφέρουσα σύμφωνα με τις κιλοβατώρες που καταναλώνω. και φυσικά δεν ήθελα παροχο με ΟΤΣ γι'αυτο και καθυστέρησα την αλλαγή. Τι λέτε ? Ευχαριστώ. Λιγο που τα έχω δει... αν είναι να φύγω από ΔΕΗ αυτό που λες έχω ξεχωρίσει και εγώ. Έχει καλή τιμή και χωρίς δέσμευση. Πως έχεις επιβεβαιώσει ότι δεν έχει ΟΤΣ το συγκεκριμένο πρόγραμμα ? Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από tounion 1
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, tounion είπε Λιγο που τα έχω δει... αν είναι να φύγω από ΔΕΗ αυτό που λες έχω ξεχωρίσει και εγώ. Έχει καλή τιμή και χωρίς δέσμευση. Πως έχεις επιβεβαιώσει ότι δεν έχει ΟΤΣ το συγκεκριμένο πρόγραμμα ? Νομίζω ότι όλα τα οικιακά Τιμολόγια της electricon δεν έχουν ρήτρα,αλλά θα το τσεκάρω πάλι αύριο μαζί τους τώρα που μου το είπες γιατί τώρα έκλεισε η εξυπηρέτηση πελατών. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από MoviemakerGr 1
banned_acc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφού πίεσα πολύ τον Ήρων, τελικώς μου αποκαλυψαν ότι υπάρχει πακέτο χωρίς ΟΤΣ με τιμή κιλοβατώρας 0.089 ..... Είμαι σε δίλημμα ΟΤΣ με 0.065 ή χωρίς ΟΤΣ με 0.089 ???????? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από guzel
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, guzel είπε Αφού πίεσα πολύ τον Ήρων, τελικώς μου αποκαλυψαν ότι υπάρχει πακέτο χωρίς ΟΤΣ με τιμή κιλοβατώρας 0.089 ..... Είμαι σε δίλημμα ΟΤΣ με 0.065 ή χωρίς ΟΤΣ με 0.089 ???????? Ποσες kwh/τετραμηνο καις? Τι παγια εχουν τα 2 προγράμματα και τι χρονικης δέσμευσης είναι?
banned_acc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ποσες kwh/τετραμηνο καις? Τι παγια εχουν τα 2 προγράμματα και τι χρονικης δέσμευσης είναι? ας πούμε χειμώνα 1500 έως μαξ 2000 (έχω φτάσει μέχρι τις 1700)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, guzel είπε ας πούμε χειμώνα 1500 έως μαξ 2000 (έχω φτάσει μέχρι τις 1700) 16 ευρο στην διαφορα των kwh στα 1500 που υπολογισα. Αντε να πας στα 20-25...Θα στα φαει από το παγιο και την ΟΤΣ. Δεν είναι καλη τιμη η 0,089 Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92 1
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 18 ώρες πριν, tounion είπε Λιγο που τα έχω δει... αν είναι να φύγω από ΔΕΗ αυτό που λες έχω ξεχωρίσει και εγώ. Έχει καλή τιμή και χωρίς δέσμευση. Πως έχεις επιβεβαιώσει ότι δεν έχει ΟΤΣ το συγκεκριμένο πρόγραμμα ? UpDate > Πράγματι δεν έχει ΟΤΣ ενημερώθηκα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις