Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, guzel είπε

Τελικά έκανα αίτηση στον Ήρων για νυχτερινό τιμολόγιο 24/7 με 50 ευρώ bonus εγγραφής, 2,5 ευρώ πάγιο για 12 μήνες, χωρίς εγγύηση. Κατά τον Ήρων αλλά και σε άλλους παροχους που ρώτησα το ΟΤΣ είναι της τάξεως των 1 έως 5 ευρώ να δούμε αν διαπιστωθεί και στην πράξη βέβαια.

Επίσης να αναφέρω ότι δεν τους ενδιαφέρει αν υπάρχει προηγούμενος ανεξόφλητος λογαριασμός στην ΔΕΗ.

Που υπάρχει αυτη η προσφορά; Στη σελιδα τους δεν τη βρισκω ... (στη σελιδα βλεπω 4,5 ευρω παγιο, χωρις το bonus 50 ευρω και για 24 μηνες δεσμευση)

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, iageogr είπε

Που υπάρχει αυτη η προσφορά; Στη σελιδα τους δεν τη βρισκω ... (στη σελιδα βλεπω 4,5 ευρω παγιο, χωρις το bonus 50 ευρω και για 24 μηνες δεσμευση)

https://www.myheron.gr/e-contract/?AspxAutoDetectCookieSupport=1

Είναι για 24 μήνες τους πρώτους 12 το πάγιο είναι 2.5 ευρώ και αν βάλεις πιστωτική δεν πληρώνεις εγγύηση!

12 λεπτά πριν, tounion είπε

Καλά όταν ενεργοποιηθεις πες μας γιατί εντάξει στο στάδιο που είσαι τα χαρτιά που έστειλες συγκέντρωσαν δεν έγινε και κάτι 

Πρόβλημα τους. Εγώ ότι μου ζήτησαν εκανα. Αν μου έλεγαν πλήρωσε ΔΕΗ για να προχωρήσουμε θα το είχα κάνει.. Αλλά αφού όπως είπαν δεν χρειάζεται ... κάνω το παγώνι 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, guzel είπε

https://www.myheron.gr/e-contract/?AspxAutoDetectCookieSupport=1

Είναι για 24 μήνες τους πρώτους 12 το πάγιο είναι 2.5 ευρώ και αν βάλεις πιστωτική δεν πληρώνεις εγγύηση!

Πρόβλημα τους. Εγώ ότι μου ζήτησαν εκανα. Αν μου έλεγαν πλήρωσε ΔΕΗ για να προχωρήσουμε θα το είχα κάνει.. Αλλά αφού όπως είπαν δεν χρειάζεται ... κάνω το παγώνι 

Καλησπερα... Δεν σημαινει επειδη  οτι πηγες στον νεο παροχο  δεν μπορει να σου κοψει το ρευμα  ο προηγουμενος παροχος... Εχει αυτο βτο δικαιωμα... Και προπαντος αυτο το διαστημα αυτο γινεται.. Εφυγαν πελατες απο εναν παροχο που ειχαν οφειλες και πηγαν σε αλλο  για να γλυτωσουν.. Αλλα δυστυχως τους γινεται μετα απο μερικες μερες αποκοπη λογω χρεους...

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Δεν σημαινει επειδη  οτι πηγες στον νεο παροχο  δεν μπορει να σου κοψει το ρευμα  ο προηγουμενος παροχος... Εχει αυτο βτο δικαιωμα... Και προπαντος αυτο το διαστημα αυτο γινεται.. Εφυγαν πελατες απο εναν παροχο που ειχαν οφειλες και πηγαν σε αλλο  για να γλυτωσουν.. Αλλα δυστυχως τους γινεται μετα απο μερικες μερες αποκοπη λογω χρεους...

Έχεις εύκαιρη τη σχετική νομοθεσία γι' αυτό που αναφέρεις; Νομικά κολάσιμο ακούγεται σε πρώτη ανάγνωση. 

Υπομονή και θα μάθουμε για το τι πραγματικά ισχύει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, guzel είπε

Έχεις εύκαιρη τη σχετική νομοθεσία γι' αυτό που αναφέρεις; Νομικά κολάσιμο ακούγεται σε πρώτη ανάγνωση. 

Ναι δυστυχως υπαρχει...  Και κανονικα θα επρεπε μεχρι  και την ολικη  εξοφληση  του ποσου οφειλης  να μην μπορει καποιος να πηγαινει  σε αλλον παροχο...

https://www.e-nomothesia.gr/law-news/demosieuteke-apophase-gia-tis-opheiles.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι δυστυχως υπαρχει...  Και κανονικα θα επρεπε μεχρι  και την ολικη  εξοφληση  του ποσου οφειλης  να μην μπορει καποιος να πηγαινει  σε αλλον παροχο...

https://www.e-nomothesia.gr/law-news/demosieuteke-apophase-gia-tis-opheiles.html

Δεν αφορά τα κοινωνικά τιμολογια απ' όσο διαβάζω απλά ο πελάτης επιστρέφει στον καθολικό πάροχο (ΔΕΗ) χωρίς τη διακοπή ηλεκτροδότησης αναφέρει συγκεκριμένα.

Μια χαρά 😂

Άρα η λύση είναι κοινωνικό τιμολογιο, απλήρωτοι λογαριασμοί έτους μετά διακοπή και νέα σύνδεση σε άλλο όνομα 😂

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Δεν αφορά τα κοινωνικά τιμολογια απ' όσο διαβάζω απλά ο πελάτης επιστρέφει στον καθολικό πάροχο (ΔΕΗ) χωρίς τη διακοπή ηλεκτροδότησης αναφέρει συγκεκριμένα.

Μια χαρά 😂

Άρα η λύση είναι κοινωνικό τιμολογιο, απλήρωτοι λογαριασμοί έτους μετά διακοπή και νέα σύνδεση σε άλλο όνομα 

Καλως οπως νομιζεις...Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις...

Δημοσ.

Μου έστειλαν σήμερα το συμβόλαιο ηλεκτρονικά και θα ενεργοποιηθεί σε 7 ημέρες.

Τα 2.5 ευρώ τους πρώτους 12 μήνες δεν ισχύουν τελικά αν επιλεγεί το bonus των 50 ευρώ.

Δημοσ.

Το ψαχνω και εγω αυτες τις μερες , καθως τοσα χρονια καλοπληρωτης και αντι να μου δινουν κινητρα να μεινω, κρατανε τους τσαμπατζηδες και "τιμωρουν" εμας που πληρωνουμε. 

Κανενα προβλημα , θα παω και εγω αλλου και ας ειναι η εκπτωση 0,01€ το χρονο. 

Απο αυτα που διαβασα , πρεπει να προσεξω να μην υπαρχει ΟΤΣ και το συμβολαιο να ειναι αοριστου ωστε να μπορω αν αποχωρησω οποτε θελω. 

Αυτη τη στιγμη εχω Γ1Ν και η καταναλωση στους 4 τελευταιους εκκαθαριστικους ειναι 3000-3500 KWh/ τετράμηνο. 

Εκανα ενα συγκριτικο και κατεληξα στις 2 παρακατω επιλογες. 

Αν ειναι κατι που μου εχει ξεφυγει ή θελετε να συμπληρωσετε, ελευθερα, εξαλλου δεν εχω ασχοληθει τοσο με το θεμα για ν α πω οτι το κατεχω 100%

ρευμα.JPG

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, guzel είπε

Μου έστειλαν σήμερα το συμβόλαιο ηλεκτρονικά και θα ενεργοποιηθεί σε 7 ημέρες.

Τα 2.5 ευρώ τους πρώτους 12 μήνες δεν ισχύουν τελικά αν επιλεγεί το bonus των 50 ευρώ.

Τα 50€ bonus τι αφορούν ? Έκπτωση 50€ στον πρώτο λογαριασμό ρεύματος ή κάτι άλλο ;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tounion είπε

Τα 50€ bonus τι αφορούν ? Έκπτωση 50€ στον πρώτο λογαριασμό ρεύματος ή κάτι άλλο ;

Ακριβώς, πίστωση 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό. Κατά τον Ήρων δεν έχει βάλει χρέωση ΟΤΣ μέχρι τώρα .. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, james9tito είπε

Το ψαχνω και εγω αυτες τις μερες , καθως τοσα χρονια καλοπληρωτης και αντι να μου δινουν κινητρα να μεινω, κρατανε τους τσαμπατζηδες και "τιμωρουν" εμας που πληρωνουμε. 

Απ' ότι έχω καταλάβει αυτός είναι ο στόχος. Να παραμείνουν στην ΔΕΗ οι κακοπληρωτές και τα κοινωνικά τιμολόγια για να έρθει πιο σύντομα η κατάρευση της χωρίς γυρισμό. Άντε να δούμε...

Δημοσ.

Αξιότιμε κύριε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ,

Παρακαλώ, λάβετε υπόψη ότι το αίτημα σας « ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ/ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ» καταχωρήθηκε επιτυχώς στα αρχεία του ΔΕΔΔΗΕ στις 26/9/2019.

αυτό σημαίνει ότι έγινε η αλλαγή;

Μου κάνει εντύπωση ότι ο αριθμός παροχής που έχει στο μήνυμα που μου έστειλαν είναι διαφορετικός από τον αριθμό παροχής που έχω στη ΔΕΗ.

Τα τρία τελευταία ψηφια είναι διαφορετικά, το 01 6 έγινε 02 6....

Να ανησυχώ ;;;;;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, guzel είπε

Αξιότιμε κύριε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ,

Παρακαλώ, λάβετε υπόψη ότι το αίτημα σας « ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ/ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ» καταχωρήθηκε επιτυχώς στα αρχεία του ΔΕΔΔΗΕ στις 26/9/2019.

αυτό σημαίνει ότι έγινε η αλλαγή;

Μου κάνει εντύπωση ότι ο αριθμός παροχής που έχει στο μήνυμα που μου έστειλαν είναι διαφορετικός από τον αριθμό παροχής που έχω στη ΔΕΗ.

Τα τρία τελευταία ψηφια είναι διαφορετικά, το 01 6 έγινε 02 6....

Να ανησυχώ ;;;;;

ΟΧΙ, αφού τα υπόλοιπα είναι ίδια.

• Thanks 1
Δημοσ.

απάντησαν μέσα σε λίγα λεπτά (ενδιαφέρον).

Η απάντηση:

Αξιότιμε κύριε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ,

Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και, σε συνέχεια αυτού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο διψήφιος αριθμός ο οποίος έπεται του κύριου αριθμού παροχής ονομάζεται διάδοχος. Ο αριθμός αυτός, κάθε φορά που πραγματοποιείται κάποια αλλαγή στην παροχή (πχ αλλαγή προμηθευτή, αλλαγή χρήστη, αλλαγή χρήσης, κοκ) αυξάνεται κατά 1. Οπότε ο αναγραφόμενος 02 είναι πλέον ο ορθός καθώς στον λογαριασμό ΔΕΗ αναγράφεται ο 01.

Στη διάθεσή σας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...