Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, StormGr είπε

Συμφωνώ, αρκετά ακριβή σε σχέση με άλλους παρόχους. Λιγο πιο φτηνή από ΔΕΗ.

Το θετικό είναι ότι τα πληρώνεις με σταθερή δόση κάθε μήνα. Και επίσης δεν θα έχεις εκπλήξεις για 2 χρόνια.

Επίσης έτσι όπως το πάει η ΔΕΗ ποιος ξέρει πόσο θα έχει την kWh της σε 6 μήνες η σε ενα χρόνο.

Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του και τις ορέξεις του επιλέγει. Εγώ προσωπικά επέλεξα φτηνή kWh με ΟΤΣ και χαμηλό πάγιο κάθε μήνα. Μου αρέσει να ζω επικίνδυνα 😎

Βασικά το κυριότερο εκτός από τις εκπτώσεις είναι το γεγονός ότι μπορείς να ελέγχεις την κατανάλωση και να έχεις εκκαθάριση κάθε μήνα. Όχι να περιμένεις τέλος Σεπτεμβρίου για να φας όλη την χρέωση του καλοκαιριού!

Επεξ/σία από Nauths
  • Like 1
  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, StormGr είπε

Επίσης έτσι όπως το πάει η ΔΕΗ ποιος ξέρει πόσο θα έχει την kWh της σε 6 μήνες η σε ενα χρόνο.

ουτε για τους εναλλακτικους ξερεις βεβαια...αν αυξησει ο ενας θα αυξησει και ο αλλος. Κοινη λογικη. Απλα οσοι εχουν συμβολαια θα καλυφθουν για ενα μικρο χρονικο διαστημα.

1 ώρα πριν, Nauths είπε

Βασικά το κυριότερο εκτός από τις εκπτώσεις είναι το γεγονός ότι μπορείς να ελέγχεις την κατανάλωση και να έχεις εκκαθάριση κάθε μήνα. Όχι να περιμένεις τέλος Σεπτεμβρίου για να φας όλη την χρέωση του καλοκαιριού!

δεν εχει αλλαξει και στην ΔΕΗ αυτο?μπορει να σου στελνετε εκκαθαριστικος καθε 2μηνο νομιζω

Δημοσ.
21 ώρες πριν, liakjim είπε

Προσωπικά μου φαίνεται ως πιο ασφαλές πρόγραμμα ( και φλερτάρω με την ιδέα), είναι το electricon . Μηδενικό πάγιο, χωρίς συμβόλαιο, χωρίς οτσ , με 10% καλοπληρωτες, σταθερή κιλοβατώρα.

Με ενδιαφέρει.

Αυτό χωρίς ΟΤΣ που το είδες ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, StormGr είπε

Η τιμή ανά kWh είναι λίγο τσιμπημενη αλλά σου προσφέρουν σταθερότητα για 2 χρόνια. Χωρίς ΟΤΣ και χωρίς ανεβοκατεβασματα. Ξέρεις τι θα πληρώνεις κάθε μήνα για το ρεύμα. Και αν τις ξεπεράσεις τις 3000 πάλι θα έχεις τη βασική τιμη μείον 10% νομίζω δλδ πιο φτηνα από ΔΕΗ.

Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.

αυτό λέω και γω. αν δεν παίζει τίποτα κρυφό τότε αυτό το πακέτο βολεύει και συμφέρει φουλ.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, av4lanche είπε

αυτό λέω και γω. αν δεν παίζει τίποτα κρυφό τότε αυτό το πακέτο βολεύει και συμφέρει φουλ.

Η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ. Επίσης αν κάνεις υποβάθμιση πχ πας από το 3 στο 2 είναι με χρέωση 90 ευρώ. Εμένα και στα τρία πακέτα μου φαίνονται λίγες οι KWh και είναι κάπως αστείο να το έχω έννοια για να μην κάνω υπέρβαση. 

Εγώ μάλλον καταλληγω στην elpedison με νυχτερινή κιλοβατώρα όλο το 24ωρο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, av4lanche είπε

Από οικονομικής άποψης είναι λίγο πιο φτηνό από ΔΕΗ. Στα 26 ευρώ δεν είναι μέσα δημοτικά τέλη κι ρυθμιζομενες οπότε υπολόγιζε κανένα 50αρι το μήνα με όλα μέσα.

Αλλά όπως είπες βολεύει πολύ. Γιατί κάθε μήνα όλο το χρόνο έχεις περίπου ένα σταθερό ποσό να πληρώσεις. Δεν περιμένεις εκκαθαριστικό 4ου μήνα να δώσεις μπαμ 200 ευρώ.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, StormGr είπε

Από οικονομικής άποψης είναι λίγο πιο φτηνό από ΔΕΗ. Στα 26 ευρώ δεν είναι μέσα δημοτικά τέλη κι ρυθμιζομενες οπότε υπολόγιζε κανένα 50αρι το μήνα με όλα μέσα.

Αλλά όπως είπες βολεύει πολύ. Γιατί κάθε μήνα όλο το χρόνο έχεις περίπου ένα σταθερό ποσό να πληρώσεις. Δεν περιμένεις εκκαθαριστικό 4ου μήνα να δώσεις μπαμ 200 ευρώ.

θα το ψάξω λίγο ακόμα και ελπίζω να βγάλω άκρη 🤣

Δημοσ.

Τελικά έκανα αίτηση στον Ήρων για νυχτερινό τιμολόγιο 24/7 με 50 ευρώ bonus εγγραφής, 2,5 ευρώ πάγιο για 12 μήνες, χωρίς εγγύηση. Κατά τον Ήρων αλλά και σε άλλους παροχους που ρώτησα το ΟΤΣ είναι της τάξεως των 1 έως 5 ευρώ να δούμε αν διαπιστωθεί και στην πράξη βέβαια.

Επίσης να αναφέρω ότι δεν τους ενδιαφέρει αν υπάρχει προηγούμενος ανεξόφλητος λογαριασμός στην ΔΕΗ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Άμα χρωστάς στην ΔΕΗ, δεν θα εγκριθεί η μεταφορά σου απο την ΔΕΔΔΗΕ .

Το ρώτησα 2 φορές και η απάντηση ήταν η ίδια, ότι θα προχωρήσει κανονικά. Για να δούμε 

Δημοσ.

Αυτοί στα τηλέφωνα που παίρνουν είναι άσχετοι. Σου λένε οτι να ναι για να σε πιάσουν πελάτη.

Ακόμα και να πήγαινες σε άλλη εταιρεία η ΔΕΗ μπορούσε να σου κόψει το ρεύμα.

Πλέον ομως εδω και κανα χρόνο (μπορεί και πιο πολύ) δεν εγκρίνονται αιτήσεις μεταφοράς αν δεν έχει εξοφληθεί ο προηγούμενος πάροχος.

«Ο πελάτης δεν δύναται να προβεί σε καταγγελία της σύμβασης, για άσκηση του δικαιώματος αλλαγής προμηθευτή, εάν δεν έχει προηγουμένως εξοφλήσει ολοσχερώς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του που απορρέουν από την αρχική σύμβαση, ή, εάν δεν έχει πρώτα προβεί σε διακανονισμό των ληξιπρόθεσμων οφειλών του προς τον προμηθευτή του, στο πλαίσιο της πολιτικής διακανονισμών που αυτός εφαρμόζει».

Επιπλέον, δινόταν η δυνατότητα στον προηγούμενο πάροχο του καταναλωτή να ζητήσει τη διακοπή ρεύματος αν αυτός έχει αφήσει χρέη ακόνη κι αν ανήκει σε νέα εταιρεία: «Ο παλαιός προμηθευτής, σε περίπτωση μη τήρησης, από μεριάς του πελάτη, των όρων του διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών, διατηρεί το δικαίωμα να υποβάλλει στον αντίστοιχο διαχειριστή εντολή απενεργοποίησης της παροχής, ακόμη και εάν έχει συναφθεί σύμβαση προμήθειας με νέο προμηθευτή».

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Ότι πιο σωστό έχει γίνει.

Μάλλον φαίνεται να μην ισχύει στην πράξη. Ο Ήρων ολοκλήρωσε την διαδικασία επεξεργασίας. Θα ενημερώσω μόλις ενεργοποιηθω στο δίκτυο τους. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είχε λήξει στις 18/09

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, guzel είπε

Μάλλον φαίνεται να μην ισχύει στην πράξη. Ο Ήρων ολοκλήρωσε την διαδικασία επεξεργασίας. Θα ενημερώσω μόλις ενεργοποιηθω στο δίκτυο τους. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είχε λήξει στις 18/09

Φαντάζομαι εξαρτάται από το πόσο που χρωστάς και την εγγύηση που έχεις δώσει.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, guzel είπε

Καλά όταν ενεργοποιηθεις πες μας γιατί εντάξει στο στάδιο που είσαι τα χαρτιά που έστειλες συγκέντρωσαν δεν έγινε και κάτι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...