HERTHAN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μια βλακεια(ισως) ερωτηση........αν εχεις ΚΟΤ ισχυει αν πας σε αλλη εταιρια περα απο την ΔΕΗ?
av4lanche Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.protergia.gr/el/content/genius-paketa-hlektrikou-reumatos γνώμη για αυτά τα πακέτα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, Ntinaras said: Καλησπερα σ αυτους να πατε 1
banned_acc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, av4lanche είπε https://www.protergia.gr/el/content/genius-paketa-hlektrikou-reumatos γνώμη για αυτά τα πακέτα? Η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ και νομίζω οι κιλοβατώρες για όλο το χρόνο είναι πολύ λίγες.
av4lanche Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, guzel είπε Η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ και νομίζω οι κιλοβατώρες για όλο το χρόνο είναι πολύ λίγες. στο 8μηνο από Οκτωβρη-Ιουνιο είμαι στις 1.700kwh.
StormGr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, av4lanche είπε https://www.protergia.gr/el/content/genius-paketa-hlektrikou-reumatos γνώμη για αυτά τα πακέτα? Η τιμή ανά kWh είναι λίγο τσιμπημενη αλλά σου προσφέρουν σταθερότητα για 2 χρόνια. Χωρίς ΟΤΣ και χωρίς ανεβοκατεβασματα. Ξέρεις τι θα πληρώνεις κάθε μήνα για το ρεύμα. Και αν τις ξεπεράσεις τις 3000 πάλι θα έχεις τη βασική τιμη μείον 10% νομίζω δλδ πιο φτηνα από ΔΕΗ. Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από StormGr
banned_acc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, StormGr είπε Η τιμή ανά kWh είναι λίγο τσιμπημενη αλλά σου προσφέρουν σταθερότητα για 2 χρόνια. Χωρίς ΟΤΣ και χωρίς ανεβοκατεβασματα. Ξέρεις τι θα πληρώνεις κάθε μήνα για το ρεύμα. Και αν τις ξεπεράσεις τις 3000 πάλι θα έχεις τη βασική τιμη μείον 10% νομίζω δλδ πιο φτηνα από ΔΕΗ. Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Δηλαδή εκτός από το πάγιο των 4.50 ευρώ / μήνα και την τιμή των KWh και τις λοιπές χρεώσεις που πληρώνεις παντού το ίδιο έχει κάτι άλλο σε χρεώσεις; @Malama μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα από λογαριασμό που έχεις πάρει; Πχ για Χ KWh πόσα έδωσες τελικό ποσό;
StormGr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, guzel είπε Δηλαδή εκτός από το πάγιο των 4.50 ευρώ / μήνα και την τιμή των KWh και τις λοιπές χρεώσεις που πληρώνεις παντού το ίδιο έχει κάτι άλλο σε χρεώσεις; Όχι δεν κατάλαβες. Ο φίλος αναφέρεται στα καινούρια πακέτα της Protergia. Εκεί πληρώνεις 26 ευρώ το μήνα και έχεις 3000 kWh να κάψεις όλο το χρόνο, οπότε θες μέσα στο χρόνο. Ότι δεν κάψεις μεταφέρεται στο 2ο χρόνο. Τα θετικα του ειναι οτι δεν έχει ΟΤΣ, και είναι σταθερό κάθε μήνα. Φυσικά ρυθμιζομενες χρεώσεις συνεχίζουν να υπάρχουν και να ναι είναι έξτρα των 26 ευρώ κάθε μήνα.
banned_acc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, StormGr είπε Όχι δεν κατάλαβες. Ο φίλος αναφέρεται στα καινούρια πακέτα της Protergia. Εκεί πληρώνεις 26 ευρώ το μήνα και έχεις 3000 kWh να κάψεις όλο το χρόνο, οπότε θες μέσα στο χρόνο. Ότι δεν κάψεις μεταφέρεται στο 2ο χρόνο. Τα θετικα του ειναι οτι δεν έχει ΟΤΣ, και είναι σταθερό κάθε μήνα. Φυσικά ρυθμιζομενες χρεώσεις συνεχίζουν να υπάρχουν και να ναι είναι έξτρα των 26 ευρώ κάθε μήνα. Δηλαδή στα πακέτα με τη νυχτερινή κιλοβατώρα η τιμή δεν είναι 0.065 αλλά μεταβάλλεται ανάλογα το ΟΤΣ ?
StormGr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, guzel είπε Δηλαδή στα πακέτα με τη νυχτερινή κιλοβατώρα η τιμή δεν είναι 0.065 αλλά μεταβάλλεται ανάλογα το ΟΤΣ ? Ναι συνήθως τους πρώτους 6 μήνες τουλάχιστον οι μεγάλες εταιρίες δεν βάζουν ΟΤΣ. Ύστερα όμως εξαρτάται και από την εταιρία και από την αξία του ρεύματος σου βάζουν τη Ρήτρα. Εκτός και αν επιλέξεις κάποιο πρόγραμμα με μεγαλύτερο πάγιο ή μεγαλύτερη τιμή kWh που σου λέει ότι δεν έχει ΟΤΣ.
banned_acc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, StormGr είπε Ναι συνήθως τους πρώτους 6 μήνες τουλάχιστον οι μεγάλες εταιρίες δεν βάζουν ΟΤΣ. Ύστερα όμως εξαρτάται και από την εταιρία και από την αξία του ρεύματος σου βάζουν τη Ρήτρα. Εκτός και αν επιλέξεις κάποιο πρόγραμμα με μεγαλύτερο πάγιο ή μεγαλύτερη τιμή kWh που σου λέει ότι δεν έχει ΟΤΣ. Άρα καταλαβαίνω ότι η τιμή 0.065 είναι εικονική / πλασματική - παραπλανητική. Καταλαβαίνω σωστά; Στην πράξη μπορεί να αγγίξει και τη τιμή της KWh της ΔΕΗ. Άρα πιο το νόημα αλλαγής παρόχου;
StormGr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, guzel είπε Άρα καταλαβαίνω ότι η τιμή 0.065 είναι εικονική / πλασματική - παραπλανητική. Καταλαβαίνω σωστά; Στην πράξη μπορεί να αγγίξει και τη τιμή της KWh της ΔΕΗ. Άρα πιο το νόημα αλλαγής παρόχου; Στη θεωρία ναι θα μπορούσε να αγγίξει τιμή της ΔΕΗ. Στην πράξη αυτό δεν έχει γίνει ποτέ έως τώρα, τουλάχιστον από όσο γνωρίζω. Εμένα με έχουν χρεώσει ΟΤΣ αλλά και πάλι σε σχέση με την εξοικονόμηση όλου του χρονου σε σχεση με τη ΔΕΗ δεν ήταν τίποτα σημαντικό. Για αυτό λέω και ξαναλέω μόνο μεγάλες εταιρίες και παραγωγούς ενέργειας εμπιστευόμαστε. Γιατί αυτοί βγάζουν και από το παραγόμενο ρεύμα και ενώ έχουν το δικαίωμα (αναλογα τη συμβαση) δεν βαράνε ρήτρες όλη την ώρα. Όσο πιο μικρή εταιρία τόσο πιο εύκολα να φας τη Ρήτρα και να μην δεις ποτέ μεγάλη διαφορά από τη ΔΕΗ. 1
Nauths Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, StormGr είπε Η τιμή ανά kWh είναι λίγο τσιμπημενη αλλά σου προσφέρουν σταθερότητα για 2 χρόνια. Χωρίς ΟΤΣ και χωρίς ανεβοκατεβασματα. Ξέρεις τι θα πληρώνεις κάθε μήνα για το ρεύμα. Και αν τις ξεπεράσεις τις 3000 πάλι θα έχεις τη βασική τιμη μείον 10% νομίζω δλδ πιο φτηνα από ΔΕΗ. Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Βάσει αυτού σου βγαίνει 0,104€/kwh. Υπερβολικά πολλά. Τυράκι κατ' εμέ.
StormGr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Nauths είπε Βάσει αυτού σου βγαίνει 0,104€/kwh. Υπερβολικά πολλά. Τυράκι κατ' εμέ. Συμφωνώ, αρκετά ακριβή σε σχέση με άλλους παρόχους. Λιγο πιο φτηνή από ΔΕΗ. Το θετικό είναι ότι τα πληρώνεις με σταθερή δόση κάθε μήνα. Και επίσης δεν θα έχεις εκπλήξεις για 2 χρόνια. Επίσης έτσι όπως το πάει η ΔΕΗ ποιος ξέρει πόσο θα έχει την kWh της σε 6 μήνες η σε ενα χρόνο. Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του και τις ορέξεις του επιλέγει. Εγώ προσωπικά επέλεξα φτηνή kWh με ΟΤΣ και χαμηλό πάγιο κάθε μήνα. Μου αρέσει να ζω επικίνδυνα 😎 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις