Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Shorai είπε

Σήμερα έμαθα σε μια συζήτηση περί εναλλακτικών προμηθευτών ότι η Ελιν αγοράζει ρεύμα από τον Ήρων. Παίζει;;;

Μέχρι πρόσφατα όλοι οι παραγωγοί πουλούσαν σε μία ανεξάρτητη αρχη όλο το ρεύμα τους και το αγόραζαν πίσω. Σε τιμη με βάση τη προσφορά και τη ζήτηση. Με βάση νόμου ανταγωνιστικότητας μάλιστα ένα ποσό έπρεπε να του πουλάνε σε πιο χαμηλή τιμή. 

Αυτο νομίζω πάνε να το αλλάξουμε οπότε από εδώ και πέρα δεν γνωρίζω.

• Thanks 1
  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αλλαξω πάροχο. Είμαι στη ΔΕΗ καταναλώνω γύρω στο 1200 kwh/τετράμηνο. Σκέφτομαι να βάλω watt & volt ή elpedison

Συμφέρει η αλλαγή στο allazoreuma clarus μου εμφανίζει κέρδος στον χρόνο +100 Ευρώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, billbill19 είπε

Σκέφτομαι να αλλαξω πάροχο. Είμαι στη ΔΕΗ καταναλώνω γύρω στο 1200 kwh/τετράμηνο. Σκέφτομαι να βάλω watt & volt ή elpedison

Συμφέρει η αλλαγή στο allazoreuma clarus μου εμφανίζει κέρδος στον χρόνο +100 Ευρώ

Να βάλεις εταιρεία που παράγει ρεύμα και ρίχνει χρήματα σε επενδύσεις , η watt & volt δεν παράγει. 

Επεξ/σία από Shorai
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Shorai είπε

Να βάλεις εταιρεία που παράγει ρεύμα και ρίχνει χρήματα σε επενδύσεις , η watt & volt δεν παράγει. 

Ποια εταιρεία να διαλέξω. Δεν ξέρω από αυτόν τον τομέα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Shorai είπε

Ήρων, protergia, elpedison 

Η protergia εχει φτασει την kwh κοντά στη ΔΕΗ

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, billbill19 είπε

Τόσο περίπου έχω και εγώ

Προσωπικά σκέφτομαι είτε petrogaz είτε elpedison, αλλά στα προγράμματα fixed

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Η ζενίθ ;;

απο τα παραπάνω ποιο προτείνεις και γιατί;

Ήρων

Σημερινό: Πάνω από 4,5 φορές υπερκαλύφθηκε η ομολογιακή έκδοση της Τέρνα Ενεργειακή, καταγράφοντας μια από τις πιο επιτυχημένες εκδόσεις που έχουν γίνει – ιστορικά – στην ελληνική αγορά. Ως γνωστόν η εταιρεία ζητούσε 150 εκατ. ευρώ όμως οι προσφορές ξεπέρασαν τα 684 εκατ. ευρώ.

πηγή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Shorai said:

Ήρων

Σημερινό: Πάνω από 4,5 φορές υπερκαλύφθηκε η ομολογιακή έκδοση της Τέρνα Ενεργειακή, καταγράφοντας μια από τις πιο επιτυχημένες εκδόσεις που έχουν γίνει – ιστορικά – στην ελληνική αγορά. Ως γνωστόν η εταιρεία ζητούσε 150 εκατ. ευρώ όμως οι προσφορές ξεπέρασαν τα 684 εκατ. ευρώ.

πηγή 

για πολυ βασικη χρηση(1 ατομο 70τμ ολη μερα εκτος σπιτιου) συμφαιρει περισσοτερο το 24/7 νυχτερινο του ηρων η το ηρων home 1 ?

η και στις 2 περιπτωσεις συμφαιρει το 24/7 νυχτερινο του ηρων?

Επεξ/σία από kostakiss
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kostakiss είπε

για πολυ βασικη χρηση(1 ατομο 70τμ ολη μερα εκτος σπιτιου) συμφαιρει περισσοτερο το 24/7 νυχτερινο του ηρων η το ηρων home 1 ?

η και στις 2 περιπτωσεις συμφαιρει το 24/7 νυχτερινο του ηρων?

24/7 με online εγγραφή παίρνεις και 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό 

Δημοσ.
48 minutes ago, Shorai said:

24/7 με online εγγραφή παίρνεις και 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό 

Να βάλω και το αέριο για διπλή ενέργεια ;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξα ένα χαζό (επιμένω στο χαζό, μου πήρε 20' ) excel με σύγκριση κάποιων παρόχων που ξεχώρισα. Αν δείτε κανά λάθος, διορθώστε το. Χρήση 6000kwh/έτος έβαλα, προφανώς αλλάζει όπως θέλετε. Τριφασικό πάγιο στη ΔΕΗ.

Το έκανα για να αποφασίσω αν θα πάω κάπου και αν ναι, που.

ρευμα.xlsx

Επεξ/σία από liakjim
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...