av4lanche Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 καλησπέρα. είμαι φοιτητής και τυχαίνει να έχω μεγάλο σπίτι για τα δεδομένα ενός φοιτητής (80τμ). πιστεύω ότι η ΔΕΗ μου έρχεται πάρα πολύ ακόμα και για το μέγεθος του σπιτιού. σκέφτομαι να πάω Protergia αλλά πριν κάνω την αλλαγή είπα να πάρω την γνώμη σας. αν επίσης έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον πάροχο θα το εκτιμούσα. ευχαριστώ.
GREGORYMO Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, av4lanche είπε καλησπέρα. είμαι φοιτητής και τυχαίνει να έχω μεγάλο σπίτι για τα δεδομένα ενός φοιτητής (80τμ). πιστεύω ότι η ΔΕΗ μου έρχεται πάρα πολύ ακόμα και για το μέγεθος του σπιτιού. σκέφτομαι να πάω Protergia αλλά πριν κάνω την αλλαγή είπα να πάρω την γνώμη σας. αν επίσης έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον πάροχο θα το εκτιμούσα. ευχαριστώ. Φίλε, ΜΕΙΝΕ στην ΔΕΗ. Η κατανάλωση σου θα είναι σχετικά μικρή, ενώ τα δημοτικά τέλη που έχουν να κάνουν με τα τετραγωνικά είναι στάνταρ. 2
av4lanche Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Φίλε, ΜΕΙΝΕ στην ΔΕΗ. Η κατανάλωση σου θα είναι σχετικά μικρή, ενώ τα δημοτικά τέλη που έχουν να κάνουν με τα τετραγωνικά είναι στάνταρ. ακόμα και να είναι ίδιο αυτό, δεν θα μου βγει πιο φθηνά? επίσης με βολεύει πιο πολύ να έρχεται κάθε μήνα παρά να έχω τον εκκαθαριστικό της ΔΕΗ κάθε 4μηνο να βαράει 200ρια.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Φρόντισε εκσυγχρόνισεις το σπίτι σου, αλλαγή στο φωτιστικα με λεντ, αν εχεις παλια κλιματιστικα με αλλα, ηλιακό κλπ, ετσι γίνεται οικονομία
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, av4lanche είπε ακόμα και να είναι ίδιο αυτό, δεν θα μου βγει πιο φθηνά? επίσης με βολεύει πιο πολύ να έρχεται κάθε μήνα παρά να έχω τον εκκαθαριστικό της ΔΕΗ κάθε 4μηνο να βαράει 200ρια. Αυτη η δυνατοτητα υπαρχει και στην ΔΕΗ...καθε 2μηνο εκκαθαριστικος νομιζω. Ωστοσο τωρα με τις αυξησεις της ΔΕΗ κτλπ ισως συμφερει να αλλαξεις. Απλα αν εχεις 1000kwh καταναλωση το 4μηνο μπορει η διαφορα σου να ειναι 5ευρο τον μηνα ξερω γω...Μην νομιζεις οτι θα γλιτωσεις ΤΑ ΛΕΦΤΑ 1
GREGORYMO Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, av4lanche είπε ακόμα και να είναι ίδιο αυτό, δεν θα μου βγει πιο φθηνά? επίσης με βολεύει πιο πολύ να έρχεται κάθε μήνα παρά να έχω τον εκκαθαριστικό της ΔΕΗ κάθε 4μηνο να βαράει 200ρια. Και στην ΔΕΗ αν θες ηλεκτρονικα βγαινει ΚΑΘΕ μήνα. Στην protergia, που λες δεν θα υπογράψεις πχ 24 ΔΕΣΜΕΥΣΗ ? Τι θα γίνει μετά ?
GREGORYMO Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Η κατανάλωση σου δεν θα υπερβαίνει τις 500 κιλοβατώρες το τετράμηνο, εξαιρουμένου του παράγοντα ΘΕΡΜΑΝΣΗ.
av4lanche Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Φρόντισε εκσυγχρόνισεις το σπίτι σου, αλλαγή στο φωτιστικα με λεντ, αν εχεις παλια κλιματιστικα με αλλα, ηλιακό κλπ, ετσι γίνεται οικονομία το μόνο που μπορώ να κάνω από αυτή την άποψη είναι μόνο οι λάμπες. Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Η κατανάλωση σου δεν θα υπερβαίνει τις 500 κιλοβατώρες το τετράμηνο, εξαιρουμένου του παράγοντα ΘΕΡΜΑΝΣΗ. η θέρμανση μου είναι το κλιματιστικό, τον περασμένο χειμώνα έκανα 1011kwh. 3 λεπτά πριν, christakos07 είπε Τι κατανάλωση έχεις στο 4μηνο; 1011kwh τον χειμώνα που μας πέρασε.
soteras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, av4lanche είπε το μόνο που μπορώ να κάνω από αυτή την άποψη είναι μόνο οι λάμπες. η θέρμανση μου είναι το κλιματιστικό, τον περασμένο χειμώνα έκανα 1011kwh. αμα το κλιματιστικο ειναι απο την εποχη του Νωε ενα ινβεντορ θα εκανα πολυ αισθητη διαφορα στον λογαριασμο.Επισης αμα το καις 24/7 εε και το καλυτερο να ειναι τσιμπαει λιγακι το λογαριασμο οσο για τις λαμπες αλλαξε τες και θα δεις διαφορα
av4lanche Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, soteras είπε αμα το κλιματιστικο ειναι απο την εποχη του Νωε ενα ινβεντορ θα εκανα πολυ αισθητη διαφορα στον λογαριασμο.Επισης αμα το καις 24/7 εε και το καλυτερο να ειναι τσιμπαει λιγακι το λογαριασμο οσο για τις λαμπες αλλαξε τες και θα δεις διαφορα είναι inventor και είναι και inverter με αλλαγμένο φρεον από τον Νοέμβριο. δεν νομίζω να καίει τόσο πολύ. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από av4lanche
christakos07 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μπες στο allazorevma.gr και κάνε ενα συγκριτικό. Σε γενικές γραμμές σε συμφέρει, απλά μην περιμένεις πολλή μεγάλη έκπτωση. Πρόσεχε την ελάχιστη δέσμευση, το μηνιαίο πάγιο(ίσως είναι αρκετά μεγαλύτερο απο της ΔΕΗ) και τη ρητρα οριακού συστήματος.
StormGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Θα ήθελα να ήξερα με τι ειδους μαθηματικά βγάζουν οι κύριοι εδώ μέσα ότι η ΔΕΗ στις 1000 kWh είναι τα ίδια λεφτα με τις άλλες εταιρίες. Έιδικα πλέον που έχει φτάσει την κιλοβατώρα της στο 0.11 Ειλικρινά ας μου παρουσιάσει κάποιος τα μαθηματικά πίσω από τις καταπληκτικές προτάσεις στήριξης της ΔΕΗ και αλλάζω αύριο κιόλας πάροχο και γυρνάω στη ΔΕΗ. 2
GREGORYMO Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, StormGr είπε Θα ήθελα να ήξερα με τι ειδους μαθηματικά βγάζουν οι κύριοι εδώ μέσα ότι η ΔΕΗ στις 1000 kWh είναι τα ίδια λεφτα με τις άλλες εταιρίες. Έιδικα πλέον που έχει φτάσει την κιλοβατώρα της στο 0.11 Ειλικρινά ας μου παρουσιάσει κάποιος τα μαθηματικά πίσω από τις καταπληκτικές προτάσεις στήριξης της ΔΕΗ και αλλάζω αύριο κιόλας πάροχο και γυρνάω στη ΔΕΗ. Με ενδιαφέρει. Πόσο περίπου είναι το κέρδος ?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, christakos07 είπε Τι κατανάλωση έχεις στο 4μηνο; Εδω εχει ακομα λαμπες πυρακτώσεως
Προτεινόμενες αναρτήσεις