FrankyGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 12 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Το δοκιμασα σε μενα. Απο το ρουτερ με cat7 στο repeated. Και απο repeater στο pc , με ενα καλωδιο επιανε 100 με αλλο επιανε 1000. 12 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Το δοκιμασα σε μενα. Απο το ρουτερ με cat7 στο repeated. Και απο repeater στο pc , με ενα καλωδιο επιανε 100 με αλλο επιανε 1000. 12 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Το δοκιμασα σε μενα. Απο το ρουτερ με cat7 στο repeated. Και απο repeater στο pc , με ενα καλωδιο επιανε 100 με αλλο επιανε 1000. Περίεργα πράματα. Σήμερα με τα ίδια καλώδια gigabit και στις δύο θύρες. Τι γίνεται ρε παιδιά ?😮😮😮😮 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkyNet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Υπάρχει κάποια χρησιμότητα στα 2 ethernet? Κάνει trunking? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Στις 1/14/2021 στις 10:58 ΜΜ, SkyNet είπε Υπάρχει κάποια χρησιμότητα στα 2 ethernet? Κάνει trunking? Στο ένα το σύνδεσα με το ρούτερ Στο άλλο το κάρφωσα στο pc Ξερει κάνεις πως καταργώ την 2.4 μπάντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 On 14/01/2021 at 22:58, SkyNet said: Υπάρχει κάποια χρησιμότητα στα 2 ethernet? Κάνει trunking? για να το κανεις access point και να δωσεις σε 1 συσκευή ή να δωσεις σε 2 συσκευες ταυτοχρονα. οσο θυμαμαι δεν μπορεις καν να φτιαξεις vlans στο fritz!box οποτε... δε εχει επιλογη για trunk ή vlan . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cbol Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 έχω μια μεγάλη απορία, γιατί ενώ το laptop είναι μισό μέτρο δίπλα από το repeater, αυτό συνδέεται στα 2.4 Ghz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 51 minutes ago, cbol said: έχω μια μεγάλη απορία, γιατί ενώ το laptop είναι μισό μέτρο δίπλα από το repeater, αυτό συνδέεται στα 2.4 Ghz? αν δεν εχει 5 ghz το λαπτοπ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cbol Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 έχει κανονικά (MacBook Pro 2017)... τι να πω.. μερικές φορές είναι στα 5ghz αλλά τις περισσότερες πάει στο 2.4ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 On 19/05/2021 at 16:22, cbol said: έχει κανονικά (MacBook Pro 2017)... τι να πω.. μερικές φορές είναι στα 5ghz αλλά τις περισσότερες πάει στο 2.4ghz δεν θυμαμαι αν μπορεις να ορισεις να συνδεεται στα 5ghz μονο.κατι μου ρχεται στο μυαλο σαν να το ειχα δει καπου αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν σε fritz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cbol Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Χώρισα τα κανάλια να εκπέμπουν με χωριστά ονόματα WiFi και συνδέομαι μόνο στο 5ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 7 hours ago, cbol said: Χώρισα τα κανάλια να εκπέμπουν με χωριστά ονόματα WiFi και συνδέομαι μόνο στο 5ghz σωστα και αυτο λειτουργει επισης αν δεν σε πειραζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xejolontas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 22 ώρες πριν, cbol είπε Χώρισα τα κανάλια να εκπέμπουν με χωριστά ονόματα WiFi και συνδέομαι μόνο στο 5ghz εγω στο δικο μου, απενεργοποίησα την 2.4 τρωει κολλήματα πολλες φορες και με κραταει στα 2.4 ενω ειμαι στο ευρος του 5ghz στο fritz box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 1 hour ago, Xejolontas said: εγω στο δικο μου, απενεργοποίησα την 2.4 τρωει κολλήματα πολλες φορες και με κραταει στα 2.4 ενω ειμαι στο ευρος του 5ghz στο fritz box αν δεν εχεις τπτ σε 2.4 δεν υπαρχει λογος καν να το εχεις ανοιχτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xejolontas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 57 λεπτά πριν, poulinos είπε αν δεν εχεις τπτ σε 2.4 δεν υπαρχει λογος καν να το εχεις ανοιχτο Το σύνδεσα με καλώδιο στο ρούτερ και έχω 2 κανάλια 5ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 On 06/06/2021 at 21:20, Xejolontas said: Το σύνδεσα με καλώδιο στο ρούτερ και έχω 2 κανάλια 5ghz Οτι μπορει να συνδεθει με καλωδιο ακομα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επιλεγμένo σχόλιο poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Επιλεγμένo σχόλιο Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 https://en.avm.de/products/fritzos/fritzos-750/ Το FRITZ!OS 7.50 έχει βγει για το FRITZ!Box 7590 και σιγά σιγά θα βγεί και για τα υπόλοιπα FRITZ!Box , FRITZ!Powerlines, FRITZ!Repeaters. Με πάνω από 150 νέα features και βελτιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα