LoXaR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα!! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν προσπαθώ να αναθέσω στην πόρτα 443 στο ρούτερ MediaAccess TG788vn v2 μου βγάζει, The port configuration of the game or application conflicts with an already assigned game & application. Assigning this game or application is not possible. Πιστεύω ότι η πόρτα χρησιμοποιείται από το ρουτερ, υπάρχει κάποιος τρόπος να την αποδεσμεύσω, ώστε να την χρησιμοποιήσω εγώ σε έναν server που θέλω; Σημείωση: Έχω πρόσβαση στο router μέσω telnet. Τι πρέπει να αλλάξω εκεί για να το καταφέρω; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από LoXaR
LoXaR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 όλα κομπλέ το κατάφερα, δύσκολο το terminal του αλλά μετά από πολυ ψαξιμο all good
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 On 18/09/2019 at 22:44, LoXaR said: όλα κομπλέ το κατάφερα, δύσκολο το terminal του αλλά μετά από πολυ ψαξιμο all good καλο θα ηταν να δωσεις και την λυση σε περιπτωση που την χρειαστει καποιος
Επιλεγμένo σχόλιο LoXaR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/9/2019 στις 9:00 ΠΜ, poulinos είπε καλο θα ηταν να δωσεις και την λυση σε περιπτωση που την χρειαστει καποιος cli στο ρουτερ μετά service, system και τέλος modify disable την πόρτα 443 Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από LoXaR
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 5 hours ago, LoXaR said: cli στο ρουτερ μετά services, system και τέλος disable την πόρτα 443 thanxs.εγινε recommended
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από LoXaR,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα