karaLRS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Στις 19/9/2019 στις 10:21 ΠΜ, Narayan είπε Ιδεολογικά και μόνο ούτε Ευρώ στη Gillette. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές εταιρείες που δεν με προσβάλουν ως πελάτη. Πως σε προσέβαλλε;
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειχαν βγαλει μια γματη διαφημιση εισαι αντρας - να ντρεπεσαι εισαι ενδυναμη βιαστης . Φοβερη ιδεα για εταιρεια που πουλαει υποθετω προιοντα ανδρικης περιποιησης Η fusion μου αρεσε εμενα αν και με καμια φθηνη Gillette Blue II Plus Slalom βολεύομαι .Η με οτιδηποτε βρισκεις ανταλακτικα σε λογικη τιμη . Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 H διαφήμιση ήταν μάπα. Τα ξυράφια τους παραμένουν τα καλύτερα. Τα Sensitive δεν με βολεύουν για οτιδήποτε πάνω από γένια 1-2 ημερών όμως, αν δεν έχω περάσει από το ντους πρώτα, τα Fusion είναι ανώτερα για εμάς τους "ασυνεπείς". Πάντως, με τα Sensitive σίγουρα είχα λιγότερους ερεθισμούς.
Zerg13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Snoob είπε τα Fusion είναι ανώτερα Και τα ακριβοτερα. Οι 4 λεπιδες παντως ειναι απολαυση. Λογο τιμης ειμαι στα mach3, γινεται ανετα η δουλεια και με αυτα. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Zerg13 1
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Ψαχνοντας για ανταλακτικα βρηκα αυτο https://www.skroutz.gr/s/8050232/Bluebeards-Revenge-Cut-Throat-Shavette.html#reviews ας μας πει εντυπωσεις οποιος σφαχτει .. εε ξυριστει
Zerg13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, karaLRS είπε Πως σε προσέβαλλε; Με μια διαφημιση, ειχαμε ανοιξει και θεμα εδω και διαφωνουσαμε.ψιλοflame 5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ψαχνοντας για ανταλακτικα βρηκα αυτο https://www.skroutz.gr/s/8050232/Bluebeards-Revenge-Cut-Throat-Shavette.html#reviews ας μας πει εντυπωσεις οποιος σφαχτει .. εε ξυριστει Για πλακα ρωτας η σοβαρα; Ειναι βαθυ ξυρισμα μπαρμπερη. Εχεις ξυριστει σε μπαρμπερη; Το ιδιο. Πολυ βαθυ ξυρισμα, παιρνει κατι λεπιδες μια δυο χρησεων. θελει προσοχη μην κοπεις και αργεις κανεις 5 λεπτα minimum. Μονο αν εχεις την καψα παρτο για ρετρο καταστασεις. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Zerg13
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σοβαρα 2 χρησεις μονο ; φαινεται να απαιτει πολυ παραπανω υπομονη απο οση εχω πρωινιατικα και σταθερο χερι αλλιως ειναι Cut- Throat Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) SkinGuard Sensitive vs fusion = 0-0 Τα χρησιμοποιω και τα δυο δυο φορες την εβδομαδα ξυρισμα Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Γιάννης Platano 1
The_Judas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Πως μπορείτε και ξυρίζεστε με το fusion; Υπερβολή για μένα οι 5 λεπίδες και δεν στρίβουν εύκολα. Πιθανό επειδή έχω ευαίσθητο δέρμα. Αυτό το skinguard φαίνεται ενδιαφέρον.. αλλά προς το παρόν μια χαρά είμαι ακόμη το mach3. 1
Zerg13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, The_Judas είπε Πως μπορείτε και ξυρίζεστε με το fusion; Υπερβολή για μένα οι 5 λεπίδες και δεν στρίβουν εύκολα. Πιθανό επειδή έχω ευαίσθητο δέρμα. Αυτό το skinguard φαίνεται ενδιαφέρον.. αλλά προς το παρόν μια χαρά είμαι ακόμη το mach3. Και 4 και 5 εχει. Καλυτερα ειναι παντως απο τα mach3 για μενα. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Zerg13
skiabox Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Τι έγινε έφτασε το SkinGuard Sensitive στην Αθήνα; ΛΟΟΟΛ
nemesiskp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Πότε δεν μου έκαναν δουλειά τα προϊόντα της gillette. Ίσως φταίει ότι έχω χοντρή τρίχα στο πρόσωπο. Έχω δοκιμάσει τα πιο πολλά προϊόντα της και δεν.... Πλεον μόνο safety razor. Πολύ πιο οικονομικό (μόνο η αρχική αγορά της μηχανής κοστίζει-τα ξυράφια είναι γελοία φθηνά) και πολύ καλύτερη δουλειά το μόνο λεπιδο. 4
Bourdoulas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Πότε δεν μου έκαναν δουλειά τα προϊόντα της gillette. Ίσως φταίει ότι έχω χοντρή τρίχα στο πρόσωπο. Έχω δοκιμάσει τα πιο πολλά προϊόντα της και δεν.... Πλεον μόνο safety razor. Πολύ πιο οικονομικό (μόνο η αρχική αγορά της μηχανής κοστίζει-τα ξυράφια είναι γελοία φθηνά) και πολύ καλύτερη δουλειά το μόνο λεπιδο. Εχεις να προτείνεις κάποιο ποιοτικό;
nemesiskp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Εχεις να προτείνεις κάποιο ποιοτικό; Κοίτα από μηχανές έχω την "ακριβή" Merkur 1904 και την φθηνή Feather double edge popular. Την ακριβή την είχα πάρει ένα 40αρι και με βολεύει το κοντό χερούλι + ότι είναι σχετικά βαριά. Καλά από ποιότητα δεν το συζητάμε καθαρό ατσάλι όλος ο σκελετός. Η feather έχει μακρύ λαιμό, είναι πλαστικό στο μεγαλύτερο μέρος της και όχι τόσο βαριά. Την έχω για κάνα ταξίδι μέσα σε βαλίτσες που και να την ξεχάσω δεν με νοιάζει. Την βρίσκεις και στα Hondos στα 13 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Από ξυράφια θέλει δοκιμές. Έχω βολευτεί με astra platinum, personna τα μπλε και feather τα μαύρα. Τα κόστη είναι αστεία γύρω στο 1,4 ευρώ τα 10 ξυράφια (personna) σε μεγάλα πακέτα πέφτει ακόμα πιο κάτω. Γνώμη μου πάρε από hondos αν την έχουν ακόμα την feather και ένα set ξυραφια. Προτείνω personna είναι πιο απαλά και όχι επιθετικά. Δες αν σε καλύψει, αν δεν πέταξες δεκαπέντε ευρώ. Αν σου αρέσει ψάξου με άλλα ξυραφια (μικρά πακέτα των 1-2 ευρώ) και μετά ανέβα σε πιο ακριβή μηχανή. Εγώ τώρα ψήνομαι να πάρω πιο ακριβή μηχανή με μακρύ λαιμό και ρυθμιζόμενη κεφαλή. Σορρυ που δεν έβαλα λινκ είμαι από κινητό. Απεφυγε τα astor της big που πουλάν στα σούπερ μάρκετ είναι σκουπίδια. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από nemesiskp 2 1
spyros007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Για βαλε οταν μπορέσεις με το καλο............... 14 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Κοίτα από μηχανές έχω την "ακριβή" Merkur 1904 και την φθηνή Feather double edge popular. Την ακριβή την είχα πάρει ένα 40αρι και με βολεύει το κοντό χερούλι + ότι είναι σχετικά βαριά. Καλά από ποιότητα δεν το συζητάμε καθαρό ατσάλι όλος ο σκελετός. Η feather έχει μακρύ λαιμό, είναι πλαστικό στο μεγαλύτερο μέρος της και όχι τόσο βαριά. Την έχω για κάνα ταξίδι μέσα σε βαλίτσες που και να την ξεχάσω δεν με νοιάζει. Την βρίσκεις και στα Hondos στα 13 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Από ξυράφια θέλει δοκιμές. Έχω βολευτεί με astra platinum, personna τα μπλε και feather τα μαύρα. Τα κόστη είναι αστεία γύρω στο 1,4 ευρώ τα 10 ξυράφια (personna) σε μεγάλα πακέτα πέφτει ακόμα πιο κάτω. Γνώμη μου πάρε από hondos αν την έχουν ακόμα την feather και ένα set ξυραφια. Προτείνω personna είναι πιο απαλά και όχι επιθετικά. Δες αν σε καλύψει, αν δεν πέταξες δεκαπέντε ευρώ. Αν σου αρέσει ψάξου με άλλα ξυραφια (μικρά πακέτα των 1-2 ευρώ) και μετά ανέβα σε πιο ακριβή μηχανή. Εγώ τώρα ψήνομαι να πάρω πιο ακριβή μηχανή με μακρύ λαιμό και ρυθμιζόμενη κεφαλή. Σορρυ που δεν έβαλα λινκ είμαι από κινητό. Απεφυγε τα astor της big που πουλάν στα σούπερ μάρκετ είναι σκουπίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις