Τέρης Α. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Bug του forum. Δηλαδή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, Τέρης Α. said: Δηλαδή; Δεν ξέρεις τι σημαίνει bug στην πληροφορική?
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν ξέρεις τι σημαίνει bug στην πληροφορική? Ξέρω, αλλά τι σχέση έχει με τις αρνητικές αντιδράσεις; Όταν μπαίνω στο προφίλ του γράφει ''poor'', μάλλον επειδή έχει λάβει περισσότερες αντιδράσεις από όσες έχει δώσει. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Τέρης Α.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 33 minutes ago, Τέρης Α. said: Ξέρω, αλλά τι σχέση έχει με τις αρνητικές αντιδράσεις; Όταν μπαίνω στο προφίλ του γράφει ''poor'', μάλλον επειδή έχει λάβει περισσότερες αντιδράσεις από όσες έχει δώσει. Έχει σχέση γιατί κάποιος του έδωσε πρώτο reaction (ενώ είχε 0 reputation) sad ή confused όταν είχε bug το reputation system με αποτέλεσμα να πάει -1.
GREGORYMO Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί εγώ έχω 11 ?
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί εγώ έχω 11 ? Μετά απο τσεκάρισμα στις αντιδράσεις σου βλέπω ότι δεν έχεις αντιδράσει σε κάτι άρα γιατί ασχολείσαι? Σύμφωνα με τις αντιδράσεις που έχεις λάβει κάπου στο 200 θα'πρεπε να είσαι αλλά μάλλον έπεσες και συ θύμα bug
GREGORYMO Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Μετά απο τσεκάρισμα στις αντιδράσεις σου βλέπω ότι δεν έχεις αντιδράσει σε κάτι άρα γιατί ασχολείσαι? Σύμφωνα με τις αντιδράσεις που έχεις λάβει κάπου στο 200 θα'πρεπε να είσαι αλλά μάλλον έπεσες και συ θύμα bug Αυτό βλέπω και εγώ !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δεν μετράνε οι αντιδράσεις στο section της Ψυχαγωγίας, σαν τα posts...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Eφόσον η δραστηριότητά σας περιορίζεται στην ενότητα της Ψυχαγωγίας, μηνύματα και αντιδράσεις δεν προσμετρώνεται στο σύνολο.
GREGORYMO Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Snoob είπε Eφόσον η δραστηριότητά σας περιορίζεται στην ενότητα της Ψυχαγωγίας, μηνύματα και αντιδράσεις δεν προσμετρώνεται στο σύνολο. ΟΚ ! Και αυτό το 11, πως το έχω ? 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Aπο μηνύματα που επικροτήθηκαν εκτός της ενότητας Ψυχαγωγία. Λ.χ. δύο (2) από αυτούς τους "βαθμούς" προκύπτουν από το πρώτο μήνυμα σε αυτό το νήμα (οι αντιδράσεις sad και confused δεν προσμετρώνται στο σύνολο).
lovesucks Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.. Από χτες μου συμβαίνει το εξής με τις αντιδράσεις.όταν θα συνδεθώ στο ινσόμνια κ μπω στο προφίλ μου βλέπω πως έχω αντιδράσει σε σχόλια που έγιναν σε θέματα που ούτε καν έχω μπει να τα διαβάσω.. Σα να το κανε κάποιος άλλος για μενα..κ μετά έρχομαι κ στη δυσάρρεστη θέση να αφαιρώ αντιδράσεις...🙄 Γιατί συμβαίνει αυτό? Κ κάτι ακόμη που πρόσεξα τώρα..ενώ δεν έχω μπει σε άλλα προφίλ με εμφανίζει στη λίστα επισκεπτών τους..🤔 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από lovesucks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Κάποιος άλλος μπαίνει με το account σου?
lovesucks Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Όχι κανένας..κ δεν έχω συνδεθεί από άλλη συσκευή ποτέ εκτός από αυτή που χρησιμοποιώ εγώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις