GREGORYMO Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Τι είναι αυτές οι αντιδράσεις και πως προκύπτουν στον καθένα ? ΥΓ. Γράφει πουθενά κάτι στο site ? 2 3
sotirisl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Αν δεις κάτω δεξιά στα post άλλων έχει μια καρδούλα. Πατώντας πανω σου εμφανίζει πέντε επιλογές. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να "αντιδράσεις"/αξιολογήσεις το post που έκανε κάποιος τρίτος. Όταν άλλοι χρήστες σου κάνουν αντίστοιχα "αξιολόγηση" αυξάνεται το reputation το δικό σου... 1
GREGORYMO Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, sotirisl είπε Αν δεις κάτω δεξιά στα post άλλων έχει μια καρδούλα. Πατώντας πανω σου εμφανίζει πέντε επιλογές. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να "αντιδράσεις"/αξιολογήσεις το post που έκανε κάποιος τρίτος. Όταν άλλοι χρήστες σου κάνουν αντίστοιχα "αξιολόγηση" αυξάνεται το reputation το δικό σου... Αυτό, εντάξει. Το βασικό μου ερώτημα είναι πώς πχ το δικό σου 539 ?
sotirisl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι απλό, έχω κάνει αρκετά posts στο παρελθόν... Σε ορισμένα από αυτά, άλλοι χρήστες του ινσόμνια έχουν βάλει καρδούλα (το like), thanks, haha, confused και sad. Το άθροισμα όλων αυτών είναι σε εμένα 539 την στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν το ειχα προσεξει .. 3555 αντιδράσεις αλλα και πανω από 20.000 posts . Νομιζω αυτά στο μπλα μπλα δεν μετρανε. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 11 minutes ago, Γιάννης Platano said: Νομιζω αυτά στο μπλα μπλα δεν μετρανε. Νομίζω ότι σε κάποια φάση "άνοιξαν" οι κανόνες και μέτρησαν τα πάντα, ακόμα κι τα upvotes/likes πριν αλλάξει η πλατφόρμα, αλλά μετά ξανακλεισαν. 1
jmirko15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν το ειχα προσεξει .. 3555 αντιδράσεις αλλα και πανω από 20.000 posts . Νομιζω αυτά στο μπλα μπλα δεν μετρανε. Βασικά νομίζω μετράνε παντού (δεν είναι όλα τα reactions +1) απλώς δεν υπάρχουν τα παλιά..
spinemm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα νομιζω καποια reactions ειναι αδικα, πχ το SAD (για το οποιο να ειμαι και ειλικρινης δεν το γνωριζα γιατι ποτε δεν εδινα κΑΙ ΔΕ ΔΙΝΩ σημασια στα reactions για να με προτρεψουν να σκεφτω οτι οσο πιο πολλα τοσο πιο "σιγουρη" και "σωστη" η αποψη του/της συμφορουμιτη/τριας) και φερνω παραδειγμα....γραφει καποιος για κατι που τον στεναχωρησε, αντι λοιπον να απαντησω παταω το SAD σε ενδειξη οτι κι εγω στεναχωρηθηκα για το γεγονος, και ετσι αντι να μετρησει σαν "πραγματικο" reaction μετραει σαν αρνητικο....αποψη μου, προτιμοτερο να προστεθει και το down thumb ετσι ωστε το sad να "μπει" στα +....απο την αλλη καταλαβα οτι καποιοι χρησιμοποιουν το sad γιατι Spoiler νοιωθουν οτι ετσι σε κανουν "ντα"....ας μην το συζητησω αυτο..... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από spinemm 4
sotirisl Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, spinemm said: Ναι αλλα νομιζω καποια reactions ειναι αδικα, πχ το SAD (για το οποιο να ειμαι και ειλικρινης δεν το γνωριζα γιατι ποτε δεν εδινα κΑΙ ΔΕ ΔΙΝΩ σημασια στα reactions για να με προτρεψουν να σκεφτω οτι οσο πιο πολλα τοσο πιο "σιγουρη" και "σωστη" η αποψη του/της συμφορουμιτη/τριας) και φερνω παραδειγμα....γραφει καποιος για κατι που τον στεναχωρησε, αντι λοιπον να απαντησω παταω το SAD σε ενδειξη οτι κι εγω στεναχωρηθηκα για το γεγονος, και ετσι αντι να μετρησει σαν "πραγματικο" reaction μετραει σαν αρνητικο....αποψη μου, προτιμοτερο να προστεθει και το down thumb ετσι ωστε το sad να "μπει" στα +....απο την αλλη καταλαβα οτι καποιοι χρησιμοποιουν το sad γιατι Hide contents νοιωθουν οτι ετσι σε κανουν "ντα"....ας μην το συζητησω αυτο..... εγώ πάντως μόνο like σου κάνω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 9 hours ago, spinemm said: και ετσι αντι να μετρησει σαν "πραγματικο" reaction μετραει σαν αρνητικο Βασικά είναι ουδέτερο, ούτε αυξάνει τον counter ούτε τον μειώνει. 1
Kostasspil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 15 hours ago, spinemm said: αντι να μετρησει σαν "πραγματικο" reaction μετραει σαν αρνητικο Δεν μετράει καθόλου το sad και το confused 1
omghi2u Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 24/9/2019 στις 10:47 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Δεν το ειχα προσεξει .. 3555 αντιδράσεις αλλα και πανω από 20.000 posts . Νομιζω αυτά στο μπλα μπλα δεν μετρανε. Αδερφουλη πρεπει να το δουλεψεις , δεν ειναι καλο ratio αυτο! Υ.Γ Να περασει δεν βριζω!
spinemm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, ThReSh είπε Βασικά είναι ουδέτερο, ούτε αυξάνει τον counter ούτε τον μειώνει. 5 ώρες πριν, Kostasspil είπε Δεν μετράει καθόλου το sad και το confused" OK!!! Mακαρι να κανω λαθος γιατι οταν νομισα οτι κατι τετοιο συμβαινει στεναχωρηθηκα για οσα sad "εδωσα" τα οποια ηταν και καλοπροαιρετα!!!
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν κάποιος έχει αρνητικές αντιδράσεις τι σημαίνει αυτό; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Τέρης Α.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Bug του forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις