Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεις κάτω δεξιά στα post άλλων έχει μια καρδούλα. Πατώντας πανω σου εμφανίζει πέντε επιλογές. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να "αντιδράσεις"/αξιολογήσεις το post που έκανε κάποιος τρίτος. Όταν άλλοι χρήστες σου κάνουν αντίστοιχα "αξιολόγηση" αυξάνεται το reputation το δικό σου...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sotirisl είπε

Αν δεις κάτω δεξιά στα post άλλων έχει μια καρδούλα. Πατώντας πανω σου εμφανίζει πέντε επιλογές. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να "αντιδράσεις"/αξιολογήσεις το post που έκανε κάποιος τρίτος. Όταν άλλοι χρήστες σου κάνουν αντίστοιχα "αξιολόγηση" αυξάνεται το reputation το δικό σου...

Αυτό, εντάξει.

Το βασικό μου ερώτημα είναι πώς πχ το δικό σου 539 ?

Δημοσ.

Είναι απλό, έχω κάνει αρκετά posts στο παρελθόν... Σε ορισμένα από αυτά, άλλοι χρήστες του ινσόμνια έχουν βάλει καρδούλα (το like), thanks, haha, confused και sad. Το άθροισμα όλων αυτών είναι σε εμένα 539 την στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το ειχα προσεξει ..

3555 αντιδράσεις αλλα και πανω από 20.000 posts .

Νομιζω αυτά στο μπλα μπλα δεν μετρανε.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Νομίζω ότι σε κάποια φάση "άνοιξαν" οι κανόνες και μέτρησαν τα πάντα, ακόμα κι τα upvotes/likes πριν αλλάξει η πλατφόρμα, αλλά μετά ξανακλεισαν.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν το ειχα προσεξει ..

Βασικά νομίζω μετράνε παντού (δεν είναι όλα τα reactions +1) απλώς δεν υπάρχουν τα παλιά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα νομιζω καποια reactions ειναι αδικα, πχ το SAD (για το οποιο να ειμαι και ειλικρινης δεν το γνωριζα γιατι ποτε δεν εδινα κΑΙ ΔΕ ΔΙΝΩ σημασια στα reactions για να με προτρεψουν να σκεφτω οτι οσο πιο πολλα τοσο πιο "σιγουρη" και "σωστη" η αποψη του/της συμφορουμιτη/τριας) και φερνω παραδειγμα....γραφει καποιος για κατι που τον στεναχωρησε, αντι λοιπον να απαντησω παταω το SAD σε ενδειξη οτι κι εγω στεναχωρηθηκα για το γεγονος, και ετσι αντι να μετρησει σαν "πραγματικο" reaction μετραει σαν αρνητικο....αποψη μου, προτιμοτερο να προστεθει και το down thumb ετσι ωστε το sad να "μπει" στα +....απο την αλλη καταλαβα οτι καποιοι χρησιμοποιουν το sad  γιατι

Spoiler

νοιωθουν οτι ετσι σε κανουν "ντα"....ας μην το συζητησω αυτο.....

Επεξ/σία από spinemm
  • Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, spinemm said:

Ναι αλλα νομιζω καποια reactions ειναι αδικα, πχ το SAD (για το οποιο να ειμαι και ειλικρινης δεν το γνωριζα γιατι ποτε δεν εδινα κΑΙ ΔΕ ΔΙΝΩ σημασια στα reactions για να με προτρεψουν να σκεφτω οτι οσο πιο πολλα τοσο πιο "σιγουρη" και "σωστη" η αποψη του/της συμφορουμιτη/τριας) και φερνω παραδειγμα....γραφει καποιος για κατι που τον στεναχωρησε, αντι λοιπον να απαντησω παταω το SAD σε ενδειξη οτι κι εγω στεναχωρηθηκα για το γεγονος, και ετσι αντι να μετρησει σαν "πραγματικο" reaction μετραει σαν αρνητικο....αποψη μου, προτιμοτερο να προστεθει και το down thumb ετσι ωστε το sad να "μπει" στα +....απο την αλλη καταλαβα οτι καποιοι χρησιμοποιουν το sad  γιατι

Hide contents

νοιωθουν οτι ετσι σε κανουν "ντα"....ας μην το συζητησω αυτο.....

εγώ πάντως μόνο like σου κάνω...

• Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, spinemm said:

και ετσι αντι να μετρησει σαν "πραγματικο" reaction μετραει σαν αρνητικο

Βασικά είναι ουδέτερο, ούτε αυξάνει τον counter ούτε τον μειώνει.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/9/2019 στις 10:47 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Δεν το ειχα προσεξει ..

Αδερφουλη πρεπει να το δουλεψεις , δεν ειναι καλο ratio αυτο! 

Υ.Γ

Να περασει δεν βριζω!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ThReSh είπε

Βασικά είναι ουδέτερο, ούτε αυξάνει τον counter ούτε τον μειώνει.

5 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Δεν μετράει καθόλου το sad και το confused"

OK!!! Mακαρι να κανω λαθος γιατι οταν νομισα οτι κατι τετοιο συμβαινει στεναχωρηθηκα για οσα sad "εδωσα" τα οποια ηταν και καλοπροαιρετα!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κάποιος έχει αρνητικές αντιδράσεις τι σημαίνει αυτό;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...