Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τις κατεβάζω χωρίς υπότιτλους.

Πολλές φορές η μετάφραση είναι απαίσια οπότε έπαψα να ασχολούμαι πολλά χρόνια τωρα.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ.

Θυμαμαι γυρω στο 2002 ειχα νοικιασει το Memento απο καταστημα στην Θεσσαλονικη, παω σπιτι και βλεπω οτι το εδινε το περιοδικο Σινεμα δωρεαν!Οι τυποι ειχαν το θρασος να το νοικιαζουν.

Δεν θυμαμαι πολλες λεπτομερειες, ειμαι σιγουρος ομως οτι ειχα μιλησει με το περιοδικο και μου παν οτι ειναι παρανομο, το κρατησα για κανα μηνα μεχρι να με παρουν τηλεφωνο, τους ειπα οτι  ξεχασα να το επιστρεψω και θα τους το παω, περασε και αλλος καιρος και στο επομενο τηλεφωνημα τους ειπα οτι ειναι παρανομο και δεν τους το επιστρεφω, επεσαν κατι απειλες αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tyxeros είπε

Πριν αρκετα χρονια ειδα να το κανουν σε καταστημα μεγαλης αλυσιδας Video Club της Αθηνας. (Δεν εκαναν ομως compression, ηταν 1:1 copy)

Τους ενημερωσα οτι αυτο ειναι αντιγραφο και οχι το original DVD και μου απαντησαν οτι το δινουν πλεον αντιγραμενες τις ταινιες , γιατι οι πελατες δεν ειναι προσεκτικοι και χαλανε/γραντζουνανε τα original δισκακια.

Καθε αυθεντικό δισκάκι έχει Χ €  αγοράς για το video club.Αγοραζει ένα και το αντιγραφει αρκετές φορες για να καλύψει τους πελάτες του.Παράνομο φυσικά

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καθε αυθεντικό δισκάκι έχει Χ €  αγοράς για το video club.Αγοραζει ένα και το αντιγραφει αρκετές φορες για να καλύψει τους πελάτες του.Παράνομο φυσικά

Και εάν θυμάμαι καλά η Χ €  αγοράς  δεν είναι ίδια με την λιανική.

Δηλαδή δεν είναι ίδιο με ένα DVD που αγοράζεις για το σπίτι με 9,90€ .

Έχει μεγαλύτερη τιμή γιατί προορίζεται για ενοικίαση. 

Τουλάχιστον έτσι ήταν τις χρυσές εποχές των Video-DVD Club

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silverage είπε

Εγώ τις κατεβάζω χωρίς υπότιτλους.

Πολλές φορές η μετάφραση είναι απαίσια οπότε έπαψα να ασχολούμαι πολλά χρόνια τωρα.

Το ίδιο κι εγώ. Το προηγούμενο ΣΚ είδα τα 臥虎藏龍 και  جدایی نادر از سیمین‎  χωρίς υπότιτλους. Άλλη φάση.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Το ίδιο κι εγώ. Το προηγούμενο ΣΚ είδα τα 臥虎藏龍 και  جدایی نادر از سیمین‎  χωρίς υπότιτλους. Άλλη φάση.

Μπράβο. Αν ξέρεις κινέζικα και αραβικά καλά κάνεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mic2mic είπε

Ενταξει το Τιγρης και Δρακος δεν ειχε και πολλους διαλογους.. Με το αλλο πως την παλεψες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...