mindnever Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για OLED με budget 2μιση με 3 χιλιάρικα. Απόσταση τουλάχιστον 3 - 3μιση μέτρα, γι' αυτό κοιτάζω για 65αρα. Η χρήση θα είναι κυρίως ταινίες/σειρές και ελάχιστο gaming (PS4). Τηλεοπτικό μου είναι αδιάφορο... Ούτε ο ήχος μ' ενδιαφέρει, καθώς θα τη συνδέσω με ενισχυτή. Ποια θα μου προτείνατε; Ελεγα για LG C9 ή C8 (που είναι τώρα 500 ευρώ φτηνότερη)... Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο ακριβές οι Sony, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Ευχαριστώ... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από mindnever
mindnever Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Εννοείται ότι θα περιμένω το BF! Ευχαριστώ για την απάντηση...
slk200gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) αναλογα με τι τιμη θα βρεις παρε οτι βολευει ομως κοιτα να παρεις 65αρα ,την πηρα και μακαρι να μπορουσα να παρω ακομα μεγαλυτερη στα 2,5-με 3 μετρα ειμαι .Παντως την 8 την βρισκεισ στα 2200 την 65αρα μοντελο 2018 (αριστη) και δεν βρισκω κανεναν λογο (με τα σημερινα παντα δεδομενα) να δωσεις 2800 ε για την 9 (αφου δεν σε ενδιαφερει ο ηχος οπως δεν με ενδιαφερει και μενα ) Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από slk200gr 1
mitspetr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Τώρα είναι ευκαιρία να αγοράσεις γιατί περιμένουν όλοι το BF και δεν ψωνίζουν, με αποτέλεσμα να τις δίνουν όσο-όσο. Στο BF οι προσφορές, αν αφορούν το μοντέλο που σε ενδιαφέρει (γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεις ακριβώς αυτό) είναι ψεύτικές γιατί ξεκινάνε από άλλες τιμές, όχι πραγματικές. 1
mindnever Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, slk200gr είπε αναλογα με τι τιμη θα βρεις παρε οτι βολευει ομως κοιτα να παρεις 65αρα ,την πηρα και μακαρι να μπορουσα να παρω ακομα μεγαλυτερη στα 2,5-με 3 μετρα ειμαι .Παντως την 8 την βρισκεισ στα 2200 την 65αρα μοντελο 2018 (αριστη) και δεν βρισκω κανεναν λογο (με τα σημερινα παντα δεδομενα) να δωσεις 2800 ε για την 9 (αφου δεν σε ενδιαφερει ο ηχος οπως δεν με ενδιαφερει και μενα ) H 9 βέβαια είναι πιο φωτεινή, έχει hdmi 2.1 και eARC αλλά συμφωνώ μαζί σου ότι δεν υπάρχει λόγος για το έξτρα 500ρικο... Μακάρι να μπορούσα κι εγώ για μεγαλύτερη απο 65 αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό σε OLED. Εκτός βέβαια αν πάω σε απλή LED, που θα ειναι μεν μεγαλύτερη αλλά με χαμηλότερη ποιότητα στην εικόνα...
dimopc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγώ ακριβώς στην ίδια φάση είμαι,κοιτάω για OLED αλλά σε 75" και δεν ξέρω αν είναι να την πάρω τώρα η να περιμένω Black Friday μήπως και βγει καλύτερη τιμή 1
slk200gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, mindnever είπε H 9 βέβαια είναι πιο φωτεινή, έχει hdmi 2.1 και eARC αλλά συμφωνώ μαζί σου ότι δεν υπάρχει λόγος για το έξτρα 500ρικο... Μακάρι να μπορούσα κι εγώ για μεγαλύτερη απο 65 αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό σε OLED. Εκτός βέβαια αν πάω σε απλή LED, που θα ειναι μεν μεγαλύτερη αλλά με χαμηλότερη ποιότητα στην εικόνα... arc εχει και η 8αρα (εχει και η δικια μου που ειναι του 2017)για την φωτεινωτητα δεν ξερω δεν τις εχω δει διπλα διπλα φανταζομαι παντως οτι η διαφορες θα ειναι ελαχιστες ,το 2,1 οκ σημαντικο αλλα δεν ξερω τι θα κερδισεις αφου θα μπει σε ενισχυτη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα