Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, txcellas είπε

Στα αγγλικά μιλάνε οι 'τεχνικοί' ;

Ναι με ινδικη προφορα. Ειναι σχεδον χαριτωμενο.

Δημοσ.

Παντως , ουκ ολιγες εταιρειες τετοιου τυπου εχουν τηλεφωνικα κεντρα γεματα Ινδους και τους βαζουν να κανουν το 1st level support.

Δημοσ.

Ελπίζω το σουκου που έχω ρεπό να πάρουν και να κάνω το χαζο.

Είχα δει βιντεάκι με τύπο που έκανε ότι δεν ήξερε τι είναι υπολογιστης και άνοιγε άλλες συσκευές. Τρελό τρολλ😂.

Πάντως πέρα από τη πλάκα, αν ήταν στα ελληνικά ίσως όντως να υπήρχε θέμα.

Στα αγγλικά νομίζω πως είναι σχεδόν μηδαμινές οι πιθανότητες να τσιμπήσει κάποιος.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι γκαντεμια ειναι αυτη.Δηλαδη εμεις οι σωστοι οι μερακληδες οι τροληδες στο πηγαδι κατουρησαμε ? Ουτε ενα τηλεφωνημα απο Ινδο ? :(

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Πως μπορούν  να ξερουν πιο θα πάρουν τηλεφωνο; Από κάποια εισχορη η εισροή σε κάποιο υπολογιστικό συστημα που εκανε ο χρήστης;

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Παντως , ουκ ολιγες εταιρειες τετοιου τυπου εχουν τηλεφωνικα κεντρα γεματα Ινδους και τους βαζουν να κανουν το 1st level support.

Τι εννοεις

Δημοσ.

Μία μόνο φορά έχουν καλέσει σε σταθερό, μου είπαν το παραμύθι πως είμαστε από Microsoft Support το PC σας έχει πρόβλημα μπλα μπλα μπλα...

Μόλις τελειώνει το παραμύθι τον ρωτάω,

- "ΟΚ, ποιό PC έχει πρόβλημα;"

- "Το Windows PC!"

- "I'm sorry, θα πρέπει  να γίνετε πιο συγκεκριμένος, εδώ έχω 8 Windows PC και τρέχουν."

- "Σας είπα το PC σας με Windows μας αναφέρει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!"

- "Ναι, αλλά ποιό από όλα; Έχω 8 και τρέχουν αυτή τη στιγμή."

- "..." (κλακ)  

Δημοσ.

Εγώ θα το έπαιζα οτι ΄΄τσίμπισα΄΄ και οταν θα μου ζητούσαν  κωδικό στο teamviewer θα τους έδινα αλ`άλλα ντ`άλλων και εκεί θα ξεκινούσε το τρολάρισμα...

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Εγώ θα το έπαιζα οτι ΄΄τσίμπισα΄΄ και οταν θα μου ζητούσαν  κωδικό στο teamviewer θα τους έδινα αλ`άλλα ντ`άλλων και εκεί θα ξεκινούσε το τρολάρισμα...

Ή εκεί που τους δίνεις τον κωδικό γράμμα-γράμμα να προφέρεις μερικά γράμματα διαφορετικά, π.χ. το "Η" αντί για "έιτς" να το λές "αχ" ή "αας" και να προσπαθεί ο άλλος να βγάλει άκρη.  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Narayan είπε

Ή εκεί που τους δίνεις τον κωδικό γράμμα-γράμμα να προφέρεις μερικά γράμματα διαφορετικά, π.χ. το "Η" αντί για "έιτς" να το λές "αχ" ή "αας" και να προσπαθεί ο άλλος να βγάλει άκρη.  

Έτσι.Πολλά τέτοια χαριτωμένα...😅

Δημοσ.

Δηλαδή, τι ακριβώς κάνουν; Συνδέονται με teamviewer και περνάν Ransomware;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...