Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, txcellas είπε Στα αγγλικά μιλάνε οι 'τεχνικοί' ; Ναι με ινδικη προφορα. Ειναι σχεδον χαριτωμενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Παντως , ουκ ολιγες εταιρειες τετοιου τυπου εχουν τηλεφωνικα κεντρα γεματα Ινδους και τους βαζουν να κανουν το 1st level support.
panossar95 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Ελπίζω το σουκου που έχω ρεπό να πάρουν και να κάνω το χαζο. Είχα δει βιντεάκι με τύπο που έκανε ότι δεν ήξερε τι είναι υπολογιστης και άνοιγε άλλες συσκευές. Τρελό τρολλ😂. Πάντως πέρα από τη πλάκα, αν ήταν στα ελληνικά ίσως όντως να υπήρχε θέμα. Στα αγγλικά νομίζω πως είναι σχεδόν μηδαμινές οι πιθανότητες να τσιμπήσει κάποιος.
theoritikos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Την επόμενη φορά να τους συστηθείς με το όνομα Howard Wolowiz, και να απευθύνεσαι στον Ινδό σαν να είναι ο Raj 1
bluesattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν μπορω να καταλαβω τι γκαντεμια ειναι αυτη.Δηλαδη εμεις οι σωστοι οι μερακληδες οι τροληδες στο πηγαδι κατουρησαμε ? Ουτε ενα τηλεφωνημα απο Ινδο ? 3 1
txcellas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Πως μπορούν να ξερουν πιο θα πάρουν τηλεφωνο; Από κάποια εισχορη η εισροή σε κάποιο υπολογιστικό συστημα που εκανε ο χρήστης; 3
eidikos33 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Παντως , ουκ ολιγες εταιρειες τετοιου τυπου εχουν τηλεφωνικα κεντρα γεματα Ινδους και τους βαζουν να κανουν το 1st level support. Τι εννοεις
GREGORYMO Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχουν και κλήσεις που μιλά ηχογραφημένο μήνυμα και σου λέει πάτα 1, πάτα 2 κτλ. Εκεί, φαντάζομαι θα χρεωνεσαι αβερτα.
Narayan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μία μόνο φορά έχουν καλέσει σε σταθερό, μου είπαν το παραμύθι πως είμαστε από Microsoft Support το PC σας έχει πρόβλημα μπλα μπλα μπλα... Μόλις τελειώνει το παραμύθι τον ρωτάω, - "ΟΚ, ποιό PC έχει πρόβλημα;" - "Το Windows PC!" - "I'm sorry, θα πρέπει να γίνετε πιο συγκεκριμένος, εδώ έχω 8 Windows PC και τρέχουν." - "Σας είπα το PC σας με Windows μας αναφέρει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!" - "Ναι, αλλά ποιό από όλα; Έχω 8 και τρέχουν αυτή τη στιγμή." - "..." (κλακ)
dimpa16 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ θα το έπαιζα οτι ΄΄τσίμπισα΄΄ και οταν θα μου ζητούσαν κωδικό στο teamviewer θα τους έδινα αλ`άλλα ντ`άλλων και εκεί θα ξεκινούσε το τρολάρισμα... 1
Narayan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Εγώ θα το έπαιζα οτι ΄΄τσίμπισα΄΄ και οταν θα μου ζητούσαν κωδικό στο teamviewer θα τους έδινα αλ`άλλα ντ`άλλων και εκεί θα ξεκινούσε το τρολάρισμα... Ή εκεί που τους δίνεις τον κωδικό γράμμα-γράμμα να προφέρεις μερικά γράμματα διαφορετικά, π.χ. το "Η" αντί για "έιτς" να το λές "αχ" ή "αας" και να προσπαθεί ο άλλος να βγάλει άκρη.
dimpa16 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Narayan είπε Ή εκεί που τους δίνεις τον κωδικό γράμμα-γράμμα να προφέρεις μερικά γράμματα διαφορετικά, π.χ. το "Η" αντί για "έιτς" να το λές "αχ" ή "αας" και να προσπαθεί ο άλλος να βγάλει άκρη. Έτσι.Πολλά τέτοια χαριτωμένα...😅
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δηλαδή, τι ακριβώς κάνουν; Συνδέονται με teamviewer και περνάν Ransomware;
tyxeros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Σε Windows 98 παιζει το Teamviewer? χαχαχα
BadBoy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, tyxeros είπε Σε Windows 98 παιζει το Teamviewer? χαχαχα Οι εκδόσεις 4-6 υποστηρίζουν Windows 98.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα