panossar95 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν έχετε δεχθεί και εσείς τηλέφωνο από Ινδό που θέλει να τσεκαρει το πισι σας. Είχα βρει μια κλήση στις σταθερό προχθές με περίεργο νούμερο αλλά δεν ήμουν εκεί. Σήμερα με κάλεσαν ξανά. Ήμουν στο σπίτι και άρχισε να μιλάει αγγλικά και να λέει ότι θέλει να ελέγξουμε το πισι και αυτά, με φωνή Ινδού, σαν τα βιντεάκια που υπάρχουν στο YouTube Αμέσως ξεκίνησα διάφορες ευχές σε ελληνικά και αγγλικά και το έκλεισε γρήγορα. Ενημερώστε και δικού σας ανθρώπους μην έχετε κάνα θέμα. Ευτυχώς είναι στα αγγλικά και οι περισσότεροι μάλλον δεν θα δίνουν σημασία Αυτά! 1 1
KoreanW Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 αν θες πάντως, μπορείς να τους γλεντήσεις και να περάσεις ευχάριστα την ώρα τους
panossar95 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, KoreanW είπε αν θες πάντως, μπορείς να τους γλεντήσεις και να περάσεις ευχάριστα την ώρα τους Νομίζω ότι μετά την χρησιμοποίηση της Παναγίας, του Χριστού και μερικών αγγλικών δεν θα ξανακαλεσουν. Η αλήθεια είναι ότι έφευγα για δουλειά, αν είχα χρόνο θα έπαιζα λίγο 2
Comic maniak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Εγω με τους φιλους μου τους περνουμε συχνα. Εναν που εκανε την Microsoft τον ειχα παρει 17 φορες. Εχει πολυ πλακα.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Κι εμενα με κάλεσαν χθες. Τους ειπα πως χρησιμοποιώ mac για να δω πως θα το χειριστούν και μου το εκλεισαν 1
KoreanW Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 στο ΥΤ έχειπολλά βίντεο που τους γλεντάνε άλλος έκανε πως έχει Linux και τους έπαιζε όταν του λέγαν για Windows μέχρι που κάποιος τους αφησε να εχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε virtual machine στο οποίο φύτεψε ιούς και κάτι τέτοια γενικώς περνάς καλά 1
tsioulak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Και εμένα με κάλεσαν. Δεν νομίζω να την πατήσει κόσμος μιας και είναι στα αγγλικά.
KoreanW Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 " γεια σας από το «microsoft team» " (ινδική προφορά) για τους πολύ μυημένους αυτά, σου λέει είναι κι ο Satya Nadella τώρα στη MS...
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Με πήραν στη δουλειά και τους πέθανα στα birdy nam nam και παραγγελίες για ινδικό οσο αυτός έλεγε τα δικά του. Λιώσαμε με το συνάδελφο στο γέλιο και μας το έκλεισαν. Κρίμα... https://youtu.be/ZFKJuzrCGj4 1
telis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Και εμένα με κάλεσαν με ινδική προφορά από την Microsoft. Έφαγαν μπινελίκια σε όσες γλώσσες ήξερα.α Αλήθεια τι στο διατανο θέλουν; ξέρει κανείς;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, telis είπε Και εμένα με κάλεσαν με ινδική προφορά από την Microsoft. Έφαγαν μπινελίκια σε όσες γλώσσες ήξερα.α Αλήθεια τι στο διατανο θέλουν; ξέρει κανείς; ΝΑ μπουν με teamviewer και να σου κλέψουν κωδικους τράπεζας κλπ.
KoreanW Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 49 minutes ago, telis said: Και εμένα με κάλεσαν με ινδική προφορά από την Microsoft. Έφαγαν μπινελίκια σε όσες γλώσσες ήξερα.α Αλήθεια τι στο διατανο θέλουν; ξέρει κανείς; από την « « « « « « « « « Microsoft » » » » » » » » »
cb_papi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από τα YT videos που έχω δει, 2 απάτες που κάνουν συχνά αυτοί οι ινδοί είναι: 1. Συνδέονται με teamviewer, βγάζουν και καλά ότι ο υπολογιστής έχει ιούς και πρέπει να τους πληρώσεις για να τους αφαιρέσουν (με gift cards amazon, apple κλπ) 2. Σου λένε ότι έχεις επιστροφή (από εταιρία ή φόρου) π.χ. €500, σε βάζουν να μπεις στο ebanking σου ενώ ελέγχουν και αυτοί τον υπολογιστή με teamviewer και χρησιμοποιώντας το "inspect" του browser, βάζουν να φαίνεται ότι σου μετέφεραν €5,000 καταλάθος αντί για 500 και ζητάνε να τους στείλεις πίσω τη διαφορά. Φυσικά δεν έχει μπει ούτε 1€ στον λογαριασμό σου σε πρώτη φάση. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από cb_papi
petradakkiii Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 βαλτους μεσα σε VM Να εχει λιγο πλακα χαχαχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα