Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Δεν ξέρω αν έχετε δεχθεί και εσείς τηλέφωνο από Ινδό που θέλει να τσεκαρει το πισι σας.

Είχα βρει μια κλήση στις σταθερό προχθές με περίεργο νούμερο αλλά δεν ήμουν εκεί. 

Σήμερα με κάλεσαν ξανά. Ήμουν στο σπίτι και άρχισε να μιλάει αγγλικά και να λέει ότι θέλει να ελέγξουμε το πισι και αυτά, με φωνή Ινδού, σαν τα βιντεάκια που υπάρχουν στο YouTube

Αμέσως ξεκίνησα διάφορες ευχές σε ελληνικά και αγγλικά και το έκλεισε γρήγορα.

Ενημερώστε και δικού σας ανθρώπους μην έχετε κάνα θέμα.

Ευτυχώς είναι στα αγγλικά και οι περισσότεροι μάλλον δεν θα δίνουν σημασία

Αυτά!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, KoreanW είπε

αν θες πάντως, μπορείς να τους γλεντήσεις και να περάσεις ευχάριστα την ώρα τους

Νομίζω ότι μετά την χρησιμοποίηση της Παναγίας, του Χριστού και μερικών αγγλικών δεν θα ξανακαλεσουν.

Η αλήθεια είναι ότι έφευγα για δουλειά, αν είχα χρόνο θα έπαιζα λίγο

• Confused 2
Δημοσ.

Εγω με τους φιλους μου τους περνουμε συχνα. Εναν που εκανε την Microsoft τον ειχα παρει 17 φορες. Εχει πολυ πλακα.

• Moderators
Δημοσ.

Κι εμενα με κάλεσαν χθες. Τους ειπα πως χρησιμοποιώ mac για να δω πως θα το χειριστούν και μου το εκλεισαν :lol:

• Sad 1
Δημοσ.

στο ΥΤ έχειπολλά βίντεο που τους γλεντάνε

άλλος έκανε πως έχει Linux και τους έπαιζε όταν του λέγαν για Windows

μέχρι που κάποιος τους αφησε να εχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε virtual machine στο οποίο φύτεψε ιούς και κάτι τέτοια

γενικώς περνάς καλά

• Like 1
Δημοσ.

" γεια σας από το «microsoft team» " (ινδική προφορά)

για τους πολύ μυημένους αυτά, σου λέει είναι κι ο Satya Nadella τώρα στη MS...

Δημοσ.

Και εμένα με κάλεσαν με ινδική προφορά από την Microsoft. Έφαγαν μπινελίκια σε όσες γλώσσες ήξερα.α

Αλήθεια τι στο διατανο θέλουν; ξέρει κανείς; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, telis είπε

Και εμένα με κάλεσαν με ινδική προφορά από την Microsoft. Έφαγαν μπινελίκια σε όσες γλώσσες ήξερα.α

ΝΑ μπουν με teamviewer και να σου κλέψουν κωδικους τράπεζας κλπ.

Δημοσ.
49 minutes ago, telis said:

από την « « « « « « « « « Microsoft » » » » » » » » »

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα YT videos που έχω δει, 2 απάτες που κάνουν συχνά αυτοί οι ινδοί είναι:

1. Συνδέονται με teamviewer, βγάζουν και καλά ότι ο υπολογιστής έχει ιούς και πρέπει να τους πληρώσεις για να τους αφαιρέσουν (με gift cards amazon, apple κλπ)
2. Σου λένε ότι έχεις επιστροφή (από εταιρία ή φόρου) π.χ. €500, σε βάζουν να μπεις στο ebanking σου ενώ ελέγχουν και αυτοί τον υπολογιστή με teamviewer και χρησιμοποιώντας το "inspect" του browser, βάζουν να φαίνεται ότι σου μετέφεραν €5,000 καταλάθος αντί για 500 και ζητάνε να τους στείλεις πίσω τη διαφορά. Φυσικά δεν έχει μπει ούτε 1€ στον λογαριασμό σου σε πρώτη φάση.

Επεξ/σία από cb_papi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...