Finn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Χαιρετώ την ομάδα. Θέλω να πάρω μια β mirrorless για τα ταξίδια μου και έχω καταλήξει στις 2 του τίτλου απλά το κόλλημα μου είναι ότι θέλω το silver - black variant. Τι θα προτείνατε; υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να μπει στο παιχνίδι; Έβλεπα και την Canon m6 mkii που ανακοινώθηκε τώρα αλλα θα ξεφεύγει στην τιμή. Χρήση: 1. Ταξίδια, street and landscape photography 2. Πορτραίτα και ομαδικές φώτο σε συναθροισεις με φίλους Ευχαριστω
mech_eng Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 θα ειναι η μοναδικη σου μηχανη ή θα τη χρησιμοποιεις σαν δευτερη; τι χρησιμοποιουσες εως τωρα; ή θα ειναι η πρωτη σου μηχανη;
Finn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Θα είναι η μοναδική μου μηχανή. Είχα μια nikon 7300 αλλά δε βολεύει το μέγεθος συν ότι έχω αυτό το κόλλημα στο χρωμα του σώματος.
Cntrl+X Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, Finn είπε Θα είναι η μοναδική μου μηχανή. Είχα μια nikon 7300 αλλά δε βολεύει το μέγεθος συν ότι έχω αυτό το κόλλημα στο χρωμα του σώματος. H Sony αν δεν κάνω λάθος δε βγαίνει στα χρώματα που θες. Πέραν της Panasonic GX9 ρίξε μια ματιά και στα εξής μοντέλα που βγαίνουν σε silver-black variant: - Fujifilm X-T100. - Olympus OM-D M10 mark III. Τι μοντέλο είναι αυτό της Nikon που έχεις; πρώτη φορά το διαβάζω.
mech_eng Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 η sony εχει καλυτερη φορητοτητα και μεγαλυτερο αισθητηρα για την panasonic θα βρεις μεγαλυτερη κ οικονομικοτερη ποικιλια φακων θα αγοραζα την sony που ειναι πιο εμπορικο μοντελο Είχα μια nikon 7300 Τι μοντέλο είναι αυτό της Nikon που έχεις; πρώτη φορά το διαβάζω.
Finn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, mech_eng είπε η sony εχει καλυτερη φορητοτητα και μεγαλυτερο αισθητηρα για την panasonic θα βρεις μεγαλυτερη κ οικονομικοτερη ποικιλια φακων θα αγοραζα την sony που ειναι πιο εμπορικο μοντελο Είχα μια nikon 7300 Τι μοντέλο είναι αυτό της Nikon που έχεις; πρώτη φορά το διαβάζω. D7100 εννοώ, για κάποιο λόγο δε μπορω να βρω το edit για να διορθώσω τo post.
mech_eng Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 εισαι σιγουρος οτι θα σε βολεψει η μεταβαση; η 7100 εχει καλο κρατημα κ ομοιομορφη κατανομη βαρους καλο ειναι να τις δεις απο κοντα σε καταστημα ωστε να ελεγξεις κ αν σε βολευει η ελλειψη οπτικου οφθαλμοσκοπιου σε συγκριση με το ψηφιακο
Finn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Την 7100 την έχω για κάποιο καιρό επειδή ο κάτοχος έλειπε αλλά τώρα που επιστρέφει τη θέλει πίσω. Έχοντας παίξει όμως και με την α6000 προτιμώ το μέγεθος της Sony, νομίζω και η α6300 έχει παρόμοιο μέγεθος
allpaple Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Finn είπε νομίζω και η α6300 έχει παρόμοιο μέγεθος Oλοιδιες
mech_eng Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 να εχεις υποψιν σου οτι οι μηχανες που κοιταζεις δεν εχουν optical viewfinder και θα σου λειψει αν το συνηθισες με την 7100
allpaple Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, mech_eng είπε δεν εχουν optical viewfinder και θα σου λειψει αν το συνηθισες με την 7100 Τι ακριβως θα του λειψει απο μια 6300? Οχι μονο δεν θα του λειψει, αλλα θα μπορει να δει και να καδραρει σωστα, σε νυχτερινες, δυσκολες συνθηκες φωτισμου, εκει που με τα οπτικα προσοφθαλμια δεν θα βλεπει τη μυτη του. Αν υπαρχει κατι που θα του λειψει απο την 7100 ειναι η ταχυτητα του κλειστρου. Τιποτε αλλο. Δεν φανταζομαι ομως να φωτογραφιζει φορμουλα 1???!!! Σε ολα τα αλλα θα ειναι μπροστα. Α ναι! Θα του λειψει κι ενα ακομα. Αν ειχε μαθει να τραβα 20 36αρια φιλμ στην βολτα του, θα πρεπει να το ξεχασει η να παρει καποιο powerbank. Στα 10 36αρια τελος το παουερ.
Finn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Απ ότι καταλαβαίνω η 6300 δεν είναι καθόλου κακή επιλογή. Αλλά το ασημί μαύρο variant πρέπει να κυκλοφόρησε περιορισμένα γι αυτό και παίζει στα 1300 στο αμαζον. Αντι του κιτ φακού να δω έναν samyang; αν βρω κάνα σώμα φθηνό δηλαδη.
allpaple Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Finn είπε ασημί μαύρο variant Πες μου οτι θα δωσεις τα διπλα χρηματα για να αγορασεις το ασημι-μαυρο.... Την βρηκα! Θελω ποσοστα απο τα υπολοιπα των 1300!!!! https://www.plaisio.gr/fotografia-ixos/fotografikes-mixanes/mirrorless/sony/sony-digital-camera-a6300-kit-16-50_3113817 Δες τι μπορεις να κανεις με τον κιτ. Ζησε λιγο μαζι του κι αφου αποκτησεις απαιτησεις τα συζηταμε για τους φακους
Finn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, allpaple είπε Πες μου οτι θα δωσεις τα διπλα χρηματα για να αγορασεις το ασημι-μαυρο.... Την βρηκα! Θελω ποσοστα απο τα υπολοιπα των 1300!!!! https://www.plaisio.gr/fotografia-ixos/fotografikes-mixanes/mirrorless/sony/sony-digital-camera-a6300-kit-16-50_3113817 Δες τι μπορεις να κανεις με τον κιτ. Ζησε λιγο μαζι του κι αφου αποκτησεις απαιτησεις τα συζηταμε για τους φακους Ευχαριστω για το find 😁 Αξιζει σ αυτά τα λεφτά; Αλλά απ ότι βλέπω είναι διαθέσιμη σε 3 καταστήματα της Αττικής κι εγώ βρίσκομαι αρκετά βορειότερα Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Finn
allpaple Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Finn είπε Αξιζει σ αυτά τα λεφτά; Μου κανεις πλακα, εεε? Στο amazon εγραψες οτι εχει 1300 κι εδω στα σκρουτζια τη βλεπω 100~150+ παραπανω απο το πλαισιο. https://www.skroutz.gr/s/8444769/Sony-%CE%B16300-Kit-16-50mm-f-3-5-5-6-OSS.html Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη. Τι να πω. Δεν ειδα καπου αλλου πιο φθηνα. Ισως να υπαρχει, δεν ξερω. 10 λεπτά πριν, Finn είπε βλέπω είναι διαθέσιμη σε 3 καταστήματα της Αττικής Λες να μην την στειλουν πιο βορεια? Εισαι πολυ εκτος συνορων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα