Δημοφιλής ανάρτηση papafigos84 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μεσα απο την εφαρμογη της cu παιρνεις δωρεαν 3gb για το Παρασκευοσαββατοκυριακο 20-22/9 και αλλα 3gb για το επομενο στις 27-29/9. Ισχυει απο Παρασκευη στις 18.00 εως Κυριακη 23.59. Ισως υπαρχει προσφορα και για αλλα vodafone. 13 25
iliasmach Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μετά την ενεργοποίηση της προσφοράς μπορούμε να πληροφορηθούμε από κάπου για το υπόλοιπο? Μέσω του cu app δεν μου εμφανίζει κάτι.
x2468 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Στην εφαρμογή φαίνεται ότι τα πήρατε τα gb γιατί εγώ δεν τα βλέπω...
bjj-p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Παιζει; Γιατι ειδα καταναλωση mb... Επισης τωρα πια δεν υπαρχει ενεργοποιημενο νταμακι μεσα στην εφαρμογη.
grinder_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, bjj-p είπε Παιζει; Γιατι ειδα καταναλωση mb... Επισης τωρα πια δεν υπαρχει ενεργοποιημενο νταμακι μεσα στην εφαρμογη. Παίζει κανονικά μετά τις 18:00 σήμερα. Απίθανο να σου τράβηξε MB. Απλώς δεν φαίνονται πουθενά τα 3GB, ούτε στο app ούτε στο site. Για να δείτε την κατανάλωση για το ΠΣΚ και να έχετε τον έλεγχο, στείλτε sms "Υ" στο 1252. Λογικά μετά την χρήση 80% του πακέτου θα έρθει και sms. 1
iliasmach Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, grinder_ είπε Παίζει κανονικά μετά τις 18:00 σήμερα. Απίθανο να σου τράβηξε MB. Απλώς δεν φαίνονται πουθενά τα 3GB, ούτε στο app ούτε στο site. Για να δείτε την κατανάλωση για το ΠΣΚ και να έχετε τον έλεγχο, στείλτε sms "Υ" στο 1252. Λογικά μετά την χρήση 80% του πακέτου θα έρθει και sms. Ναι όντως μίλησα με vodafone και μου το επιβεβαίωσαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα για κάποιο λόγο μόλις πάτησα ενεργοποίηση μου είπε ότι κάτι πήγε στραβά και εξαφανίστηκε ... Τώρα δεν μου την εμφανίζει πουθενά την προσφορά ούτε τα mb ... Τι λέτε να έγινε ;
grinder_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, nosmtx είπε Εμένα για κάποιο λόγο μόλις πάτησα ενεργοποίηση μου είπε ότι κάτι πήγε στραβά και εξαφανίστηκε ... Τώρα δεν μου την εμφανίζει πουθενά την προσφορά ούτε τα mb ... Τι λέτε να έγινε ; Στο app δεν την εμφανίζει πλέον. Δοκίμασε να την ενεργοποιήσεις με τους άλλους τρόπους. Μέσω CU site Καλώντας στο 1252 Στέλνοντας Ο στο 1252
bjj-p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, grinder_ είπε Παίζει κανονικά μετά τις 18:00 σήμερα. Απίθανο να σου τράβηξε MB. Απλώς δεν φαίνονται πουθενά τα 3GB, ούτε στο app ούτε στο site. Για να δείτε την κατανάλωση για το ΠΣΚ και να έχετε τον έλεγχο, στείλτε sms "Υ" στο 1252. Λογικά μετά την χρήση 80% του πακέτου θα έρθει και sms. 6:08 κανονικατα μου τραβηξε καμποσα καθως ηθελα να δοκιμασω οτι παιζει το δωρο... με προβληματισε οτι σταματησε να φαινεται σαν ενεργοποιημενη προσφορα στο app και ηθελα να επιβεβαιωσω τι ισχυει.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, grinder_ είπε Στο app δεν την εμφανίζει πλέον. Δοκίμασε να την ενεργοποιήσεις με τους άλλους τρόπους. Μέσω CU site Καλώντας στο 1252 Στέλνοντας Ο στο 1252 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.. Έστειλα μήνυμα στο 1252 και μου είπε ότι το έχω ήδη ενεργοποιήσει.. Ότι να ναι δηλαδή.. Τέλος πάντων προχωράμε ευχαριστώ πολύ!
eko13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Με φοιτητικο CU στο σαητ την προηγουμενη εβδομαδα μου ελεγε δεν το δικαιουμαι, και τωρα που εστειλα μηνυμα οτι το εχω ηδη παρει χωρις να εχει ερθει αυτα τα δυο Σ/Κ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα