Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Χαιρετώ τους πάντες. Έχω ένα Ericsson T39m το οποίο με έχει βολέψει αφάνταστα και το οποίο έχει την εξής 'περίεργη' λειτουργία: Αν καλέσω ένα κινητό (προσοχή: δεν δουλεύει στα σταθερά) το οποίο έχει ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης (call waiting) και το οποίο εκείνη τη στιγμή μιλάει, γίνεται το εξής: Ακούω το τηλέφωνο να καλεί κανονικά, ακούω ένα μπιπ και στην οθόνη του κινητού μου βγάζει το μήνυμα "Other party has put you on hold" ή κάτι τέτοιο (δεν θυμάμαι ακριβώς). Με ειδοποιεί δηλαδή ότι το τηλέφωνο που καλώ ομιλεί και ότι είμαι στην αναμονή - ενώ συνεχίζει να καλεί κανονικά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια άλλη συσκευή που να έχει παρόμοια ή αντίστοιχη λειτουργία. ΥΓ: Ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί κάτι τέτοιο και, στην περίπτωση αυτή, αναλαμβάνω προσωπικά να κλειδώσω το topic και να με κάνω ban για λίγο...
FELIX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 ligo asxeto... **21#697# send ##21# send an kaneis to prwto se kaloun kai tous lei oti o ari8mos ou den yparxei..sms perneis kanonika. to deytero to akyrwnei. to 697 einai gia cosmote,kai se tim me 693 doulepse..plaka exei
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Καλησπέρα, μήπως είναι "παροχή" του provider του δικού σου ή αυτού που καλείς , και οχι "περιέργη λειτουργία" του κινητού σου?
ATG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Afto stin Ellada ipostirizete apo tus operators pu echun MSCs tis Ericsson (Vodafone-TIM-Q). Otan mia klisi xekina ke termatizi se MSCs tis Ericsson, to ipostirizi i siskevi (Ericsson, Nokia ka) ke otan o kalumenos echi energopiisi tin anamoni, tote o kalon tha to vlepi stin othoni tu. Poli chrisimo tha elega.
dimitris74 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 se emena pantos kai se nokia kai se ericsson doulevei kanonika. ena mpip kai meta sou vgazei anamoni. malista sto nokia grafei sinexeia anamoni mexri na apantisei o allos
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων σας. Δύο διευκρινίσεις: 1. Το ακριβές μήνυμα είναι Call waiting at other party 2. Η ερώτησή μου έγινε γιατί σκέφτομαι να μπω στη 'νέα εποχή' (δηλ. να πάρω νέο κινητό) και θέλω να ξέρω αν υπάρχει αυτή η λειτουργία. Να τονίσω ότι θα επιλέξω αποκλειστικά SonyEricsson κινητό και γι' αυτό θέλω να ξέρω αν κάποιο μοντέλο της εταιρείας αυτής έχει την λειτουργία που περιγράφω. @ FELIX: Ευχαριστώ πολύ για τον κωδικό, προφανώς είναι σαν το Restrict Incoming Calls. Χρήσιμο! @ Παναγιώτης Σ.: Δεν νομίζω να είναι παροχή του provider (ο οποίος είναι η CosmOTE) γιατί σε άλλα κινητά φίλων που είναι κι αυτοί στην Cosmote δεν έχει τύχη να το έχω δει αυτό το μήνυμα. @ ATG: Oι γνώσεις σου στα κινητά είναι τεράστιες σε σχέση με τις δικές μου αλλά αυτό εμένα μου συμβαίνει σε CosmOTE. Όταν δηλαδή παίρνω από το δικό μου κινητό στο κινητό της κοπέλας μου (που είναι επίσης CosmOTE) και αυτή μιλάει, μου βγαίνει αυτό το μήνυμα - και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου η CosmOTE δεν έχει MSC της Ericsson. Περίεργο; Δεν έχω παρατηρήσει αν συμβαίνει και σε άλλους providers. @ dimitris74: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μήπως θυμάσαι σε ποιά Ericsson μοντέλα συμβαίνει;
dimitris74 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 se t68 pou exo ayti tin stigmi to kanei. se pio kainouria na sou po tin alitheia den exo dokimasei.ti akrivos omos se provlimatizei? omos se ola ta kinita apo oso ksero to ypostirizei arkei na to energopoiiseis apo tin siskeyi. an to apenergopoiiseis den vgazei anamoni. px sto paradeigma an i kopela sou apenergopoiisi tin anamoni se sena tha deiksei oti milaei
ATG Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Chmmmm. Periergo. Mallon prepi na pezi metaxi Ericsson-Ericsson ke Nokia-Nokia (Cosmote MSCs).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 [...'] ti akrivos omos se provlimatizei? [...] Δεν με προβληματίζει ακριβώς, απλά αν αναβαθμίσω το κινητό μου (σκεφτόμουν να πάρω το SonyEricsson Z600 κάαααποια στιγμή), θέλω να την έχει αυτή τη λειτουργία οπωσδήποτε! @ ATG: Γι'αυτό ρωτάω, μήπως παίζει μόνο στα Ericsson τηλέφωνα και δεν έχει σχέση το MSC; Αλλά ο dimitris74 πιο πάνω έγραψε ότι το'χει δει και σε Nokia. Ομολογώ ότι σχεδόν πάντα είχα Ericsson κινητά (μόνο για 2 μήνες "έκανα απιστίες" με ένα Nokia αλλά επανήλθα στον ορθό δρόμο) και δεν ξέρω τι παίζει με τα νέα μοντέλα της SonyEricsson... Εσύ ATG, το'χεις δει στο τηλέφωνό σου;
ATG Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Ego to vlepo se Ericsson ke se Nokia tilefono, alla mono gia klisis metaxi TIM, Voda, Q. Apo ke pros Cote den to echo di. Apo Cote se Cote den to echo dokimasi akoma. Esi les oti to vlepis apo Cote pros Cote, opote echi na kani me to MSC.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 OK, thanks. Οπότε να υποθέσω ότι το SonyEricsson Z600 (που καλοβλέπω) ή το SonyEricsson P900 (που ονειρεύομαι) θα έχουν αυτή τη θαυμαστή λειτουργία;
ATG Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 OK, thanks. Οπότε να υποθέσω ότι το SonyEricsson Z600 (που καλοβλέπω) ή το SonyEricsson P900 (που ονειρεύομαι) θα έχουν αυτή τη θαυμαστή λειτουργία; Φυσικα!
brandon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 apla na po kai ego oti kai me T630 ginetai to idio !! Exo cosmote kai mou to bgazei otan perno oles tis alles eteries kai autos pou kalo milaei ... !Nai douleuei kai apo cosmote se cosmote !! Dokimasmeno prosopika polles fores !
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Υπέροχα! ATG και brandon σας ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες σας. Και ευχαριστώ τα υπόλοιπα μέλη για τη συνεισφορά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.